Kalori Arkadaşım

Yok öyle kendin koysadın yerken nasıl birlikte yiyorsak ben o hale getirip ayarlıyorsam oda o kadarcık işin ucundan tutacak

Paralarım adamı vallahi

Yaşlandırdı beni bu sinir

o kaslarını akşam kocanın üstünde kullanırsın artık

Kullanıcam zaten uzun zamandır kullanmadığım için böyle oldu

kız şaka maka bizi yakaladın 66,4 olmuşun senin boyun kaçtı ???

Ayy sağ ol cnm bu sabah duyduğum en güzel şey
1.64 cm olduğumu düşünüyorum

bizimki çene kaslarını kullanıyor bu akşamda pişman olur üzülür adama çemkirdiği için vicdan yapar :)

Pişman değilim hep söylediklerimi şeyinden anlıyor
Geçen marketten birşeyler istedim almadan geldi leyla ben de mi sorun var onda mı anlamış değilim

aynen benimki de öyle derdi

hemde sana hadi 34bta26 anlarım o çok sakin şekercik bir kız da senin gibi eli sopalı bir hatuna adam öyle diyemez

aynen benimki de öyle derdi

bide yaptığı işi eleştirince beğenmeyince bahane edip hiç iş yapmıyorlar o yüzden hep pohpohluyorum aslan kocam benden daha güzel yapıyorsun walla ee benden güçlüsün yaaa falan diyip gazlıyorum bu sayede c.tesi temizliklerimde tüm evi süpürme işini ona yükledim geçen haftalarda c.tesi günü arabayı bakıma götürdü ben tek başıma evi temizledim geldiğinde soruyo naptın diye evi süpürebildin mi bende işim bitmiş tv izliyorum yok canım süpüremedim yoldan güçlü kuvvetli bi adam çağırdım ona yaptırdım dedim tabi süpürdüm napıcaktım dedim deli oldu adamı o kadar inandırmışım ki süpürmenin erkek işi olduğuna yapamayacağımı düşündü herhalde :)

kız adama bide şiddetmi uyguluyorsun walla mor çatıya sığınacak :)

ben bişi istediğimde ya yazıyorum yada 2-3 defa alacaklarını tekrarlayıp öyle yolluyorum bide mesela 4 parça bişi istediysem mesela ekmek süt yoğurt yumurta diyelim 4 tane alıcan eksik alma derim çocuk gibi tembihler yollarım

ayyy kendimi melek gibi hissettim teşekkür ederim canımm

Ay bunların hepsi aynı
Birde o işleri kendileri yaparken zorlanıp sıkılıyor oflayıp pufluyorlar ama biz yaparken sesimiz çıksa mıymıyda mıymıy
Onlar yapına süper kahraman biz yapınca külkedisi

Kız ben msj attım duymamış ama paşam
Şiiddet uygulamıyorum şiddete hayır
Sadece mıncıklıyorum, ısırıyorum, tepikliyorum
Ama oda bana yapıyor karşılıklı itişip kakışıyoz

Hisset cnm hisset içimden ne geçiyorsa onu yazdım

kızlarr bir sorum olacak aranızda tayt giyen var mı?? ben tayt almak istiyorum ama opak çorap gibi içimin görünmesinden korkuyorum pentinin taytlarından aldım geçen sene ama çorap gibiydiler gerçi benim onları alma amacım kışlık kalın elbiselerimin altına giyinmekti bu yıl çok güzel triko uzun kazaklar aldım taytın üzerine süper olurlar ama şöyle kaliteli diz yapmayan içimi göstermeyecek bi kaç tayt almam lazım

Ben giymiyorum , evde giydiklerimde içini gösteren ince olanlardan yardımcı olamayacağım

Kızlar günaydın.

Profesyonel olduğum bir konuya parmak istiyorum :)
Canım Calzedonia'nın Push up taytlarından alacaksın.

Bu arada ben bu sabah tartılmadım, valla hem çok yedim bu hafta hem de tuvalete çıkmadım kaç gündür.
Cesaret edemedim valla.

benimde evde giyindiklerim dandik olanlardan
Dandik değil transparan onlar
pierre cardin, ten, dagi bunlara baktın mı? Bunlarda istediğin gibi vardır belki .
Hatta şu bayanlarda katalog oluyor satıyorlarya onlarada bakabilirsin onların kalitelileri oluyor.

C & A da var canım esk de ben almıştım hatta kot şeklinde vardı çok güzel 2 tane aldım ordan siyah falan vardı bayağı çeşit. ben esk geldikçe mutlaka c & a ya uğrarım

Kızlar bende bir soru sorayım Ekimde yani sonbaharda sizce tatil için hangi illeri tercih etmek gerekir.

Kızlar günaydın.

Profesyonel olduğum bir konuya parmak istiyorum :)
Canım Calzedonia'nın Push up taytlarından alacaksın.

çok teşekkürler şekerim netten baktım çok güzel seçenekleri var var ama netten satışlarını bulamadım

Kızlar bende bir soru sorayım Ekimde yani sonbaharda sizce tatil için hangi illeri tercih etmek gerekir.

kız sen hala ayar çekemedin mi yaa tam dayaklıksınız

Kapadokya çok güzel ama soğuk mu olur bilemedim orda ıhlara vadisi Kapadokya vs yerler var çok güzel vakit geçirirsiniz yada akdeniz taraflarına gidin Çanakkale den vazmıgeçtiniz

Calzedonia baktım benim olduğum şehirde mağazası varmış yaşasın en kısa zamanda gidip bakayım bi merak ettim

Evet bu konuda tam dayaklık olduğumuz kesin. Kaç akşamdır otel ayarlamaya çalışıyoruz ama beğendiklerimizin kimisi müşteriye göre kapatacak yada açık kalacak kimisi kredi kartına taksit yapmıyor. Kimi otellerde de kalınmaz o derece kötü Çanakkaleyi elemek zereyiz anlayacağınız.

Nevşehir olabilir aslında . bunu not alayım başka o ile yakın güzel yerler var mı kuzu . Bolu ya gitmeyide düşünüyoruz

Calzedonia baktım benim olduğum şehirde mağazası varmış yaşasın en kısa zamanda gidip bakayım bi merak ettim

bende baktım online satışı yok mağaza var acaba fiyatları nedir ??? bi tayta kot pantolon fiyatı ödemek istemem yani :)

hava şartlarınıda göz önünde bulundurun sonra üşümekten gezemez hale gelmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…