sen ne kilolar verdin üzülme bu dönemi de atlatırsın
ama akşamdan yemek yemek çok cazip geliyor bu aralar
Sana öyle gelmiştir belkikızlar yaa sabah giyinirkene fark ettim tenim sararmış neden olabilir acep? korktum walla aklıma sarılık geldi Allah korusun
Ne olacak cnm benm boğazım açılıyorneden bişi mi var acaba ton balıklı salata istemeler yemek yeme isteği noluyorrr?
Sana öyle gelmiştir belkiAllah korusun sarılık değildir inş
Ne olacak cnm benm boğazım açılıyor
Başka birşey yok
Günaydın kızlar.
Dün akşam bisiklete bindim 36 dk, 150 kalori yaktım, yani cihaz öyle gösteriyordu, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
Popom acıdı otururken selesinden. Ama bacaklarımda öyle bi ağrı filan olmadı, biraz da terledim.
Valla canım dün akşam hiç bilmeden yaptım, daha önce bisiklet çalışmadım ki hiç.hayırlı olsun canım o senin pedalları çevirme hızınla alakalıdır mesela hız göstergesi var mı? kaç km/h hızla çeviriyorsun pedalları ?
alıma ilk o geldi korktum yaaa şu havalar soğuyunca su içmeyi hepten bırakıyorum ondan olabilir mi?
günaydın cnmmgünaydınlar
Günaydın kızlar.
Dün akşam bisiklete bindim 36 dk, 150 kalori yaktım, yani cihaz öyle gösteriyordu, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
Popom acıdı otururken selesinden. Ama bacaklarımda öyle bi ağrı filan olmadı, biraz da terledim.
kesinlikle ondan su içmezsen böbreklerin vucudun çalışmaz su çok önemli be kuzu
günaydın cnmm
hayırlı olsun cnm benm oturduğun yerden 150 kalori gitti öyle mi harikasın maşallah
Yanlız bisikletlerde yağ yakımı 45 dk dan sonra başlıyormuş geçen bir makalede okuduydum bilgin olsun
Darısı başıma darısı başıma
kesinlikle ondan su içmezsen böbreklerin vucudun çalışmaz su çok önemli be kuzu
günaydın cnmm
hayırlı olsun cnm benm oturduğun yerden 150 kalori gitti öyle mi harikasın maşallah
Yanlız bisikletlerde yağ yakımı 45 dk dan sonra başlıyormuş geçen bir makalede okuduydum bilgin olsun
Darısı başıma darısı başıma
45 dk sonra değil 20. dk dan sonra başlıyormuş :) ve pedal çevirmeye başladığın andan itibaren hiç durmamalısın mesela pedal çevirmeye başladın 30 dk sonra yok çişim geldi 2 dk bi wc ye gidiyimde falan denmemeliymiş
öylemi dersin walla şimdiye kadar zorla 2 bardak içebildim midem şiş hissediyorum
bir yerlerde 45 dakika okuduğuma eminim
2 bardak mı kızım ben 2 lt bitrdim
Ben sıkıldım zaten üstünde, 36 dk zor dayandım.45 dk sonra değil 20. dk dan sonra başlıyormuş :) ve pedal çevirmeye başladığın andan itibaren hiç durmamalısın mesela pedal çevirmeye başladın 30 dk sonra yok çişim geldi 2 dk bi wc ye gidiyimde falan denmemeliymiş
yaaa nerenize koyuyorsunuz bu suları yaaa hemen göbeğim şişiyo rahatsız ediyor 5 dk bi wc ye gidiyorum
Ben sıkıldım zaten üstünde, 36 dk zor dayandım.
Bide ses çıkarıyor baya bi.
Kayışlıymış ya.kız wc gitsen ne olur sanki paralı sanki uzak gidiver üşenme suyunu iç wc ne git kilonu ver sararmalarında gitsin
cnm gerçekten mi benm için senin yorumun çok önemli ses çıkarmaması lazım kayışlımı ki manyetik değilmiyd
yaaa nerenize koyuyorsunuz bu suları yaaa hemen göbeğim şişiyo rahatsız ediyor 5 dk bi wc ye gidiyorum
Kayışlıymış ya.
Bu arada kızlar ben bi konu açtım, siz de bi bakın.
Günaydın cnm nasılsın?günaydıınn kıızlaaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?