tabiki yapabilirsin hem sen bende önce bebek planlıyorsun o zaman geldiğinde bu fikri geliştiririz de
Banane banane ben de doğuracam
sıraya gir önce sinokisonra ayda2kilogo malum emeklilikte boş durulmaz menapoza girmeden yapması lazım
Ayy süpersin yaaaa
sana bi koca lzım oda bu gece lazım
Bencede zaten ayda2kilodan ses de çıkmıyor kesin 2. çocuğa gayret ediyordur kıskanç ne olacak beni kıskandı
her telden mevcut bizdediyet topiği sizin sayenizde bebeğini bekleyen annelerin topiğine dönecek
her telden mevcut bizde
sıraya gir önce sinokisonra ayda2kilogo malum emeklilikte boş durulmaz menapoza girmeden yapması lazım
Ben bu azimle hepinizden önce doğururum.Ayy süpersin yaaaa
sana bi koca lzım oda bu gece lazım
Bencede zaten ayda2kilodan ses de çıkmıyor kesin 2. çocuğa gayret ediyordur kıskanç ne olacak beni kıskandı
aynen yaa diyet , moda , makyaj , aile içi sıkıntılar , iş yerindeki sıkıntılar , psikolojik sıkıntılar , yemek tarifleri , abiye giyim , pratik bilgiler , spor , dedikodu eksik bişi kaldımı burda konuşulmayan
Ben bu azimle hepinizden önce doğururum.
Nerdeyse gazeteye ilan vereceğim "acil koca aranıyor" diye.
Kim dedi birinin olmadığınıkalmadı hatta tatil bile konuştuk
senin şimdi erkek ark. yok kısmetlerin açılır bak demdi deme
hii var mıKim dedi birinin olmadığını
Tabiy ki görüştüğüm biri varhii var mı
Ayy çok sevindmmmmm
kim kim kim kim
Kızlar Özge BORAK ve Ata DEMİRER ayrılık kararı almışlar
Tabiy ki görüştüğüm biri var
Çok üzüldüm Ata ile Özge'ye.
Sevgili gibi olduk neredeyse ama sevgiliyiz demiyoruz canım.Bak didoş öyle hemen görüşüp sevgili olma boyutuna girme benden tavsiye istemedin ama tavsiye veresim geldi
Önce ggüzel güzel tanı niyetinin ciddi olup olmadığını anlamaya çalışırsın bu sürede hemen sevgili olmaki gelebilecek diğer güzel kısmetlerin önünü kapamış olma hem sevgili olmazsan duygusal anlamda kendini frenleyeceğin için baktın adam istedğin gibi değil tekmeyi basınca çok etkilenmezsinBak söylemedi deme
Bu arada nedense bende üzüldüm onlara. Sanki onlar gerçekten mutlu bir evlilik yaşıyorlarmış gibi hissediyordum
Sevgili gibi olduk neredeyse ama sevgiliyiz demiyoruz canım.
Niyetinin ciddi olup olmadığını bilmiyorum ama sadece anı yaşıyorum ve inan ki bu aralar keyfim çok yerinde..
Sevgili gibi olduk neredeyse ama sevgiliyiz demiyoruz canım.
Niyetinin ciddi olup olmadığını bilmiyorum ama sadece anı yaşıyorum ve inan ki bu aralar keyfim çok yerinde..
söylemezsen asla fark edemezdim kız ad değiştirmek kolaylaştımı bu nedir benden sonra herkes ad değiştirdiaaa didoşş adını değiştirmiş niyekiiii hejira ne demekti niye kasım gülü oldun kafamda deli sorularrr
aaa didoşş adını değiştirmiş niyekiiii hejira ne demekti niye kasım gülü oldun kafamda deli sorularrr
Kasım gülü değil kızlar Eylül Gülüsöylemezsen asla fark edemezdim kız ad değiştirmek kolaylaştımı bu nedir benden sonra herkes ad değiştirdi
kasım gülü de ayrı bir hava katmış kız
Mosmor hissettim kendimiKasım gülü değil kızlar Eylül Gülü
söylemezsen asla fark edemezdim kız ad değiştirmek kolaylaştımı bu nedir benden sonra herkes ad değiştirdi
kasım gülü de ayrı bir hava katmış kız
Kasım gülü değil kızlar Eylül Gülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?