Kalori Arkadaşım

Günaydınlar
Didoş pisikletini güle güle bol tv izleyim kalori ykarak kullan canım benm .
Pisikleti kendin kurduğun için hediye vereni de ilk kez gördüm

Günaydın kızlar.
Maalesef bisikletin 2 parçası eksik çıktı
bisikletin hayırlı olsun canım,bol kalori yak emi

Hejira bisikletin hayırlı olsun
Teşekkür ederim Zeynep ve Yasemin :) bu arada benim adım Didem, ismimle hitap edebilirsiniz
günaydınnn nasıl gidiyor bakalımmm ????
Günaydın canım. Valla nasıl gitsin, sabah kendimi kazıdım yataktan. Senden naber?

sabah aynı duygular içindeydim

nasıl 2 parçası eksik çıktı emin misiniz?

sabah aynı duygular içindeydim
nasıl 2 parçası eksik çıktı emin misiniz?
Sele gidonu ve gösterge paneli çıkmadı kolinin içinden, ve biz bisikleti kurduktan sonra farkettik olmadığını.
Bugün arayacağım konuşacağım da benim bi arkadaş diyor ki "muhtemelen size müsteriye gittikten sonra geri dönen eksik bir koliyi göndermişlerdir, sen tamamını değiştirt". Ben ne yapacağım şimdi?
Çok uzun sürer bu işlemlerin hepsi, bütün hevesim kaçtı.

moralini bozma hangi siteden almıştın ki?? iade edilen malları teslim aldıktan sonra açıp kontrol etmeleri gerekir tam mı ? zarar verilmiş mi? vs gibi bide iade eden kişinin paketlemesiyle fabrikanın paketlemesi farklı olur kimse fabrika gibi düzenli paketleyemez bence aç konuş şikayeti belirt içine sinmediyse de komple değiştirt

Paketi açarken içime sinmeyen bir şey yoktu, gayet temiz düzenli paketlenmiş.
Aradım konuştum az önce, yedek parça kontrolü yapıp arayacaklar.
Bir daha göndermeyle falan uğraşamam ya, zaten garantisi var, bir şey olursa servis çağırırım.

Canım bozma mralini birşey olmaz onlar sana yardımcı olurlar baktın olmuyor cayma hakkını kullanır ayıplı mal olduğunu belirtirsin gönderirsin geri uğraşamam falan deme bir sürü para verdin.
Ayrıca yorumlara da eksik parça vs gönderilmişti falan yaz ki benm ve senin gibi yorumlara bakıp alanlara öncülük olsun.
İnş hallolur.

Söylediğin şeyi dikkate alarak siteye yorumumu yazdım

Söylediğin şeyi dikkate alarak siteye yorumumu yazdım

İnş site yorumunu yayınlar ben nişanlıyken çeyizime ütü almıştım ütü bi geldi tavanında 2 tane kocaman çizik var ve tabanında çizilmelere karşı koruyucu bant falan yok hemen siteye bilgi verdim değişim istedim önce gönderin inceliyeceğiz dediler gönderdim incelendi yenisini yolladılar ama 1,5 ay geçti üzerinden ve bilgi akışıda çok yavaştı ulaşamıyorum ulaştığımda kimsenin birşeyden haberi yok falan siteye ne yorumlar yaptım anlatamam herşeyi yazıyordum ama birini bile yayınlamadılar

merabalar
didem bisikletine üzüldüm insan sinir olur ya hele benim gibi cık canlıysa

Günaydınlar
Didem'ciğm üzüldüm bisikletin için inşallah sorununu çözerler

Eliptik Bisiklet kullanmak, işlem sırasında harcanan kalorinin yüksek olması nedeni ile yüzme sporuna benzetilir. Bu benzetme sadece harcanan kalorinin çok olması bağlamında değil , çok fazla sayıda kas grubunu aynı anda devreye sokması ve sıkılaşma sağlaması anlamında da yapılmaktadır. Konu böyle olunca ister istemez kilo problemi olan ve sıkılaşmak isteyen kullanıcıların dikkati bu cihaz üzerine yoğunlaşıyor.

Eliptik bisiklet almak isteyen kullanıcılar ürün almak istediklerine karşılarında çok fazla alternatif bulmakta ve ve karşısına çıkan bu ürün zenginliği fayda getirdiği kadar hatalı tercih imkanını da artırmaktadır. Zira bu kadar ürün ile muhatap olan tüketici bazen fiyatına aldanıp kalitesiz ürün almakta bazen de kendisi için gereksiz ürünü yüksek fiyata alabilmektedir.

Bu aşamada sizin için en doğru ürünü seçebilmek çok önemli çünkü direk olarak sağlığınızı ilgilendiriyor. Hem sağlığınıza zarar vermeyecek hem de size faydası olacak ürünü tercih etmeniz açısından bazı kriterlere dikkat edilmesi gerekiyor. Kısada bu kıstasları sıralayalım.

1. Kilonuza uygun Eliptik Bisikleti seçin.Bu konuda çok taviz kar olmayın. Yani 110 kg ağırlığında sınız ve 100 kg lik taşıma kapasitesine sahip bir eliptik bisiklet alıyorsanız hem verim alamazsınız hem de çok ısa bir süre sonra ürünü çöpe atarsınız. Bu durumda alacağınız ürün ortalama bu linkteki gibi olmalıdır.http://www.sportifsepetim.com/voit-...ik-eliptik-bisiklet-kargo-ve-kurulum-ucretsiz
  2. Disc Ağırlığı önemli dikkat edin!!! Kilonuz arttıkça daha fazla disc ağırlığına ihtiyacınız var.
  3. Zorluk Derecesi: Eliptik Bisikletinizi kullanırken bir süre sonra daha yüksek zorluk derecesine ihtiyaç duyacaksınız. Bu yüzden zorluk derecesi fazla ürünleri tercih edin. Ama ilk kullanımda çok düşük derecelerle başlamalısınız. İleriki süreçte zorluk derecesini artırmalısınız.
Yukarıdaki kıstaslara dikkat ederseniz genelde yanılmazsınız. Marka olarak iyi bir marka seçimi yapmalısınız(Bizim önerdiğimiz marka voit markasıdır. Her il ve ilçede yetkili servisinin olması ve sağlamlık açısından son derece tercih edilebilir ürünler sunmakta. )
İyi Alışverişler dileriz.

kızlar bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…