Eliptik Bisiklet kullanmak, işlem sırasında harcanan kalorinin yüksek olması nedeni ile yüzme sporuna benzetilir. Bu benzetme sadece harcanan kalorinin çok olması bağlamında değil , çok fazla sayıda kas grubunu aynı anda devreye sokması ve sıkılaşma sağlaması anlamında da yapılmaktadır. Konu böyle olunca ister istemez kilo problemi olan ve sıkılaşmak isteyen kullanıcıların dikkati bu cihaz üzerine yoğunlaşıyor.
Eliptik bisiklet almak isteyen kullanıcılar ürün almak istediklerine karşılarında çok fazla alternatif bulmakta ve ve karşısına çıkan bu ürün zenginliği fayda getirdiği kadar hatalı tercih imkanını da artırmaktadır. Zira bu kadar ürün ile muhatap olan tüketici bazen fiyatına aldanıp kalitesiz ürün almakta bazen de kendisi için gereksiz ürünü yüksek fiyata alabilmektedir.
Bu aşamada sizin için en doğru ürünü seçebilmek çok önemli çünkü direk olarak sağlığınızı ilgilendiriyor. Hem sağlığınıza zarar vermeyecek hem de size faydası olacak ürünü tercih etmeniz açısından bazı kriterlere dikkat edilmesi gerekiyor. Kısada bu kıstasları sıralayalım.
Yukarıdaki kıstaslara dikkat ederseniz genelde yanılmazsınız. Marka olarak iyi bir marka seçimi yapmalısınız(Bizim önerdiğimiz marka voit markasıdır. Her il ve ilçede yetkili servisinin olması ve sağlamlık açısından son derece tercih edilebilir ürünler sunmakta. )
- Kilonuza uygun Eliptik Bisikleti seçin.Bu konuda çok taviz kar olmayın. Yani 110 kg ağırlığında sınız ve 100 kg lik taşıma kapasitesine sahip bir eliptik bisiklet alıyorsanız hem verim alamazsınız hem de çok ısa bir süre sonra ürünü çöpe atarsınız. Bu durumda alacağınız ürün ortalama bu linkteki gibi olmalıdır.http://www.sportifsepetim.com/voit-...ik-eliptik-bisiklet-kargo-ve-kurulum-ucretsiz
- Disc Ağırlığı önemli dikkat edin!!! Kilonuz arttıkça daha fazla disc ağırlığına ihtiyacınız var.
- Zorluk Derecesi: Eliptik Bisikletinizi kullanırken bir süre sonra daha yüksek zorluk derecesine ihtiyaç duyacaksınız. Bu yüzden zorluk derecesi fazla ürünleri tercih edin. Ama ilk kullanımda çok düşük derecelerle başlamalısınız. İleriki süreçte zorluk derecesini artırmalısınız.
İyi Alışverişler dileriz.
kızlar bakın
kızlar manyetik eliptikler daha sessiz olanlarmış ben böyle paylaşıyorum sizinle ama rahatsız olmuyorsunuz inş.
Bu arada 34bta26 selülit var mı sende ? Bu aletin selülite çok fadası olduğu yazoyor
Niye rahatsız olalım canım faydalanıyoruz bende çok istiyorum ama yerim yokkızlar manyetik eliptikler daha sessiz olanlarmış ben böyle paylaşıyorum sizinle ama rahatsız olmuyorsunuz inş.
Bu arada 34bta26 selülit var mı sende ? Bu aletin selülite çok fadası olduğu yazoyor
Voitler çok pahalı, ben o kadar borcun altına giremezdim açıkçası.
Bu arada bende selülit yok
yaaa benim bisikletim bunun kadar yararlı değil mi????
Acaba cips vs yemesen geri gelmezler miydi?olmaz mı geçen sene düzenli olarak biniyordum sıfırlanmıştı sonra yazın bi saldım kendimi hepisi geri döndü ve cipsi çok seviyorum eşimde sağolsun sürekli burnuma burnuma sokuyor onunda geri dönmelerinde faydası çok oldu :)
Tatlım paran varsa bence hiç düşünme tramboline koyduğun yere bunu koyuverirsin maddi olarak almak istemezsen o ayrı hak veririmNiye rahatsız olalım canım faydalanıyoruz bende çok istiyorum ama yerim yok
bencede kilo gibi hep genlerdenBende selülit var valla
Bence biraz genetik ben cips kola vb gibi şeyleri senede bir ayda iki sefer yerim ama selülitim var malasef
ne güzel yaaa bende hem genetik hemde günde 2 bardaktan fazla su içemiyorum aslında onu da içmesem aklıma bile gelmez az su içince de selülitinde olur saçlarında kurur cildinde kurur kırışıklıkta çıkar ama bi türlü alıştıramadım kendimi
Ben de cips çok severim ama eskiden o kadar çok yerdim ki şimdi 2 ayda bir falan yiyorum.Bende selülit var valla
Bence biraz genetik ben cips kola vb gibi şeyleri senede bir ayda iki sefer yerim ama selülitim var malasef
Su içmeden nasıl kilo veriyorsun yavrum sen? Ben günde en az 2 litre kesin içiyorum.ne güzel yaaa bende hem genetik hemde günde 2 bardaktan fazla su içemiyorum aslında onu da içmesem aklıma bile gelmez az su içince de selülitinde olur saçlarında kurur cildinde kurur kırışıklıkta çıkar ama bi türlü alıştıramadım kendimi
Ben de cips çok severim ama eskiden o kadar çok yerdim ki şimdi 2 ayda bir falan yiyorum.
Su içmeden nasıl kilo veriyorsun yavrum sen? Ben günde en az 2 litre kesin içiyorum.
Canım illaki yararlıdır. Onunda yararları farklıdır yani
Acaba cips vs yemesen geri gelmezler miydi?
Bende çooooooooooooooook var
Tatlım paran varsa bence hiç düşünme tramboline koyduğun yere bunu koyuverirsin maddi olarak almak istemezsen o ayrı hak veririm
Kız sen ne ballısın öyle maaşaaallaaah
bencede kilo gibi hep genlerden
Tatlım su içemiyorsan teline bi program yükle habire hatırlatsın sana suya limon sık portakal damlat aromalat içmeye çalış t vucudunun suya ihtiyacı var bol su içersen daha kolay kilo verebilirsin ben çok su içiyorum
Ben de cips çok severim ama eskiden o kadar çok yerdim ki şimdi 2 ayda bir falan yiyorum.
Su içmeden nasıl kilo veriyorsun yavrum sen? Ben günde en az 2 litre kesin içiyorum.
kızlar size birşey soracağım.
Bacaklarınızın kök kısmı sizde de sarkık mı
eskiden yağlı ve sarkıktı ama 6 kg verince ve bisikletle şimdi daha iyi durumda ama daha iyi olabilir :)
Ben hiç bilmemşu sıralar selülit kremi almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadığım için karar veremedim hangisini alıyım
ben kilo verdiğim için bende çok feci gözüküyorda düzelebilir mi diye umutlanmak istiyorum
Ben hiç bilmem
Size fotoğraf ekliyorum şimdi bu bacak kökü mevzuu için, çok cesaretliyim anam yaşu sıralar selülit kremi almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadığım için karar veremedim hangisini alıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?