kızlar yasemim varya benim rakibim hani . zayıflama yarışmasına katılmış ya bak buraya uğramıyor hiç orda birbirlerini iyi gazlıyorlar demekki her hafta 1 kilodan aşşağı vermiyor baksanıza. biz de mi katılsak yada kendimiz grup falan kurup cuma yarışmalarına mı katılsak ki
ayy didooşş koş kız bunlar o yarışmalara katılırsa biz veremiyoruz diye bizi topikten aforoz ederler
evet zayıfları eleriz zaten zayıflar verse verse kaç kilo verecekler deriz.
siz fasulyeden zayıflarsınız bizim yanımızda. gerçi bi hafta alıyorsunuz öbür hafta aldığınızı veriyorsunuz diğer hafta yine alıyorsunuz. mehter takımı gibi
sizide görücez bi ideal kilonuza ramak kalsın da görün
KirazHanim koşşş kızz bize fasulyeden zayıflıyor diyo
Biz de katılalım yarışmaya, ne kaybederiz ki?yaaa okumadın mı
Biz de katılalım yarışmaya, ne kaybederiz ki?
Bu cevabı senden duymak için sordum o soruyukilo kaybederiz belki girsekmi ki
Bu cevabı senden duymak için sordum o soruyu
Eee katılıyor muyuz yarışmalara?görev başarıyla tamamlandı
arastiralim bi hangi yarışma bize uyar diyeEee katılıyor muyuz yarışmalara?
Ben de 1 saat sonra evdeyim.arastiralim bi hangi yarışma bize uyar diye
Haa bu arada eve geldim ben
Cevabını yarın sabah vereceğimBen de 1 saat sonra evdeyim.
Sen şimdi yemek yaparsın, ev toplarsın, çocukla uğraşırsın, bi de kocaya yemek hazırlarsın.
Benim hiç öyle tasalarım yok, eve gideceğim yemeğim önüme gelecek, sonra ayaklarımı uzatıp yemeğimi sindireceğim, sonra spor, duş ve hoopppp mis gibi uyku
Ben de 1 saat sonra evdeyim.
Sen şimdi yemek yaparsın, ev toplarsın, çocukla uğraşırsın, bi de kocaya yemek hazırlarsın.
Benim hiç öyle tasalarım yok, eve gideceğim yemeğim önüme gelecek, sonra ayaklarımı uzatıp yemeğimi sindireceğim, sonra spor, duş ve hoopppp mis gibi uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?