- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Slm kızlar
uzun zamandır aranıza gelememiştim ama kimsede beni merak etmemiş demek ki yokluğum belli olmuyorgelmesem de olurmuş.Neyse kilomda değişiklik yok 59 kiloyum yine kilomu koruyorum sporumu ihmal etmiyorum hiç düzenli yapıyorum diyette yapmıyorum her şeyden yiyorum.Uzun süre aranıza gelmedim çünkü çok yoğundum daha önce size demiştim takı yapıyorum ve satıyorum diye baya bir sipariş geldi şu son 1 ayda onları yetiştirmeye çalıştım daha da var yapacağım sipariş inşallah onları da kısa sürede bitiririm.Gelmediğim süreden beri yazılan tüm yazıları okudum dry dry aramıza dönmüş hejira ve 34bta arkadaşlarımız tatilden dönmüş biraz kilo alanlar var aramızda ama olsun verirler ben inanıyorum yeter ki sabredip azmetsinler ben gelemedim ama kilomu da korudum ve 58 den aşağıya düşmeyi düşünmüyorum ve 1 kilo fazlalığı takmıyorum çünkü spor yaptığımdan zaten 55 gibi duruyorum vücudum sıkı neyse kızlar çok konuştum hepinizi öpüyorum ara ara yine uğramaya çalışacam mucuksss..
hayır canım küflü lor dedikleri bi çeşit aroması çok ağır
Günaydın cnmmm iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
uff ya 2 gün gelmiyorum pıtı pıtı nasıl konuşmuşsunuz. gelmeyeyim ben bundan sonra en iyisi
ay hep böyle sen gibi takı falan gibi bi işle para kazanmak istemişimdir. hem hobi severek yapıyorsun. hem bişeyler üretiyorsun hem milletin boynunda gördüğünde bunu ben yapmıştım oluyor süper bişey. bizde burda müdür bilmem neyin kahrını çekiyoruz para kazanmak için.
ay ben biliyorum o peyniri süper bişey. o taraflarda oturuyordum bende yedim ondan. kahvaltıda güzel oluyor evet. ben bi kere de sigara böreğinin içine koymuştum çok güzel olmuştu tavsiye ederim
ona lor peyniri denmiyor ama küflü tulum peyniri o. yağlı oluyor hem de tuzlu oluyor lor gibi değil yani. görüntüsü de tulum peyniri görüntüsünde.
Günaydın yavru ceylanlarrr nasılsınız???
Günaydın cnmmm iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Günaydın kızlar.uff ya 2 gün gelmiyorum pıtı pıtı nasıl konuşmuşsunuz. gelmeyeyim ben bundan sonra en iyisi
ay hep böyle sen gibi takı falan gibi bi işle para kazanmak istemişimdir. hem hobi severek yapıyorsun. hem bişeyler üretiyorsun hem milletin boynunda gördüğünde bunu ben yapmıştım oluyor süper bişey. bizde burda müdür bilmem neyin kahrını çekiyoruz para kazanmak için.
ay ben biliyorum o peyniri süper bişey. o taraflarda oturuyordum bende yedim ondan. kahvaltıda güzel oluyor evet. ben bi kere de sigara böreğinin içine koymuştum çok güzel olmuştu tavsiye ederim
ona lor peyniri denmiyor ama küflü tulum peyniri o. yağlı oluyor hem de tuzlu oluyor lor gibi değil yani. görüntüsü de tulum peyniri görüntüsünde.
uff ya 2 gün gelmiyorum pıtı pıtı nasıl konuşmuşsunuz. gelmeyeyim ben bundan sonra en iyisi
havalar soğudu üşümeyi tekrar hatırlıyorum ve bocalıyorum birazda uykum var
naptın dün geldimi misafirlerin ????
Günaydın kızlar.
İhtiyacım olduğunda neredeydinküsüm sana ben.
Gelmedi cnmavm den ürünleri iade de ettim.
Eşime sinir olmaya devam ediyorum
Didoş Ozi ile aran bozuk olabilir neden bizimle eskisi gibi konuşmuyorsun. Tek başına kalırsan daha çok düşünür ve üzülürsün.
Günaydın kızlar.
Yalnız değilim canım merak etmeİhtiyacım olduğunda neredeydinküsüm sana ben.
Gelmedi cnmavm den ürünleri iade de ettim.
Eşime sinir olmaya devam ediyorum
Didoş Ozi ile aran bozuk olabilir neden bizimle eskisi gibi konuşmuyorsun. Tek başına kalırsan daha çok düşünür ve üzülürsün.
Canım sorunlar devam ediyor, aramıyor sormuyor allaha şükür.günaydın beybiii nasılsın ???? ben evdeki işlerimi biraz yoluna koydum onun mutluluğunu yaşıyorum :))
sevindim canım eşine neden sinir olmaya devam ediyorsun ki ????
Yalnız değilim canım merak etme
Canım sorunlar devam ediyor, aramıyor sormuyor allaha şükür.
Onun dışında bi sıkıntım yok iyiyim.
Yalnız değilim canım merak etme
Canım sorunlar devam ediyor, aramıyor sormuyor allaha şükür.
Onun dışında bi sıkıntım yok iyiyim.
Tatlım ya hiçbirşey yokmuş gibi gelip sırnaşıp duruyor. Ben sinirden çatlamışım umrunda değil
Ben onun ailesini kötülemesini istemiyorum ama en azından dün akşam olanlar için çok üzgünüm yanlış oldu bizim evimiz olmasına rağmen bizim dışımızda misafirler ağırlandı ailem adına özürdilerim diyip gönlümü alması gerekmez miydi ?
hoş geldin meray inş istediğin kiloya ulaşırsın sinokinin anlattığı gibi siteye üye olup yediklerini kaydediyorsun oda sana kalorilerini topluyor ve senin boy ve kilon ile hesaplayıp günlük alman gereken kalorileri çıkarıyor sen yediklerini kaydettikçe neyin kaç kalori olduğunu da öğreniyorsun
Aramıyorum ben de ama bu şekilde ne olacak bilmiyorum..amannn canım sende arayıp sorma soğuk davran kaybeden o olur hıhhh
Aramıyorum ben de ama bu şekilde ne olacak bilmiyorum..
mrb hoşulduk tlf a fatsecret diye bi program indirdim insallah işe yarar bildirim falan var mı burdayapıyomsnz
Zaten uçmak üzereyim canım, konuşmuştuk ya seninle özelden :)zaman gösterir ne olacağını bi kaç hafta sonra bi bakmış pırrr uçmuşun ellerinden
Aramıyorum ben de ama bu şekilde ne olacak bilmiyorum..
sen kardeşinle tatile gittin ya erkek milleti bütün mutluluğunu hevesini kaçıracak bilerek yapıyorlar. o olmadan eğlendin gezdin tozdun ya burnundan getiriyorlar ki bi daha yapmayasın. söylemezler sen bensiz gittin bilmem ne diye ama başka bi bahaneyle senin tüm keyfini mutluluğunu kaçırırlar. klasik erkek. bizlerde yaparız onlar bizsiz bi şeyler yaptığında ama biz direk söyleriz bensiz eğlendin bilmem ne diye ama onlar bu yöntem yerine önce söylediğim taktiği uygularlar. ben den söylemesi. bu hep böyle olacak böyle gidecek.onsuz mutlu olduğunu gördüğü anda başka bi bahaneyle burnundan getirecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?