Pisikileti yağlamak için yağ, bi de dart setiikisinden biri yani.
İki yıl garantisi var. İnternetteki yorumlarda kurulumu kendimiz yaptık diyenler var.
Arayıp bi konuşayım en iyisi.
bisikletin hayırlı olsun canım,bol kalori yak emi
Teşekkür ederim Zeynep ve Yasemin :) bu arada benim adım Didem, ismimle hitap edebilirsinizHejira bisikletin hayırlı olsun
Günaydın canım. Valla nasıl gitsin, sabah kendimi kazıdım yataktan. Senden naber?günaydınnn nasıl gidiyor bakalımmm ????
Günaydın kızlar.
Maalesef bisikletin 2 parçası eksik çıktı
Teşekkür ederim Zeynep ve Yasemin :) bu arada benim adım Didem, ismimle hitap edebilirsiniz
Günaydın canım. Valla nasıl gitsin, sabah kendimi kazıdım yataktan. Senden naber?
Sele gidonu ve gösterge paneli çıkmadı kolinin içinden, ve biz bisikleti kurduktan sonra farkettik olmadığını.sabah aynı duygular içindeydim
nasıl 2 parçası eksik çıktı emin misiniz?
Sele gidonu ve gösterge paneli çıkmadı kolinin içinden, ve biz bisikleti kurduktan sonra farkettik olmadığını.
Bugün arayacağım konuşacağım da benim bi arkadaş diyor ki "muhtemelen size müsteriye gittikten sonra geri dönen eksik bir koliyi göndermişlerdir, sen tamamını değiştirt". Ben ne yapacağım şimdi?
Çok uzun sürer bu işlemlerin hepsi, bütün hevesim kaçtı.
Paketi açarken içime sinmeyen bir şey yoktu, gayet temiz düzenli paketlenmiş.moralini bozma hangi siteden almıştın ki?? iade edilen malları teslim aldıktan sonra açıp kontrol etmeleri gerekir tam mı ? zarar verilmiş mi? vs gibi bide iade eden kişinin paketlemesiyle fabrikanın paketlemesi farklı olur kimse fabrika gibi düzenli paketleyemez bence aç konuş şikayeti belirt içine sinmediyse de komple değiştirt
Sele gidonu ve gösterge paneli çıkmadı kolinin içinden, ve biz bisikleti kurduktan sonra farkettik olmadığını.
Bugün arayacağım konuşacağım da benim bi arkadaş diyor ki "muhtemelen size müsteriye gittikten sonra geri dönen eksik bir koliyi göndermişlerdir, sen tamamını değiştirt". Ben ne yapacağım şimdi?
Çok uzun sürer bu işlemlerin hepsi, bütün hevesim kaçtı.
Söylediğin şeyi dikkate alarak siteye yorumumu yazdımCanım bozma mralini birşey olmaz onlar sana yardımcı olurlar baktın olmuyor cayma hakkını kullanır ayıplı mal olduğunu belirtirsin gönderirsin geri uğraşamam falan deme bir sürü para verdin.
Ayrıca yorumlara da eksik parça vs gönderilmişti falan yaz ki benm ve senin gibi yorumlara bakıp alanlara öncülük olsun.
İnş hallolur.
Söylediğin şeyi dikkate alarak siteye yorumumu yazdım
Söylediğin şeyi dikkate alarak siteye yorumumu yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?