• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Iyi akşamlar kızlar birşey sorucam 3mil leslie kaç kalori ve diyet arkadaşımda nasıl hesaplıcaz 3mil leslieyi

Menümü paylaşayım

Sabah

1 çay kaşığı bal = 14 kcal
1 adet haşlanmış yumurta=80 kcal
Yarım domates=7 kcal
2-3 dal roka= 8 kcal
1 dilim kepekli ekmek=55 kcal
1 çay bardağı bitkisel çay=1 kcal

Ara Öğün

1 fincan az şekerli türk kahvesi = 12 kcal

Öğle

1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği=276 kcal
Yarım havuç= 13 kcal
Yarım domates= 7 kcal
5-6 dal maydanoz= 8 kcal

Akşam

1 tane yeşil elma = 55 kcal

Alınan Kalori = 535 kcal

Yakılan Kalori= Sabah 1 mil leslie = 50 kcal yaktım:1:

Canım akşamları sebze yemeği yeşene az biraz bile olsa

Iyi akşamlar kızlar birşey sorucam 3mil leslie kaç kalori ve diyet arkadaşımda nasıl hesaplıcaz 3mil leslieyi

Canım 3 mil leslie 300 kalori ben 1 mile yüksek tempoda yürüyüş 15 dk yani 75 kcal diye hesaplıyorum:34:

Canım akşamları sebze yemeği yeşene az biraz bile olsa

Canım normalde yoğurt falan yerim yada başka şeyler ama bugün canım hiç birşey istemedi öğle yemeği kesti galiba:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım 3 mil leslie 300 kalori ben 1 mile yüksek tempoda yürüyüş 15 dk yani 75 kcal diye hesaplıyorum:34:

Canım normalde yoğurt falan yerim yada başka şeyler ama bugün canım hiç birşey istemedi öğle yemeği kesti galiba:26:

O zaman canım 1saat hızlı tempo olarak yazayım. Teşekkürler cnm

Canlar ya yarın benim için kötü bir gün öğlen ve akşam arkadaşlarla dışarı çıkıcaz ister istemez kalori çok olacak :(((

Kızlar öğleden önce kilo bildirimi yapın olur mu ben kpss öğrencisiyim hem de kimse kimseyi beklemek zorunda kalmaz 12 den sonra gelenleri tabloya yazmam bak:1: geçen hafta ki kilonuz ve şimdiki kilonuzu yazarsanız sevinirim:34:

Canımcım 1000 kalorinin altında almak baya sağlıksız olmuyor mu? :44: Masalcım sözüm sana da.

Canım ben midem biraz küçülene kadar böyle idare etmeye çalışıyorum midem küçüldükten sonra normal hale gelecem inşallah:16:

Back
X