Kalori Arkadaşım

Iyi akşamlar kızlar birşey sorucam 3mil leslie kaç kalori ve diyet arkadaşımda nasıl hesaplıcaz 3mil leslieyi

Menümü paylaşayım

Sabah

1 çay kaşığı bal = 14 kcal
1 adet haşlanmış yumurta=80 kcal
Yarım domates=7 kcal
2-3 dal roka= 8 kcal
1 dilim kepekli ekmek=55 kcal
1 çay bardağı bitkisel çay=1 kcal

Ara Öğün

1 fincan az şekerli türk kahvesi = 12 kcal

Öğle

1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği=276 kcal
Yarım havuç= 13 kcal
Yarım domates= 7 kcal
5-6 dal maydanoz= 8 kcal

Akşam

1 tane yeşil elma = 55 kcal

Alınan Kalori = 535 kcal

Yakılan Kalori= Sabah 1 mil leslie = 50 kcal yaktım:1:

Canım akşamları sebze yemeği yeşene az biraz bile olsa

Iyi akşamlar kızlar birşey sorucam 3mil leslie kaç kalori ve diyet arkadaşımda nasıl hesaplıcaz 3mil leslieyi

Canım 3 mil leslie 300 kalori ben 1 mile yüksek tempoda yürüyüş 15 dk yani 75 kcal diye hesaplıyorum:34:

Canım akşamları sebze yemeği yeşene az biraz bile olsa

Canım normalde yoğurt falan yerim yada başka şeyler ama bugün canım hiç birşey istemedi öğle yemeği kesti galiba:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım 3 mil leslie 300 kalori ben 1 mile yüksek tempoda yürüyüş 15 dk yani 75 kcal diye hesaplıyorum:34:

Canım normalde yoğurt falan yerim yada başka şeyler ama bugün canım hiç birşey istemedi öğle yemeği kesti galiba:26:

O zaman canım 1saat hızlı tempo olarak yazayım. Teşekkürler cnm

Canlar ya yarın benim için kötü bir gün öğlen ve akşam arkadaşlarla dışarı çıkıcaz ister istemez kalori çok olacak :(((

Kızlar öğleden önce kilo bildirimi yapın olur mu ben kpss öğrencisiyim hem de kimse kimseyi beklemek zorunda kalmaz 12 den sonra gelenleri tabloya yazmam bak:1: geçen hafta ki kilonuz ve şimdiki kilonuzu yazarsanız sevinirim:34:

Canımcım 1000 kalorinin altında almak baya sağlıksız olmuyor mu? :44: Masalcım sözüm sana da.

Canım ben midem biraz küçülene kadar böyle idare etmeye çalışıyorum midem küçüldükten sonra normal hale gelecem inşallah:16:

Back
X