günaydıınn kıızlaaaarr
Günaydın kızlarGünaydın cnm nasılsın?
Günaydın cnm nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın???
kolimi yaptım santraldeki arkadaştan rica ettim eşimi arayıp kargon var demesini oda tamam dedi şimdi eşimin gidip kargoyu alması kaldı :)
Günaydın cnmmGünaydın kızlar
Ayyyy çok heyecanlı
Günaydın cnmm
Ayy ayy ayyy hadi hayırlısı heyecanlı bekleyiş adrenalin devam ediyorheyecanla bekliyorum aksilik bugün eşimde çok yoğun
Ayy ayy ayyy hadi hayırlısı heyecanlı bekleyiş adrenalin devam ediyor
Ben hala kilo verememiş gözüküyom
koliyi almışşçok mutlu olmuştu çok şaşırdı hemen 2 tane çikilatayı mideye gömmüş
İnş İNşverirsin canım sen bu işi çözdün verirsinn
Ayyy canım ya, Allah inşallah bir ömür mutlu yaşatsın sizi.koliyi almışşçok mutlu olmuştu çok şaşırdı hemen 2 tane çikilatayı mideye gömmüş
ben olsam yemeye kıyamazdım
Kız resimlerini çekeydin kolinin çikiletaların bizede örnek olurdu neden çekmedinkineeeee
İnş İNş
Oyy kuzuma bak ya ne güzel dualar etmiş. Rabbim inş sanada hayırlı zamanda hayırlı seni mutlu edebilecek bir eş nasip etsinAyyy canım ya, Allah inşallah bir ömür mutlu yaşatsın sizi.
Darısı da benim başıma inşallah.
Allahım hayırlısıyla bana bir eş, can yoldaşı göndersin artık.
Kendi evimde aşık olduğum, sevdiğim insanla yaşamak istiyorum...
hiç aklıma gelmedi yanına gidince bi ara çekerim :) sigarayı bırakalı 1 ay oldu ve 3 kilo aldıbu koliyle daha kaç kilo alır bilemem :)
Ayyy canım ya, Allah inşallah bir ömür mutlu yaşatsın sizi.
Darısı da benim başıma inşallah.
Allahım hayırlısıyla bana bir eş, can yoldaşı göndersin artık.
Kendi evimde aşık olduğum, sevdiğim insanla yaşamak istiyorum...
Oyy kuzuma bak ya ne güzel dualar etmiş. Rabbim inş sanada hayırlı zamanda hayırlı seni mutlu edebilecek bir eş nasip etsin
3 kilo mu
Sigarayı bıraksında kiloları verir
amin canımdediğin gibi hayırlısıyla olsun geç olsun güç olmasın ki daha geç bile olmadı
herkesin evinde huzur mutluluk olsun en önemli şey huzur kafan rahat huzurlu olunca herşey güzel geliyor
bu arada dün gece kötü bi rüya gördüm sabah sabah eşime de anlattım
güya biz eşimin abisinin evine gitmişiz ve orada kavga ediyoruz konunun ne olduğunu bilmiyorum sonra eşimin abisi geliyor ve bana küfür ediyor ben sen kim oluyorsun da bana küfür ediyorsun diyip iyice sinirleniyorum abisinin küfüründen sonra eşimde sus pus oluyor bende sen ne biçim adamsın karına senin yanında küfür ediliyor ve susuyorsun diyip yüzüklerimi kafasına fırlatıyorum ve evden bir hışımla ayrılıyorum peşimden koşuyor napıyorsun nereye gidiyorsun diye artık benim ne yaptığım seni hiiiç ilgilendirmez diyerek apartmanın içinde bağırıyorum ve ağlıyorum bitti bu iş diye kaçar gibi gidiyorum
sabah eşime anlattım güldü ohaa abim ne kürü etti sana diye tiyeee aldı beni sonrada kıçın açıkta kalmıştır senin diye güldü bana olum nerden buluyon bu entrikalı hikayeleri bilinç altında neler var senin diye bi daha tiyee aldı beni sonra sarılıp öptü ezdirmem karımı dedi sonra lan o yüzüklere ne kadar para saydım ben niye atıyorsun diye bi daha dalga geçti iyice sinir oldum
1 aydır hiç içmiyor ve artık canı da çekmiyormuş ama hala abur cubur yiyor nereden baksan maksimum 6 kilo alır
Oyy kuzuma bak ya ne güzel dualar etmiş. Rabbim inş sanada hayırlı zamanda hayırlı seni mutlu edebilecek bir eş nasip etsin
3 kilo mu
Sigarayı bıraksında kiloları verir
Sağolun kuzularım, şans benim de yüzüme güler elbet...amin canımdediğin gibi hayırlısıyla olsun geç olsun güç olmasın ki daha geç bile olmadı
herkesin evinde huzur mutluluk olsun en önemli şey huzur kafan rahat huzurlu olunca herşey güzel geliyor
bu arada dün gece kötü bi rüya gördüm sabah sabah eşime de anlattım
güya biz eşimin abisinin evine gitmişiz ve orada kavga ediyoruz konunun ne olduğunu bilmiyorum sonra eşimin abisi geliyor ve bana küfür ediyor ben sen kim oluyorsun da bana küfür ediyorsun diyip iyice sinirleniyorum abisinin küfüründen sonra eşimde sus pus oluyor bende sen ne biçim adamsın karına senin yanında küfür ediliyor ve susuyorsun diyip yüzüklerimi kafasına fırlatıyorum ve evden bir hışımla ayrılıyorum peşimden koşuyor napıyorsun nereye gidiyorsun diye artık benim ne yaptığım seni hiiiç ilgilendirmez diyerek apartmanın içinde bağırıyorum ve ağlıyorum bitti bu iş diye kaçar gibi gidiyorum
sabah eşime anlattım güldü ohaa abim ne kürü etti sana diye tiyeee aldı beni sonrada kıçın açıkta kalmıştır senin diye güldü bana olum nerden buluyon bu entrikalı hikayeleri bilinç altında neler var senin diye bi daha tiyee aldı beni sonra sarılıp öptü ezdirmem karımı dedi sonra lan o yüzüklere ne kadar para saydım ben niye atıyorsun diye bi daha dalga geçti iyice sinir oldum
ben olsam yemeye kıyamazdım
Kız resimlerini çekeydin kolinin çikiletaların bizede örnek olurdu neden çekmedinkineeeee
İnş İNş
oha kızım bu ne adamı şeker komasından götürecen sanırım.senin için resimleri çektim galiba 2 taneden fazla yemiş inş hepsini bugün bitirmez
bide ben dağınık koymuştum arajman yapmıştım hemen düzenlemiş
Eki Görüntüle 1300512 Eki Görüntüle 1300516
Bahar beni de kendine eş olarak kabul eder misinsenin için resimleri çektim galiba 2 taneden fazla yemiş inş hepsini bugün bitirmez
bide ben dağınık koymuştum arajman yapmıştım hemen düzenlemiş
Eki Görüntüle 1300512 Eki Görüntüle 1300516
oha kızım bu ne adamı şeker komasından götürecen sanırım.
Ben baya minik koli minnak çikiletalar zannettiydim bildiğin fabrika üretimi yapmışsın
Ayrıca orda canga mı var bana da verin nolur dayanamam
her çikiletadan 3-4 tane aldım
canga , karam gurme, çikolatalı gofret, halley, çokonat, albeni , metro , maksimus, browni aralara petito aklıma gelmeyenlerde var ve birazda nescafe aldım tam keyif kolisi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?