kız neden buzluğu yerleştiremiyon anlamadım walla senin koca anlayışlıymış benimki olsaydı vereceği cevap şu olurdu ''kendin koysaydın o zaman hem yapamıyor hem de laf söylüyor bi daha buzluğa dokunmam'' derdi sen geçen akşamın sinirini çıkarışın adamdan :)
o kaslarını akşam kocanın üstünde kullanırsın artık
kız şaka maka bizi yakaladın 66,4 olmuşunsenin boyun kaçtı ???
bizimki çene kaslarını kullanıyor bu akşamda pişman olur üzülür adama çemkirdiği için vicdan yapar :)
aynen benimki de öyle derdi
aynen benimki de öyle derdi
Kullanıcam zaten uzun zamandır kullanmadığım için böyle oldu
Ayy sağ ol cnm bu sabah duyduğum en güzel şey
1.64 cm olduğumu düşünüyorum
Pişman değilim hep söylediklerimi şeyinden anlıyor
Geçen marketten birşeyler istedim almadan geldi leylaben de mi sorun var onda mı anlamış değilim
hemde sana hadi 34bta26 anlarım o çok sakin şekercik bir kız da senin gibi eli sopalı bir hatuna adam öyle diyemez
bide yaptığı işi eleştirince beğenmeyince bahane edip hiç iş yapmıyorlar o yüzden hep pohpohluyorum aslan kocam benden daha güzel yapıyorsun walla ee benden güçlüsün yaaa falan diyip gazlıyorum bu sayede c.tesi temizliklerimde tüm evi süpürme işini ona yükledim geçen haftalarda c.tesi günü arabayı bakıma götürdü ben tek başıma evi temizledim geldiğinde soruyo naptın diye evi süpürebildin mi bende işim bitmiş tv izliyorum yok canım süpüremedim yoldan güçlü kuvvetli bi adam çağırdım ona yaptırdım dedim tabi süpürdüm napıcaktım dedim deli oldu adamı o kadar inandırmışım ki süpürmenin erkek işi olduğuna yapamayacağımı düşündü herhalde :)
kız adama bide şiddetmi uyguluyorsun walla mor çatıya sığınacak :)
ben bişi istediğimde ya yazıyorum yada 2-3 defa alacaklarını tekrarlayıp öyle yolluyorum bide mesela 4 parça bişi istediysem mesela ekmek süt yoğurt yumurta diyelim 4 tane alıcan eksik alma derim çocuk gibi tembihler yollarım
ayyy kendimi melek gibi hissettim teşekkür ederim canımm
kızlarr bir sorum olacak aranızda tayt giyen var mı?? ben tayt almak istiyorum ama opak çorap gibi içimin görünmesinden korkuyorum pentinin taytlarından aldım geçen sene ama çorap gibiydiler gerçi benim onları alma amacım kışlık kalın elbiselerimin altına giyinmekti bu yıl çok güzel triko uzun kazaklar aldım taytın üzerine süper olurlar ama şöyle kaliteli diz yapmayan içimi göstermeyecek bi kaç tayt almam lazım
Ben giymiyorum , evde giydiklerimde içini gösteren ince olanlardan yardımcı olamayacağım
Kızlar günaydın.kızlarr bir sorum olacak aranızda tayt giyen var mı?? ben tayt almak istiyorum ama opak çorap gibi içimin görünmesinden korkuyorum pentinin taytlarından aldım geçen sene ama çorap gibiydiler gerçi benim onları alma amacım kışlık kalın elbiselerimin altına giyinmekti bu yıl çok güzel triko uzun kazaklar aldım taytın üzerine süper olurlar ama şöyle kaliteli diz yapmayan içimi göstermeyecek bi kaç tayt almam lazım
Dandik değil transparan onlarbenimde evde giyindiklerim dandik olanlardan
Dandik değil transparan onlarbenimde evde giyindiklerim dandik olanlardan
Kızlar günaydın.
Profesyonel olduğum bir konuya parmak istiyorum :)
Canım Calzedonia'nın Push up taytlarından alacaksın.
Kızlar günaydın.
Profesyonel olduğum bir konuya parmak istiyorum :)
Canım Calzedonia'nın Push up taytlarından alacaksın.
Kızlar bende bir soru sorayım Ekimde yani sonbaharda sizce tatil için hangi illeri tercih etmek gerekir.
kız sen hala ayar çekemedin mi yaa tam dayaklıksınız
Kapadokya çok güzel ama soğuk mu olur bilemedim orda ıhlara vadisi Kapadokya vs yerler var çok güzel vakit geçirirsiniz yada akdeniz taraflarına gidin Çanakkale den vazmıgeçtiniz
Calzedonia baktım benim olduğum şehirde mağazası varmış yaşasın en kısa zamanda gidip bakayım bi merak ettim
Evet bu konuda tam dayaklık olduğumuz kesin. Kaç akşamdır otel ayarlamaya çalışıyoruz ama beğendiklerimizin kimisi müşteriye göre kapatacak yada açık kalacak kimisi kredi kartına taksit yapmıyor. Kimi otellerde de kalınmaz o derece kötüÇanakkaleyi elemek zereyiz anlayacağınız.
Nevşehir olabilir aslında . bunu not alayım başka o ile yakın güzel yerler var mı kuzu . Bolu ya gitmeyide düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?