üst kısmı penye mi ?
Kızlar kumaşını bilmiyorum, ürün detayında yazmıyor.model güzelde kumaşı ne acaba ?? hangi site bu ???
Allah Allah aslında site çok hoşuma gittiydi birde ben deneyeyim tatlım. Yeni üyelere de 25 tl indirimi var gördün mü sudan ucuza gelecek elbiseler ben bile almayı düşünmedim değilKızlar kumaşını bilmiyorum, ürün detayında yazmıyor.
Ancak bu şekilde alabileceğim elbiseyi, çıkıpta mağaza mağaza dolaşmaya vaktim yok.
Modagram sitesinde bu. http://www.modagram.com/kadin/dulcie-elbise-siyah/detay/53751/243276
Sinokim senin dediğin site, kıyafete tıklayınca başka başka sitelere yönlendiriyor, güzel site.
Tatlım site o kıyafetlerin asıl bulunduğu siteye yönlendirme yapıyor sadece.Allah Allah aslında site çok hoşuma gittiydi birde ben deneyeyim tatlım. Yeni üyelere de 25 tl indirimi var gördün mü sudan ucuza gelecek elbiseler ben bile almayı düşünmedim değil
Ayy şimdi anladımTatlım site o kıyafetlerin asıl bulunduğu siteye yönlendirme yapıyor sadece.
nbr şekerim kilo vermen nasıl bakim
Teşekkür ederim canım benim, müsait olunca bakacağım
hastalandım ara verdim gibi oldum dikkat ediyorum yine ama bu hafta kilo vermeyi beklemiyorum açıkçasınbr şekerim kilo vermen nasıl bakim
Teşekkür ederim canım benim, müsait olunca bakacağım
hastalandım ara verdim gibi oldum dikkat ediyorum yine ama bu hafta kilo vermeyi beklemiyorum açıkçası
ay meraklı hemen nasıl da bakmış seni gidi seni
tamam canım hem klasik modeller var hem spor şık tarzlar var
evet hemen baktım nolmuş
Geçen hafta verdiğin kilo sana 2 hafta yeter
Bebeğim ben bu hafta o kadar coştum kididoooş kız koş kapışma var hani bizde kapışıyorduk bak kıskandım ben
didoooş kız koş kapışma var hani bizde kapışıyorduk bak kıskandım ben
Bebeğim ben bu hafta o kadar coştum ki
Yani çok zor zaten kilo vermiş olmam, ya yerimde sayıyorumdur ya da almışımdır. Zaten tammuzdan beri aynı yerlerde sayıyorum.
Ama haftaya yarışa girelim
Kızlar beni ateş basıyor
kocana söyle anasıyla babasıyla uğraşacağına senin ateşini söndürsün
Kızlar beni ateş basıyor
kocana söyle anasıyla babasıyla uğraşacağına senin ateşini söndürsün
Siz ikiniz konuşun biz gülelimhiii kız ne ayıp şey söyledin öyle kendi mi çok kötü hissettimama itiraf etmeliyim güldüm de
senin kocan öyle yapıyor dimi
İyiyim cnm ne olsun aynen kilo verme çabasında çırpınıyorum
Bende şişgoyum ama sen bizi bırakıp gittiğin tarihe göre daha zayıfım
Kilo aldın mı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?