Aynen Game Of Thrones hemen bitirme, insan bekleyemiyor sonra.2. sezon 4. bölümdeyim
ay kız nisana daha varmış o zaman ben 3 er 3 er izleyip hemen bitirmeyeyim bekleyemem sonra başka diziler bulayım kendime potfori yapayım 3 farklı dizi izleyeyim arka arkaya. vampire diaries e başlayayım diyorum bi de braking bad de 5. bölümdeyim ona devam edeyim. thrones ları hemen izleyip tüketmeyeyim bari
Günaydın kızlarrrr
nasıl geçti haftasonunuzzz
Günaydın cnm
Haftasonum gayet güzeldi.
Bol bol yedim şiştim geldim
Günaydın kızlarrrr
nasıl geçti haftasonunuzzz
Günaydın kızlar.Günaydın cnm
Haftasonum gayet güzeldi.
Bol bol yedim şiştim geldim
bende bendeee aynı durumdayım haftasonu eşimin öğrenci yeğeni geldi yemekler tatlılar abur cuburlar derken + dayımmm bizim yeğenin psikolojisini düzeltelim derken benimki bozuldu bu sabah
Günaydın kızlar.
Rezil bir hafta sonu geçirdim.
Evimize hırsız girdi.
Neyse sana sabah sabah güzel bir haber vereyimde pskolojin düzelsin.
Kızlar forumda bil kazan diye bir sekme açıllmış ekranın hemen üstünde ona tıklayıp 2 yarışma var ona katılın. Ben karaca granit tencereye katıldım diğerinincevabını bulamadım
Günaydın kızlar.
Evimize hırsız girdi.
bende diğerinin cevabını bulamadım
Hiii geçmiş olsun cnmmm
Size birşey olmadı inş.
Bu arada sen haftasonu biryerlere gidecektin
Cumartesi günü biz evde yokken, akşam saat 20.00 civarlarında.ayyy çok geçmiş olsun nasıl girmiş siz evdeyken mi girdi ? çok bişey almış mı??
Cumartesi günü biz evde yokken, akşam saat 20.00 civarlarında.
Bilgisayar, televizyon, prof. fotoğraf makinası, benim altın yüzüğüm.
Annemin altınlarına ulaşamamışlar.
geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.Günaydın kızlar.
Evimize hırsız girdi.
ben 2 sinin de cevabını buldum
Neyse sana sabah sabah güzel bir haber vereyimde pskolojin düzelsin.
Kızlar forumda bil kazan diye bir sekme açıllmış ekranın hemen üstünde ona tıklayıp 2 yarışma var ona katılın. Ben karaca granit tencereye katıldım diğerinincevabını bulamadım
geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.
benim babamın evine de girmişti hırsız. eski kasalı bilgisayarlar varya 2002 modeldi neyse onun kasasını almışlar gitmişler. biz kullanmıyorduk bile öylece duruyordu satsan 100 tl etmez ama benim üniversite yıllarıma ait bütün fotoğraflarımız bilgisayarın içindeydi. o kadar hatıra yok olup gitti. ne güzel fotolarımız vardı. biz ona bile ne kadar üzüldük siz kimbilir ne kadar üzülmüşsünüzdür. geçmiş olsun tekrardan. nerden girmiş camdan falan mı. adamların korkusu da yokmuş baksana akşam 8 de heran geri dönebilirsiniz halbuki geç bile değil saat. gözlemişler sizin gitmenizi anlaşılan.
yarışma kritiği sayfası varya cevabı ordan buldum2. sorunun cevabını nereden buldun yaa ben bulamadım
ayy bilgisayarı foto makinesini falan anlarımda koca tv yi nasıl taşıyıp götürmüşler hiç korkularıda yokmuş
evide şimdi darma dağın etmişlerdir
neyse annenin altınlarına ulaşamamaları iyi olmuş
hii çok çok çok geçmiş olsuun. Giden malzemelere üzüldüm ama annenin altınlarına ulaşamamalarına sevindim .
Evi mahfetmişlerdir
İyi senin spor aletini almamışlar ben onlarden herşeyi beklerim
çok üzücü insana tiskinti gelir evden
Teşekkürler kızlar.geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.
benim babamın evine de girmişti hırsız. eski kasalı bilgisayarlar varya 2002 modeldi neyse onun kasasını almışlar gitmişler. biz kullanmıyorduk bile öylece duruyordu satsan 100 tl etmez ama benim üniversite yıllarıma ait bütün fotoğraflarımız bilgisayarın içindeydi. o kadar hatıra yok olup gitti. ne güzel fotolarımız vardı. biz ona bile ne kadar üzüldük siz kimbilir ne kadar üzülmüşsünüzdür. geçmiş olsun tekrardan. nerden girmiş camdan falan mı. adamların korkusu da yokmuş baksana akşam 8 de heran geri dönebilirsiniz halbuki geç bile değil saat. gözlemişler sizin gitmenizi anlaşılan.
yarışma kritiği sayfası varya cevabı ordan buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?