Kalori Arkadaşım

tabiki yapabilirsin hem sen bende önce bebek planlıyorsun o zaman geldiğinde bu fikri geliştiririz de

Ayy süpersin yaaaa

Banane banane ben de doğuracam

sana bi koca lzım oda bu gece lazım

sıraya gir önce sinoki sonra ayda2kilogo malum emeklilikte boş durulmaz menapoza girmeden yapması lazım

Bencede zaten ayda2kilodan ses de çıkmıyor kesin 2. çocuğa gayret ediyordur kıskanç ne olacak beni kıskandı

Ayy süpersin yaaaa

Bencede zaten ayda2kilodan ses de çıkmıyor kesin 2. çocuğa gayret ediyordur kıskanç ne olacak beni kıskandı

diyet topiği sizin sayenizde bebeğini bekleyen annelerin topiğine dönecek

sıraya gir önce sinoki sonra ayda2kilogo malum emeklilikte boş durulmaz menapoza girmeden yapması lazım

Ayy süpersin yaaaa

Ben bu azimle hepinizden önce doğururum.
Nerdeyse gazeteye ilan vereceğim "acil koca aranıyor" diye.

kalmadı hatta tatil bile konuştuk

Bu mesajımı beğenen Sevgili zeynepcer ve 34bta26 Amin mi demek istediniz?

Ben bu azimle hepinizden önce doğururum.
Nerdeyse gazeteye ilan vereceğim "acil koca aranıyor" diye.

senin şimdi erkek ark. yok kısmetlerin açılır bak demdi deme

Tabiy ki görüştüğüm biri var

Çok üzüldüm Ata ile Özge'ye.

Bak didoş öyle hemen görüşüp sevgili olma boyutuna girme benden tavsiye istemedin ama tavsiye veresim geldi
Önce ggüzel güzel tanı niyetinin ciddi olup olmadığını anlamaya çalışırsın bu sürede hemen sevgili olmaki gelebilecek diğer güzel kısmetlerin önünü kapamış olma hem sevgili olmazsan duygusal anlamda kendini frenleyeceğin için baktın adam istedğin gibi değil tekmeyi basınca çok etkilenmezsin Bak söylemedi deme

Bu arada nedense bende üzüldüm onlara. Sanki onlar gerçekten mutlu bir evlilik yaşıyorlarmış gibi hissediyordum

Sevgili gibi olduk neredeyse ama sevgiliyiz demiyoruz canım.
Niyetinin ciddi olup olmadığını bilmiyorum ama sadece anı yaşıyorum ve inan ki bu aralar keyfim çok yerinde..

Niyetinin ciddi olup olmadığını bilmiyorum ama sadece anı yaşıyorum ve inan ki bu aralar keyfim çok yerinde..

Anı yaşamayı boşver kuzu an her zmn yaşanır (Ne biçim bir laf etttim )
Bak sana tavsiye uzun soluklu bir ilişkiden eti puf gibi fırladın biraz soluklan ara ver düşün, ne istediğine bir karar ver aceleci olma. Fıstık gibi kızsın seni isteyen bir sürü erkek olacaktır ama önemli olan senin ne istediğin
Acele etme ne kadar ağır ve emin kararlar verirsen gelecekte arkana dönüp baktığında o kadar az pişmanlıkların olur
Tabiki bu benm fikrim. Daima mutlu olmanı isterim kuzucuk

aaa didoşş adını değiştirmiş niyekiiii hejira ne demekti niye kasım gülü oldun kafamda deli sorularrr

aaa didoşş adını değiştirmiş niyekiiii hejira ne demekti niye kasım gülü oldun kafamda deli sorularrr
söylemezsen asla fark edemezdim kız ad değiştirmek kolaylaştımı bu nedir benden sonra herkes ad değiştirdi
kasım gülü de ayrı bir hava katmış kız

söylemezsen asla fark edemezdim kız ad değiştirmek kolaylaştımı bu nedir benden sonra herkes ad değiştirdi
Kasım gülü değil kızlar Eylül Gülü

eşim yapacağı süprüzü eline yüzüne bulaştırınca buğu yeni organizasyona girmiş demin mor bi orkide geldi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…