Kız sen senenin yarısında ya raporlusun ya izinlisin, bu nasıl iş arkadaş ya..aykızlar amma muhabbet etmişsiniz. ben 3 gündür raporluydum. bugün başladım işe. neyse ki iyileştim. ama zaten kimsenin umrunda da olmamış burda olup olmamam.siz beni sadece cuma günleri hatırlayın bakalım öyle olsun.
aykızlar amma muhabbet etmişsiniz. ben 3 gündür raporluydum. bugün başladım işe. neyse ki iyileştim. ama zaten kimsenin umrunda da olmamış burda olup olmamam.siz beni sadece cuma günleri hatırlayın bakalım öyle olsun.
Kız sen senenin yarısında ya raporlusun ya izinlisin, bu nasıl iş arkadaş ya..
Biz bir güncük yıllık iznimizden kullanacaz diye kırk takla atıyoruz.
aykızlar amma muhabbet etmişsiniz. ben 3 gündür raporluydum. bugün başladım işe. neyse ki iyileştim. ama zaten kimsenin umrunda da olmamış burda olup olmamam.siz beni sadece cuma günleri hatırlayın bakalım öyle olsun.
Neyin var diye sormamışım merak ettiğim halde, grip mi oldun kuzum?geçmiş olsun canımmm nen var ?? yokluğun belli ama emekliliğinde rahatsız etmeyelim dedik
ayyy çok merak ettim adama mutfakta ne işler yaptırıyorsun anlat kız bende mutfakta çalıştırmaya başladım dün akşam beraber kemikli sulu köfte yaptık
ona soğanı rendelettim patatesleri soyup doğradı tencereye yağı salçayı ayarlamıştım salçayı kavurup patatesle kemikleri karıştırdı bende o arada köftelerini hazırladım walla çabucacık bitti işimiz
Sağ ol bebişimKuşum sana vatsaptan bişey yolladım.
Kız sen senenin yarısında ya raporlusun ya izinlisin, bu nasıl iş arkadaş ya..
Biz bir güncük yıllık iznimizden kullanacaz diye kırk takla atıyoruz.
Bende sormamışım iyidir iyi birşey olmaz onaNeyin var diye sormamışım merak ettiğim halde, grip mi oldun kuzum?
ben eve geldim bile nispet yapmak gibi olmasın amauykummm varrr gözlerim resmen kapanıyor
İyileştim İyileştim tşk ederim
Kızım benim de g. tüm çıktı devlete girecem diye şimdi biraz keyfini sürmek benim de hakkımdaha bu yıl 10gun de yıllık iznim duruyor kullanmadım
nasıl çok güzel bişey değil miyaaa yıl bitiyor daha 10 gün iznim var diyoo yaaa walla canım işinde gözümüz yok Allah bol kazançlar versin ama izinlerinde gözümüz var bende istiyorum yaa arada evde ense yapmak dün saat 17.00 de eve girdim hemen koltuğa serilip battaniyeyi üzerime aldım tv de de bi sürü saçmalık vardı yarı uyur vaziyetten kadın programı izledim
ben eve geldim bile nispet yapmak gibi olmasın ama
Bu arada sinoki de devlette çalışıyor diye biliyorum
nasıl çok güzel bişey değil mi
değil mi hiç bayan mesleği değil ikiside şüphe etmemek elde değilwalla biri ceryancı biri inşaatçı sizden şüpheleniyorum irkek olabilirsiniz gibime geliyorrr
aynen bi kere kocadan bi kaç saat önce evde olmak süper bişeymiş yaaaa
değil mi hiç bayan mesleği değil ikiside şüphe etmemek elde değil
olabilir neden olmasın.. Sen organize de mi çalışıyorsun servisle gidiyorsun yemekhane de yemek çıkıyor çeşit çeşitaynen yaaa inşaat mühendisi gördüm de hiç bayan ceryancı görmemiştim bence siz ortak işe girin bi ka demirci duvarcı falan bulup
tatlım sen alıntı neden yapamıyorsun1 yil ytar ckar bsey olmams gbi ckar tkrar
olabilir neden olmasın.. Sen organize de mi çalışıyorsun servisle gidiyorsun yemekhane de yemek çıkıyor çeşit çeşit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?