Kalori Arkadaşım

canım çok teşekkür ederim bu hareketleri evde deneyeceğim kaç dakika yapıyorsun. Birde benim kollarımda çok şişko. :( yayılmış şişko hemide :( oyy oyy ne çektik be bu kilolardan :(:5::5::5::5:

canım çok teşekkür ederim bu hareketleri evde deneyeceğim kaç dakika yapıyorsun. Birde benim kollarımda çok şişko. :( yayılmış şişko hemide :( oyy oyy ne çektik be bu kilolardan :(:5::5::5::5:

Canım ben 0.5 litrelik su şişelerine kum doldurdum dambıl yerine :) onlar elime alıyorum sonra sırayla hepsini 20 kere yapıyorum bazen

çok acıyınca 15'te bırakıyorum ama bayağı terletiyo ve kollarımla bacaklarımı acıtıyo benimde öyle ya aileden gelen de birşey bide

pofuduk olunca:1: ister istemez heryerin yağ oluyo ama gidecek inşallah:16::16:

ayy çok mantıklı bende öyle yapayım. Belki birazcık sıkılaşır kollarım. Su ile yapmaya çalışıyordum arada ama devamını getiremediğim için bırakıyordum. Ebru şallı ile plateside denemeye çalıştım ama o hareketleri hiç yapamıyorum ki ben hepten kötü hissettim kendimi :(
Ben sadece açıyorum mezdekeyi başlıyorum dansa en iyi öyle motive oluyorum :D Yağ yakımını bilmem ama ruhuma iyi geliyor :D :52:

ayy çok mantıklı bende öyle yapayım. Belki birazcık sıkılaşır kollarım. Su ile yapmaya çalışıyordum arada ama devamını getiremediğim için bırakıyordum. Ebru şallı ile plateside denemeye çalıştım ama o hareketleri hiç yapamıyorum ki ben hepten kötü hissettim kendimi :(
Ben sadece açıyorum mezdekeyi başlıyorum dansa en iyi öyle motive oluyorum :D Yağ yakımını bilmem ama ruhuma iyi geliyor :D :52:

Oda güzelmiş ben ilk zamanlar pek spor hakkında bilgili değildim açıyordum müziği oynuyordum zıplıyordum :1::21::118: Şimdi bölgesel zayıflamaya çalışıyorum çok orantısız ve çirkin bi görüntüm var o yüzden kaslarımı çalıştırıcı şeyler yapmam lazım ama oryantelde gerçekten iyi kalori yaktırıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
90.60 olmuşum melekcim inş. bu hafta 87 ye kadar düşerim. dua et bana aa :) sen baya eridin maşallah seni örnek alıyom. :D

90.60 olmuşum melekcim inş. bu hafta 87 ye kadar düşerim. dua et bana aa :) sen baya eridin maşallah seni örnek alıyom. :D

ayy çok sevindim inşallah olursun canım 1 hafta 3 kilo verebilirsin kaçamak yapma yeter ki bende sizleri örnek alıyorum canım benim daha vermem gereken çook kilolar var senin hedefin kaç

Benim hedefim şubata kadar 79.9 olmak :D son 10 yıldır hiç bu kiloyu görmedim çok istiyorum 80 den aşağıya düşmek. Sizlerinde yardımı ile bu defa inş. azmedicem ve başarıcam. 80 den aşağıya düşünce yine devam edicem bırakmicam inş.
Gayret edicem kaçamak yapmicam bakayım 87 ye düşebilcem mi. Akşam acaip sevdiğim pastanenin yaş pastasını almıştı eşim yemedim gayret ettim şimdi yiyorum :D yüs puan bana :D

Benim hedefim şubata kadar 79.9 olmak :D son 10 yıldır hiç bu kiloyu görmedim çok istiyorum 80 den aşağıya düşmek. Sizlerinde yardımı ile bu defa inş. azmedicem ve başarıcam. 80 den aşağıya düşünce yine devam edicem bırakmicam inş.
Gayret edicem kaçamak yapmicam bakayım 87 ye düşebilcem mi. Akşam acaip sevdiğim pastanenin yaş pastasını almıştı eşim yemedim gayret ettim şimdi yiyorum :D yüs puan bana :D

Yaparsın tabi canım neden olmasın ki iyiki akşam yememişsin küçük bir dilim ye içinde kalmasın ama küçük bir dilim:1:

hatta hiç yemesen daha iyiydi ama:20:

ayy melekkk inanamassın ama öyle bir lezzetliki bayılıyorum . akşama sadece yoğurt yiyeceğim acıkırsam birde mezdeke yaptımmı dengelemiş olucam zannımca :D

küçük bi dilimm yedim sayılır :36::16:

profil resmimi değiştiremiyorum. :(
Melek form ürünleri tüketiyonmu

Canım hangi profil resmini yani nerdeki?

canım dışarı çıkınca yanıma alıyorum bazen form bisküvi falan bazende nestle nesfit ile yulaf ezmesini karıştırıyorum içine kuru

meyvelerde katıyom akşam yemeği niyetine yiyorum bayağı tok tutuyor ve süt ihtiyacımı da karşılamış oluyorum :1:

Buradaki profil resmimi değiştirmeyi beceremedim. :(
Birsürü form bisküvileri krakerleri aldım bende eğer acıkırsam akşamları birer tane atarım ağzıma. Ben akşamdan birşey yemesem hemen kendimde etkisini görüyorum. O yüzden gün içerisinden çok akşam yememeye gayret ediyorum.

Buradaki profil resmimi değiştirmeyi beceremedim. :(
Birsürü form bisküvileri krakerleri aldım bende eğer acıkırsam akşamları birer tane atarım ağzıma. Ben akşamdan birşey yemesem hemen kendimde etkisini görüyorum. O yüzden gün içerisinden çok akşam yememeye gayret ediyorum.

Bende öyle canım öğle yemeğini 2 gibi yemeye çalışıyorum akşam da 6 gibi yiyorum yediden sonra hiç bir şey tüketmiyorum ilk

başlarda çok zorlandım ama artık alışıyorum galiba yoğurt yiyorum bi de ya elma ya portakal tok tutuyo inan kuzu yemiş gibi

oluyorum:1: :1:

Canım Forum Ayarlarım da profil ayarlarıma gir o sayfada sol tarafta Ayarlarım var Profil resmini değiştir avatarı değiştir falan var

oradan değiştirebilirsin:40:

Merhabaaa:3::3:

İnternette dolaışrken çok hoş ve kalorisi az bir tatlıya rastladım paylaşayım dedim :1:

Malzemeler
2 adet elma
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 adet ceviz
Üzerini süslemek için hindistan cevizi

Yapılışı
Yulaf kepeği besin değeri açısından çok zengindir ve içerisindeki yüksek lif oranı sayesinde tokluk hissi verir. Kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Magnezyum ,çinko,demir ve selenyum mineralleri içerisinde yüksek oranda bulunur ve protein oranı yüksektir. B grubu vitaminlerini de barındırır.
Yulaf kepeğinin tadını almıyorsunuz, içerisinde hiç şeker yok, ara öğünler için yeşil çay ile tüketilebilecek çok sağlıklı bir tatlı.

2 adet elmayı rendeleyin, teflon yada seramik bir tavada rengi dönene dek kavurun. Rengi dönünce içerisine toz tarçını ve küçük küçük kırdığınız cevizleri ekleyin. 1 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ekleyip iyice karıştırın. Karışım soğuduğunda elinizle top şeklini vererek hindistan cevizine bulayın. Buzdolabında 1 saat bekletin.

Yanında yeşil çay yada alternatif bir bitki çayı ile öğün aralarında tüketmenizi tavsiye ederim. Tatlı krizlerini çözen sağlıklı bir atıştırmalık. Afiyet olsun…:16::16:

çok güzele benzyor ama ben elmalı ve tarçınlı türden tatlıları kurabiyeleri hiçsevmem :( Bugün kimse yazmıyor bizden başka :30:

Menüm...:16:

Sabah = 3/4 domates + yarım salatalık + 3-4 dal roka + 2 dilim peynir + 1 dilim tam buğday ekmeği + şekersiz çay

Ara Öğün = küçük bir elma + 2 çiğ badem + 2 çiğ fındık

Öğle = 1 porsiyon haşlanmış karnıbahar + 1/4 domates + yarım salatalık + 3 yemek kaşığı şeker pancarı haşlaması + 1 dilim ekmek

Ara Öğün = 1 tane elmalı top+ 1 fincan yeşil çay

Akşam = yok

:16::16::16::16:

Eklentiler

• $i2sy.webp
    $i2sy.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $ia8f.webp
    $ia8f.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleyen: Moderatör:
Back