Kalori Arkadaşım

Mühendis bey ve sen mi :KK57:
soruma cevap ver bi tepkimi öyle koyacam :KK48::KK48::KK48::KK48:

biz dediğine göre 2 günlüğüne başka kimle kaçabilir

nasıl bi organizasyon bu ?
kimden geldi teklif ?
nereye gideceksiniz?
odalar ayrı mı olacak?

kardeşi ile de tatil yapmıştı :KK11:beni rencide neden ediyon :KK61::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

sen detayları sor bende cevap yazacam :KK60:
Mühendis Bey ve ben gideceğiz.
Teklif ondan geldi ve organizasyonu o yaptı. Ayrı odalarda kalacağız.

Hiç bi çakallık yok canım, o teklif etti ben de kabul ettim.
Birbirimizi daha iyi tanımak için bişeyler yapmamız gerekiyor. Aynı şehirde değiliz sonuçta.

ayyy ne bilim sen kendine mukayyet ol canım erkek milleti işte güven olmaz. Çakallık derken fazla hızlı gidiyor sanki daha 2 aydır konuşuyorsunuz sevgili bile olmadınız arkadaşlıkla sevgililik arasında bir yerdesiniz. onun İstanbul da iş bulma durumu noldu??

anladın ama algıların bu durumu kabul edemedi sanırım :KK48:

ben seni rencide eder miyim yaaa benim tatlı şekerparem :KK60:

aynen :KK57::oops:
ayy tatlı şekerparen sana kurban olsun :KK60:

12 de yemeğe gidicem ama
gitme gitme çok önemli konu :KK19:

Mühendis Bey ve ben gideceğiz.
Teklif ondan geldi ve organizasyonu o yaptı. Ayrı odalarda kalacağız.

hmm:KK22:
Kabul ettin mi tatlım?:KK68:
Cevabını vermeden önce ben düşüncemi belirteyim. Tabiki bu benim düşüncem sen neye karar verirsen de biz daima senin yanındayız :KK60:

Daha yeni tanıştınız, farklı şehirlerde olduğunuz içinde ayrı bir özlem içerisindesiniz muhakkak. Bu teklif ilişkinizin adını koyduğunuzda ve aradan biraz daha zaman geçtiğinde olsaydı çok daha güzel ve anlamlı olurdu. Bence kabul etmesen ve biraz daha zaman geçsin birbirimizi biraz daha tanıyalım diyerek nazikçe teklifini geri çevirsen ve eklesen özlediğini belirterek kendisini İst. seni görmeye 2 günlüğüne davet etsen gelse o otelde kalsa dolu dolu 2 gün geçirseniz özlem giderseniz biraz daha tanışıp kaynaşırsınız bence daha güzel olur.
Hem ne kadar kaçarsan o kadar kovalanırsın. Bu evli olduğunda da bekar olduğunda da bence böyle :KK60:

Back
X