Kalori Arkadaşım

Kızlar günaydın
Yazdıklarınıza gülmekten bayıldım çok yaşayın emi

Bu sabah moralim çok bozuk tartıda gördüğüm rakam açıkcası beni perişan etti.

evet organizede çalışıyorum servisle 1 saatte gidiyorum , yemekhanede yemek çıkıyor ama memnun olanını görmedim çeşit çok olsa da kalite , lezzet ve uyum 0 yani

doğru tahmin etmişim
amma yavaş gidiyormuş servis ben 1 saatte sivrihisara varıyorum nerdeyse arabayla

gerçi genelde büyük otobüs oluyor herkesi topluyor ya dur kalk uzun sürüyordur.

organizede su arıtma tesisi yapıldı 3-4 sene önce biliyorsundur arıtma tesisini ben oranın şantiyesinde çalışmıştım. ama 1 ay falan sonra bırakmıştım.

arçelik in fabrikasına girmiştik bi iş için adamlar sokak da bile sigara içemiyorlardı. açık havada içmek de yasaktı. kulübelerde içiliyordu çok hoşuma gitmişti

kız organize de polo nun fabrika satış dükkanı gibi bi yer vardı çok kaliteli şeyleri çok uyguna alıyorduk. ben çalışırken şimdiki kocam o zamanki sevgilim üniversite de okuyordu ona hediye bi kazak almıştım 2006 da hala giyiyor taş gibi bi şey olmadı hemde uygundu.

sende Eshişehirde misin

Kocca mühendis hala 2006 model kazak giydiriyor kocasına hem dombili hem pinti

.
bi git gez hala duruyorsa

ay bi de inşaat için eti nin fabrikasında işimiz vardı ben girmemiştim kapıda beklemiştim. arkadaş elinde koca bi kutu abur cubur la dönmüştü hediye etmişler gitmediğime pişman olmuştum. zaten buram buram bisküvi kokuyordu.
ay organize anılarım canlandı ayol

Kızlar günaydın
Yazdıklarınıza gülmekten bayıldım çok yaşayın emi

Bu sabah moralim çok bozuk tartıda gördüğüm rakam açıkcası beni perişan etti.
senin bu sabah tartıda gördüğün rakam açıkçası beni çok mutlu etti

sende Eshişehirde misin

Kocca mühendis hala 2006 model kazak giydiriyor kocasına hem dombili hem pinti
ha ha ha hiç güleceğim yoktu gülmedim de

poloyu hiç duymadım da sararın fabrika satış mağazası varmış uygun değil dediler bizde gitmedik bide sadece erkek giyimmiş galiba o yüzden ısrarcı olmadım zaten çalışma saatlerimizde uymuyor varsa bildiğin fabrika satış mağazaları tavsiyelerini beklerim

ayyy eti tam bi çin işkencesi akşam işten çıkıyoruz her kes aç Allah ım dışarısı buram buram kek bisküvi kokuyor onunda fabrika satış mağazası varmış ama pek bi fark yok dediler orayada gitmedik aslında şunun bunun lafına güvenmemek lazım gidip kendin görmelisin

bi tek eti olsa iyi cici var bi tane daha fabrika vardı da adını unuttum

vayyy tebriklerr mutlu seneleriniz olsun aileniz maxi boya erişsin boy boy torunlarınız olsun

artık beyine bi incelik yaparsın

Yapacak yapacak 2006 model kazağı tekrar ütüleyim hediye edecek baksana taş gibi duruyormuş
Kız birşeyde ypamazlar küççükk ayda2kilo bırakmaz bunları

Ohh maşallah aramızda evliliği en eski olan sensin ilerleyen yıllarda bebekde olunca evlilik nasıl oluyor

Gerçi sana soru sorunca hiç cevap vermiyorsun
sor bakalım her soruna cevap vereceğim bugün madem kilo aldın bu hafta

vayyy tebriklerr mutlu seneleriniz olsun aileniz maxi boya erişsin boy boy torunlarınız olsun

artık beyine bi incelik yaparsın

evet kendim inceliyorum beyim için bi incelik yapıyorum akşam da korse giyer daha da bi incelik yapmış olurum

yok kız bizimki ben eve gideceğim 30 dk sonra vardiyası var işe gidecek sabah gelecek Allah dan yarın sabah cumartesi artık yarın bişeyler yapabiliriz sanırım. hem yarına kadar kocama olan dünkü öfkem de geçer inşallah.

Yapacak yapacak 2006 model kazağı tekrar ütüleyim hediye edecek baksana taş gibi duruyormuş
Kız birşeyde ypamazlar küççükk ayda2kilo bırakmaz bunları

he çok mutsuzsun belli belli keh keh gülüyon bakıyorum da

benim rakibim yasemim nerde kızlar bu hafta gelmedi hiç acaba bi şey mi oldu ki. bildirim de yapmadı.

ya kimse benlen yarışmak istemiyor herhalde

çok dişli bi rakibim sanırım baksanıza dişlerime

benim rakibim yasemim nerde kızlar bu hafta gelmedi hiç acaba bi şey mi oldu ki. bildirim de yapmadı.

ya kimse benlen yarışmak istemiyor herhalde

çok dişli bi rakibim sanırım baksanıza dişlerime

Evet çok dişlisin ondan geçtim

Mutsuzm tabi içime atıyom hep
Oo vardiyadan dönünce bir vardiyada siz yaparsınız

İşte sorularım madem cevaplayacaksın kilo almam şerefine

1-Bebişi normal mi doğurdun
2-Kaç kilo ile hamile kaldın
3-Özele mi gittin
4-8 senedir aynı adamla evliliğiniz nasıl gidiyor ?
5-Evli çocuklu ve çalışan olmak nasıl çok zorlanıyor musun?
6-Bebek doğduğunda iznin ne kadar oldu
7- kızını kime bırakıyorsun
8-Araba kullanmayı nasıl öğrendin ben çok korkuyorum bunun önüne nasıl geçebilirim

Aydınlat beni kuzucuğum

yuh ne bu kızım ben sana tc numaramı vereyim sen bunların hepsine ordan yanıt bul

ay bu kız çok sapık kızlar aklı fikri oynaşmada bilmem ne de. vardiya dan döndüğün de sabah olmuş oluyor. kızım uyanık oluyor ayrıca gündüz oynaşmama prensibim var ben gecelerin kadınıyım

hiii aşk olsun sana
Çok rencide oldum vallahi
Sadece bebek doğurmktan çok korkuyorum biraz cesaret almam gerekiyor birilerine sormam gerekiyor yakınlarımda hep korkunç anlarını anlattıkları için sormuyorum
Zaten cevaplamayacağını biliyordum

Gecelerin kadınıymış Bu işlerde de prensip mi olurmuş ne zmn aklına geliyorsa affetmeyecen
Ayy sabah sabah zıvanadan çıktım aldığım kiloya verin bu terbiyesizliğimi

ayyyy kızlar alemsiniz yaaa aşıklar gibi atışıyorsunuz

sinoki kız sen ceryanla uğraşmaktan korkmuyon da araba kullanmaktan çocuk doğurmaktan mı korkuyonn

ayyy kızlar sizin eşlerinizin mesleği ne çok merak ettim şimdi birinizinki güzellik uzmanı diğerinizinki de aşçı falan çıkarmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…