Kalori Arkadaşım

kızlar manyetik eliptikler daha sessiz olanlarmış ben böyle paylaşıyorum sizinle ama rahatsız olmuyorsunuz inş.

Bu arada 34bta26 selülit var mı sende ? Bu aletin selülite çok fadası olduğu yazoyor

yaaa benim bisikletim bunun kadar yararlı değil mi????

kızlar manyetik eliptikler daha sessiz olanlarmış ben böyle paylaşıyorum sizinle ama rahatsız olmuyorsunuz inş.

Bu arada 34bta26 selülit var mı sende ? Bu aletin selülite çok fadası olduğu yazoyor

olmaz mı geçen sene düzenli olarak biniyordum sıfırlanmıştı sonra yazın bi saldım kendimi hepisi geri döndü ve cipsi çok seviyorum eşimde sağolsun sürekli burnuma burnuma sokuyor onunda geri dönmelerinde faydası çok oldu :)

Niye rahatsız olalım canım faydalanıyoruz bende çok istiyorum ama yerim yok

Voitler çok pahalı, ben o kadar borcun altına giremezdim açıkçası.
Bu arada bende selülit yok

ne güzel yaaa bende hem genetik hemde günde 2 bardaktan fazla su içemiyorum aslında onu da içmesem aklıma bile gelmez az su içince de selülitinde olur saçlarında kurur cildinde kurur kırışıklıkta çıkar ama bi türlü alıştıramadım kendimi

yaaa benim bisikletim bunun kadar yararlı değil mi????

Canım illaki yararlıdır. Onunda yararları farklıdır yani
Acaba cips vs yemesen geri gelmezler miydi?
Bende çooooooooooooooook var

Niye rahatsız olalım canım faydalanıyoruz bende çok istiyorum ama yerim yok
Tatlım paran varsa bence hiç düşünme tramboline koyduğun yere bunu koyuverirsin maddi olarak almak istemezsen o ayrı hak veririm

Voitler çok pahalı, ben o kadar borcun altına giremezdim açıkçası.
Bu arada bende selülit yok

Kız sen ne ballısın öyle maaşaaallaaah

Bende selülit var valla
Bence biraz genetik ben cips kola vb gibi şeyleri senede bir ayda iki sefer yerim ama selülitim var malasef
bencede kilo gibi hep genlerden

Tatlım su içemiyorsan teline bi program yükle habire hatırlatsın sana suya limon sık portakal damlat aromalat içmeye çalış t vucudunun suya ihtiyacı var bol su içersen daha kolay kilo verebilirsin ben çok su içiyorum

Bende selülit var valla
Bence biraz genetik ben cips kola vb gibi şeyleri senede bir ayda iki sefer yerim ama selülitim var malasef
Ben de cips çok severim ama eskiden o kadar çok yerdim ki şimdi 2 ayda bir falan yiyorum.
Su içmeden nasıl kilo veriyorsun yavrum sen? Ben günde en az 2 litre kesin içiyorum.

Ben de cips çok severim ama eskiden o kadar çok yerdim ki şimdi 2 ayda bir falan yiyorum.

Su içmeden nasıl kilo veriyorsun yavrum sen? Ben günde en az 2 litre kesin içiyorum.

Aynen didoş a katılıyorum . Didoş seni tebrik ediyorum benm kadar su içiyorsun maşallah bize . kıskanın kızlar

içemiyorum işte unutuyorum hele kışın hiç aklıma gelmiyor gün boyu içtiğim 2 bardak su 1 bardak yeşil çay 1 bardak ayran sıvı alımı bu kadar :)

yaa muhakkak vardır bi yararı :)

cips yemesemde geri gelirlerdi genetik ve su içmiyorum sporuda bırakmıştım zaten benim tüm kilom basen ve üst baldırlar :)

kızlar size birşey soracağım.
Bacaklarınızın kök kısmı sizde de sarkık mı

içemiyorum canım napim

kızlar bundan sonra günlük kilo bildirimlerinin dışında yaptığımız bakımları da yazalım mı?

kızlar size birşey soracağım.
Bacaklarınızın kök kısmı sizde de sarkık mı

şu sıralar selülit kremi almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadığım için karar veremedim hangisini alıyım

eskiden yağlı ve sarkıktı ama 6 kg verince ve bisikletle şimdi daha iyi durumda ama daha iyi olabilir :)

ben kilo verdiğim için bende çok feci gözüküyorda düzelebilir mi diye umutlanmak istiyorum

şu sıralar selülit kremi almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadığım için karar veremedim hangisini alıyım
Ben hiç bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…