Kalori Arkadaşım

ayyy ne bilim sen kendine mukayyet ol canım erkek milleti işte güven olmaz. Çakallık derken fazla hızlı gidiyor sanki daha 2 aydır konuşuyorsunuz sevgili bile olmadınız arkadaşlıkla sevgililik arasında bir yerdesiniz. onun İstanbul da iş bulma durumu noldu??

aynen :KK57::oops:
ayy tatlı şekerparen sana kurban olsun :KK60:

gitme gitme çok önemli konu :KK19:

hmm:KK22:
Kabul ettin mi tatlım?:KK68:
Cevabını vermeden önce ben düşüncemi belirteyim. Tabiki bu benim düşüncem sen neye karar verirsen de biz daima senin yanındayız :KK60:

Daha yeni tanıştınız, farklı şehirlerde olduğunuz içinde ayrı bir özlem içerisindesiniz muhakkak. Bu teklif ilişkinizin adını koyduğunuzda ve aradan biraz daha zaman geçtiğinde olsaydı çok daha güzel ve anlamlı olurdu. Bence kabul etmesen ve biraz daha zaman geçsin birbirimizi biraz daha tanıyalım diyerek nazikçe teklifini geri çevirsen ve eklesen özlediğini belirterek kendisini İst. seni görmeye 2 günlüğüne davet etsen gelse o otelde kalsa dolu dolu 2 gün geçirseniz özlem giderseniz biraz daha tanışıp kaynaşırsınız bence daha güzel olur.
Hem ne kadar kaçarsan o kadar kovalanırsın. Bu evli olduğunda da bekar olduğunda da bence böyle :KK60:
Ona göre biz sevgiliyiz, bana göre flört ediyoruz.
Biraz hızlı gibi görünebilir ama gün içinde sürekli haberleşiyoruz, sevgili gibiyiz yani.
Ayrıca ona hissettiklerim var yani hiçbir şey hissetmeden bir şey yapmıyorum.

Ya gitmek istiyorum, kendimi frenlememin gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum, taktikler olmadan yaşamak istiyorum, sadece onunla birlikte anı yaşamak :KK60:

Ona göre biz sevgiliyiz, bana göre flört ediyoruz.
Biraz hızlı gibi görünebilir ama gün içinde sürekli haberleşiyoruz, sevgili gibiyiz yani.
Ayrıca ona hissettiklerim var yani hiçbir şey hissetmeden bir şey yapmıyorum.

Ya gitmek istiyorum, kendimi frenlememin gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum, taktikler olmadan yaşamak istiyorum, sadece onunla birlikte anı yaşamak :KK60:

sen bilirsin cnm benm anı yaşaman güzel ama bu an lar gelecek zamanda sana acı verebilir biraz daha temkinli ve yavaş hareket etmen gelecekteki acılarda inş olmaz ama olursa daha az canının yanmasını sağlar. Keşkelerin daha az olur :KK60:

sen bilirsin cnm benm anı yaşaman güzel ama bu an lar gelecek zamanda sana acı verebilir biraz daha temkinli ve yavaş hareket etmen gelecekteki acılarda inş olmaz ama olursa daha az canının yanmasını sağlar. Keşkelerin daha az olur :KK60:
Benim canımı artık hiçbir şey yakmıyor canım ya.
Sizin gibi değilim ben, fazla yara almadan sevgilisiyle evlenebilmiş şanslı insanlardan değilim.
Hayatıma her gelen bir şey aldı götürdü. Masumiyetimi hep kaybetmemeye çalıştım ama muhakkak ki kaybettim...
Kaybedeceğim pek bir şey kalmadı yani.

Sizin gibi değilim ben, fazla yara almadan sevgilisiyle evlenebilmiş şanslı insanlardan değilim.
Hayatıma her gelen bir şey aldı götürdü. Masumiyetimi hep kaybetmemeye çalıştım ama muhakkak ki kaybettim...

inş sonra pişman olup üzülmezsin senin üzülmen bizi de üzer

yavaş ve sağlam ilerlemeniz doğru karar vermen için en iyisi

Ammaaa öyle deme üzme bizide :KK60::KK60:

inş sonra pişman olup üzülmezsin senin üzülmen bizi de üzer

yavaş ve sağlam ilerlemeniz doğru karar vermen için en iyisi

biz senin üzülmeni istemiyoruz :KK60:

canga yeee :KK70: dün bi arkadaş almış getirip masama koymuş bende öğleden sonra yedim yedikten sonra bi baktım 500 küsük kalori :KK57::KK57: neye uğradığımı şaşırdım
saat kaç oldu sen niye yemek yemedin
Canım istemiyor, keyfim yok, iş yeriyle ilgili bir iki sorun yaşadım.
Bir de sizin bu hafta sonu tatiliyle ilgili düşünceleriniz biraz düşündürdü beni.

Bir de sizin bu hafta sonu tatiliyle ilgili düşünceleriniz biraz düşündürdü beni.

canım benim sen kafana takma git eğlen hızlı gittiğinizi düşündüm sadece

ben nişanlıyken bile eşimle bu tür kaçamaklar yapmamıştık ( zaten babamda yaptırmazdı babam tüm gün ne yaparsanız yapın ama akşam olunca geç olmadan evinde ol derdi bana)

ben nişanlıyken bile eşimle bu tür kaçamaklar yapmamıştık ( zaten babamda yaptırmazdı babam tüm gün ne yaparsanız yapın ama akşam olunca geç olmadan evinde ol derdi bana)
Nişanlı olsam ben de yapamam, sonuçta o zaman annem babam ne yaptığımı anlar, ama şuanda gençken bir şeyleri yaşamak istiyorum. Zaman geçiyor, tutamıyorsun ki, şimdi hayatın tadını çıkarmazsam ileride hiç yapamam...

Ben hala yemek yemedim, bu kız çayın yanını düşünüyor.
Hiçbir şey yeme.
kuzum ye sende sağlığından önemli değil hiçbirşey :KK11::KK60:

canga yeee :KK70: dün bi arkadaş almış getirip masama koymuş bende öğleden sonra yedim yedikten sonra bi baktım 500 küsük kalori :KK57::KK57: neye uğradığımı şaşırdım

saat kaç oldu sen niye yemek yemedin
korkma korkma o 100 gr için canga paketi 50 gr hepsini yediysen 250 almışsındır :KK70::KK70::KK70::KK70: Ben hep 1 paketin yarısını yavaşcana yiyorum :cool:

Tatlı lütfen canını sıkma iş yerinide boşver takma kafana herşey olacağına varır.

en güzeli bence :KK60:

Nişanlı olsam ben de yapamam, sonuçta o zaman annem babam ne yaptığımı anlar, ama şuanda gençken bir şeyleri yaşamak istiyorum. Zaman geçiyor, tutamıyorsun ki, şimdi hayatın tadını çıkarmazsam ileride hiç yapamam...

Kızlar bence bekarken, flört ederken, nişanlıyken vs. kısıtlamalar daha heyecanlı ve güzel kılıyor bu dönemleri. Örneğin akşam eve geç gidemeyeceğini bildiğin için onunla olduğun sn leri bile dolu dolu geçirmeye birlikte güzel şeyler paylaşmaya gayret ediyorsun. İçindeki eve geç kalırsam ki adrenalin de ayrı güzellik katıyor. :KK60:

Didoş zaman öyle yada böyle geçecek seninde dolu dolu geçireceğin günler bence kısa sürede gelecek sadece birazcık daha sabretmelisin belki beni yanlış anlayacaksınız ama biraz mühendisi tanıyıp onunla ciddi düşünebileceğin zaman bu tarz planlar yapmalısın sonuçta 26 yaşında kocaman bir kızsın boş insanlarla vakit geçirmektense önüne çıkan insanları değerlendirmeye al kafana yatıyorsa tanımaya başla tanımaya başladıktan sonra ciddiyseniz ailende sende karşındaki insanda bu gibi durumlar yaratıp dolu dolu vakit geçirmeni sağlayacaktır. Evliliğe gidecekse bu ilişki evinizi bakmalar eşyası vs çok güzel dolu anlar olacak biraz yavaşla sakin düşün derim. Ay ne çok yazdım. :KK60:

canım herşeyi yaşarsın sen merak etme sen istemedikten sonra hiç bi isteğin kursağında kalmaz elbet yaşarsın

sen şimdi bırak işi gücü amaaan benim yerimde olsan napardın kimbilir şimdi hemen kendine güzel bi kaşarlı sucuklu pide siparişi ver çaycı ablanda sana açık bi çay getirsin ye yemeğini sonrada kimseyi kafaya takmadan işine gücüne bak

canım herşeyi yaşarsın sen merak etme sen istemedikten sonra hiç bi isteğin kursağında kalmaz elbet yaşarsın

sen şimdi bırak işi gücü amaaan benim yerimde olsan napardın kimbilir şimdi hemen kendine güzel bi kaşarlı sucuklu pide siparişi ver çaycı ablanda sana açık bi çay getirsin ye yemeğini sonrada kimseyi kafaya takmadan işine gücüne bak
Ayy olsada yesek :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Back
X