Kalori Arkadaşım

eşinle konuş canım hastalıkta zor zamanda tabi ki her türlü yardımcı olacağınızı ama durup dururken keyfi kalmaların sana çok zor olduğunu çalışırken misafirin ( bu anne babada olsa ev halkı değil ) çok zor olduğunu tatlı tatlı anlat misafirliklerin çat kapı olamayacağını çalışan kadınların evlerinin her zaman derli toplu tertemiz olamayacağını evinde ikramlık hazır bulunduramayacağını dolayısıyla mahcup olmaktan korktuğunu utandığını anlat evde çalışman gerektiği zamanlarda desteğine ihtiyacının olduğunu anlat yardımcı olamıyorsa bile köstek olmasın senin işini düşünerek plan yapsın

kayınvaliden oğlundan yüz buluyordur sende uyumluysan keyfine diyecek yok bende ilk zamanlar uyumluydum baktım beni hiçe sayarak planlar yapılıyor sonra itiraz etmeye başladım başkalarını mutlu edicem diye ( bu eşim de olsa ) ben sıkıntı çekiyorsam o zaman sesimi çıkarırım

hoş geldin meray inş istediğin kiloya ulaşırsın sinokinin anlattığı gibi siteye üye olup yediklerini kaydediyorsun oda sana kalorilerini topluyor ve senin boy ve kilon ile hesaplayıp günlük alman gereken kalorileri çıkarıyor sen yediklerini kaydettikçe neyin kaç kalori olduğunu da öğreniyorsun

sağ ol cnm benmm iyiki varsın

öyle yoruyor beni ki 3. şahıslardan dolayı evimde huzursuzluk olması

kızlar rüyamda yeni kıyafetler aldığımı gördüm hepsi ütülü temiz temiz dolabımda asılıydı bunu mu giysem bunu mu diye bakınıyordum nedir sizce

evet 3. şahıslar evlilikleri çok etkiliyor maalesef ben kaçıp kurtulduğum için çok mutluyum arada kalma yok laf yok dedikodu yok kıskançlık yok inanır mısın o apartmanda 1 yıl oturdum yine evime kimse müdahale etmiyordu ama her gün iş dönüşü markete uğrardım günlük süt taze meyve ekmek falan alır öyle gelirdim o bile laf oldu hergün poşetlerle günlük süt taşıyormuşum da bilmem ne

rüyan güzel canım hayırlara yok öyle üzgün uyuyup güzel rüya görmüşün ne güzel

sağ ol cnm benmmm sabah uyandığımda o güzel kıyafetler dolabımda olaydı eiydi

İnsanlar işte huzursuzluk yaratmak isteyince poşetleri bile dert ediyor ben öyle insanlara anlam veremiyorum Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri

Rabbim yuvalarımızın huzurunu bozmasın, kötüye fırsat vermesin
Merak ediyorum bu akşam gelecekler mi

gelip gelmeyeceklerini eşine mi haber veriyorlar evleri sizden ne kadar uzaklıkta ??

evleri bizden arabayla 8-10 dk kadar .
Gelip gelmeyeceklerini eşime söylüyorlar .

eşin sana haber vermiyor mu?

off ne karmaşıkmış eşine neden söylüyorlarki yemek düşünüp planlayacak olan pişirecek olan sensin belki evde bişi yok bu akşam kahvaltı yapıcaksınız neden kalıyorlar onunda mantığını anlamadım hep mi böyle kalırlar

eşin sana haber vermiyor mu?

Tatlım vallahi ben bile çözemedim.
Şimdi şöyle söyleyeyim, normalde gelecleri zaman yarın akşam size geleceğiz derler eşime öyle sonraki akşam gelirler.
Şimdi bu akşam gelip gelmeyeceklerini bilmiyorum çünkü dün akşam yengeme gelirim vs dedi o kadar başka haberim yok. Sabahtan beri eşim msj atıyor açıkcası yoğunum diyip msj yazmıyorum içimden gelmiyor.
Artık akşam geleceklersede eşim sormadan kendileride netbirşey söylemiyor ee eşimde nasıl sorsun gelip gelmeyeceklerini pek beceremediği için böyle saçmalıklar oluyor. En basiti dün doktor dönüşü sormaya çalışmış babam eve bir gidelim bakalım vs demiş ee geleceksen deki geleceğim bende bileyim işimi programımı hareket edeyim. Şimdi bir ürün alışmıştım avm den onu iade edicem günü geçmeden gelip gelmeyeceklerini bilmediğimden plan yapamıyorum. Tamam belki sabretmeliyim ama neden karşısındakini yıpratarak işleri zorlaştırarak geliyorlarki anlam veremiyorum. Ben kendimi onların yerine koymaya çalışıyorum ama gördüğüm kadarıyla kimse benm yerime kendini koymuyor.

anladım canım sana kimse haber vermemişse sende kendi programını yap geldiklerinde yoksanız yada yoksan ona göre bi daha geleceklerinde haber verirler

kışkırtmak gibi olmasın ama ben senin yerinde olsam değişecek ürünü avme götürüp değiştirirdim orada bişilerde yerdim ve evime dönerdim gelmişlerse benim sizin geleceğinizden haberim yoktu böylede bi işim vardı iş çıkışı işimi halledip öyle geldim öğlende yoğunluktan hiç bişi yiyememiştim orada bişiler atıştırdım tıkadı beni derim ve sizin için bişiler hazırlıyım derim özensiz bişiler hazırlarım kusura bakmayın aceleye geldi derim bi daha çat kapı geliyorlar mı? ama bu benim cadalozluğum sizin aranızdaki diyaloğu bilmiyorum nasıl davranıyorlar sana kıymet biliyorlar mı bilmiyorum ?

çalışan kadınları anlamayanlara çok sinir oluyorum alışmışız misafirimiz geleceği zaman ikram hazırlanır ev kıyafetleriyle karşılanmaz ev tertemiz olur falan ama çalışınca bunları hergün yapmak zor oluyor ben bu haftasonu yağunluktan toz alamadım bugün eve gidip yarın için yemek pişirip toz alıcam wc leri domestoslucam herkesin kendine göre bi iş programı var

cnm bnm ya çok sağ ol dert ortağı oldun bugün bana çok tşk ederim

aslında tamda öyle davranmak lazım ama amalar işte ben yapamam üzülürüm sonra kendimi yer bitiririm
çok duygusalım ben

Bakalım birazdan eşim haber veriri gelişi yakındır bana geliyor ki akşam onca şeyden sonra ben olsam gelmezdim ama bakalım onlar ne yapacaklar. Hayırlısı artık.
İşimi mi düşiniyim, eşimi mi, evimim mi, evdeki pis tozları mı? Oyy ben ne düşünem kadınların işi ne zordur ya

Aynen öyle, bir de her zmn halin olmuyor. İş yerinde beyin ve vucut yorulmuşsa eve birazn önce kendini atıp pijamanı giyip pineklemek istiyorsun. Kadınlar daha hassas bunu bir anlayabilselerr

burcun ne kızz benim burcum balık bende çok duygusalım eşim ailem bişi deseler falan hemen kırılırım gücenirim ama sıradan insanlar ne yaparsa yapsın umumda olmaz cadılaşırım zamanla öğrendim bunu

erkekler işte çalışıp eve geliyorlar yemekleri önüne geliyor ev işleri görülüyor tv nin karşısında yemeklerini yiyip çaylarını yudumluyorlar kadınlar öylemi hem işte çalışıyoruz hem evde çalışıyoruz yatana kadar işimiz bitmiyor

yengecim ben ikimizde suyuz

ya birde bayanların beynini herşey meşgul ediyor erkekler öyle mi hiçbirşey takmıyorlar kafa rahat vucut yorulsa bile insanın beyni rahat olunca o insana hiçbirşey olmaz

Ben çok kırılgan duygusal birkızım tam burcumun özelliklerindeyim çok değer veririm. Ama hep kazık yiyen ben olurum. Değer verdiklerim hiç kıymet bilmezler

annemde yengeç geçmişte yaşadıkları üzüntüleri hiç unutmaz bi konu olduğunda hemen gözleri dolar ağlamaklı olur

sende kıskaçlarını biraz kullan kazık atanlara karşı

annemde yengeç geçmişte yaşadıkları üzüntüleri hiç unutmaz bi konu olduğunda hemen gözleri dolar ağlamaklı olur

sende kıskaçlarını biraz kullan kazık atanlara karşı

Ayy onu hiç sorma geçmişte üzüldüklerim anında beynimdedir. Hiç unutmam keşke unutabilsem ama nerde
Şimdi biraz daha iyiyim önceden hiç sesim çıkmazdı tepkim olmazdı şimdi baya tepkimi koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…