Arabası yok canım, küçücük şehirde ihtiyaç duymuyor sanırım.hangi dağa çıktınız uludağ falan mı. arabası yok mu kız bunun. otobüslen gelmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arabası yok canım, küçücük şehirde ihtiyaç duymuyor sanırım.hangi dağa çıktınız uludağ falan mı. arabası yok mu kız bunun. otobüslen gelmiş![]()
Zeytin muhabbetine benim konuyu kaynattınız. Daha da bir şey anlatmıyorum.
Zeytin muhabbetine benim konuyu kaynattınız. Daha da bir şey anlatmıyorum.
ayy kuzum özür dilerim benden ötürü olduayda2kilogo bana tarifi veremedi bi türlü yani kaç kiloya neyden ne kadar konacak o kadar ????
ben konuyu azcık biliyorum yaa o yüzden üstelemedim bugün bide sen neyi ne kadar detaylı anlatmak istersin bilemedim fazla
Zeytin muhabbetine benim konuyu kaynattınız. Daha da bir şey anlatmıyorum.
Apartta kaldık beraber, ne kadar yakınlaştığımızı tahmin et işte.kız ben sana soru sordum cevap gelmedi o arada konuştuk biz de ne kadar yakınlaştınız filan demiştim.
uuuu azarlama sezdim sanki biraz.
kız ben sana soru sordum cevap gelmedi o arada konuştuk biz de ne kadar yakınlaştınız filan demiştim.
uuuu azarlama sezdim sanki biraz.
Apartta kaldık beraber, ne kadar yakınlaştığımızı tahmin et işte.
azarlama değil canım çatlattın beni ver şunun tarifini sende dantel örneği vermek istemeyen yaşlı teyzeler gibi oldun
3 kilo zeytini 5 kiloluk bidona bıçakla 2 yerinden çizip dolduruyorsun 3 kilo zeytin tam 5 kiloluk bidona doluyor. üzerine 2 avuç kaya tuzu koy ağzına kadar su ile doldur kapağını sıkıca kapat çalkala hiç boş yer kalmasın hepsini su ile doldur 15-20 gün açma ağzını. sonra yiyeceğin zaman aç suyunu boşalt içine tuzsuz su doldur akşam suyu dök yeni koy sabah suyu dök yeni koy acısı gidecek böyle 3-4 gün acısını alıyorsun. tadına bakarsın yiyeceğin gibi olduğu zaman tadlandırmayı kesebilirsin. sonra suyu doldur yeniden içine yarım avuç falan kaya tuzu at birazda limon tuzu atıyorsun. bidonda duruyor içinden alıp alıp yiyorsun.
burda kalmadı ki orda olsun ben esk de hiç görmedim pazarda zeytin satanıhmm
tamamdır canım çok teşekkür ederim bu hafta bulursam deneyeceğim![]()
burda kalmadı ki orda olsun ben esk de hiç görmedim pazarda zeytin satanı
kız çamlıca da ne işin var organizeye yakın bi yerlerde otursana tabi 1 saat sürer eve gelmen kocan da aynı yerde çalışıyor çamlıca nerden çıktı![]()
Batıkent te oturuyoruz çamlıcaya pazara gidiyoruz napalım kısmet işte burada istediğimiz gibi bi ev bulduk aslında tam 1 saat sürmüyor 20 dk servise binme süresi tanınıyor 20 dk yı çıkarırsak 35 dk da evde oluyoruz
batıkentte yüksek binada oturmuyorsundur umarım.oranın zemini çok kötü deprem açısından. binalarda falan hep çatlaklar vardı. hele batıkentte yüksekte 2 bina vardı sanırım çok yüksek katlıydı onlar falan süper tehlike içinde yaşıyorlar çok heyecanlı adrenalin dolu
![]()
belki de zaman bulamadılar direk sonuca geçtiler![]()