Kalori Arkadaşım

yok yok o binalarda değiliz 3 katlı yeni bina ama o dediğin yüksek binalarda bi tanıdığımız oturuyor bi kere gittik asansöre binelim dedik 11 kattaydılar asansör Allaha emanet çıkana kadar kalp krizi geçiriyordum

ay iyi sevindim :KK66::KK66::KK66: hem o binalar 99 depreminden önce yapılmıştır. deprem yönetmeliğine de uymaz çok sakat valla

ay iyi sevindim :KK66::KK66::KK66: hem o binalar 99 depreminden önce yapılmıştır. deprem yönetmeliğine de uymaz çok sakat valla

oturanlar öyle düşünmüyor sağlam raylı sistem falan diyorlar ama görülen köy kılavuz istemez gerçekten ürkütücü bi yapısı var hiç sağlam ve emniyetli durmuyorlar

küsecek biri varsa o da benim herkes herşeyi biliyor bi ben bilmiyorum :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

ayy bildiğim tek şey kartepeye gittikleri , kartepe de karın olduğu , herşeyin güzel geçtiği , bi aksiliğin olmadığı bu tür konularda fazla ayrıntı soramam ben karşı taraf anlatmak istediği kadar anlatır

Küsmedim kızlar rahat olun.
Şarabı içmeye fırsat bulamadık, yakınlaşmamız gerektiği kadar yakınlaştık ama ben zaten takılmam böyle şeylere.
Öyle bazı şeyleri çok kafaya takan bi insan değilim.

Küsmedim kızlar rahat olun.
Şarabı içmeye fırsat bulamadık, yakınlaşmamız gerektiği kadar yakınlaştık ama ben zaten takılmam böyle şeylere.
Öyle bazı şeyleri çok kafaya takan bi insan değilim.

öptümü seni ?? hem ilişkinin adını koymayıp hem de yakınlaşıyor mu???

merabalar kızlar 2 haftadır yemenin cılkını çıkarttım ,herhalde 2 kilo aldım ,moralim bozuk ,diyet yapasım yook böyle krizleri nasıl atlatıyorsunuz şu sıralar yedikçe yiyesim geliyor offff

öptümü seni ?? hem ilişkinin adını koymayıp hem de yakınlaşıyor mu???
kız daha 3 günlük sevgililer ne adı olacakmış ilişkilerinin. sevgili flörtöz birbirini tanıma dönemlerindeler.

ben 2006 da çıkmaya başladım kocamla nişan yüzüğünü takana kadar sokak da elimi tutamazsın dedim. 2008 agustosa kadar elele tutuşup yürümedim sevgiliceğizimle. :KK70::KK70::KK9::KK9:yüzüğü takmadan beni sahiplenemezsin özgürlüğümü engelleyemezsin dedim.elimi kolumu sallaya sallaya dolaşırım dedim :KK70::KK70::KK70::KK70: dolaştım da :KK66::KK66::KK66:

Selam kizlar..
Uuu ne çok şey konuşulmuş, kartepeler zeytin tarifleri falan, a'dan z'ye her türlü muhabbet mevcut ne güzell :KK48:

Bu arada son 3 bedelli askerlik de tutmamisti esime, dun çikan bizi de vurdu sonundaaaaa:KK54::KK54: Esim çifte vatandaş aslinda muaf askerlikten 38 yasina kadar ama, is değiştirirken falan anlatamiyodu bi turlu, hep "nasi yani yapmadin mi" diolardi. Onun için ailesi geldi dun aksam, pasta aldik:KK23: Bende ince bi dilim yedim :KK23:
Ama dun sadece sabah bi tabak lahana çorbası icmistim bi de kahve, aksam da bi tabak lahana çorbası ve yarim kase yogurt. artik kaçamak yok cumaya kadar :KK31:

Selam kizlar..
Uuu ne çok şey konuşulmuş, kartepeler zeytin tarifleri falan, a'dan z'ye her türlü muhabbet mevcut ne güzell :KK48:

Bu arada son 3 bedelli askerlik de tutmamisti esime, dun çikan bizi de vurdu sonundaaaaa:KK54::KK54: Esim çifte vatandaş aslinda muaf askerlikten 38 yasina kadar ama, is değiştirirken falan anlatamiyodu bi turlu, hep "nasi yani yapmadin mi" diolardi. Onun için ailesi geldi dun aksam, pasta aldik:KK23: Bende ince bi dilim yedim :KK23:
Ama dun sadece sabah bi tabak lahana çorbası icmistim bi de kahve, aksam da bi tabak lahana çorbası ve yarim kase yogurt. artik kaçamak yok cumaya kadar :KK31:
Hayırlı olsun arkadaşım.
Bedelli de sadece para ödeniyordu dimi?

Hayırlı olsun arkadaşım.
Çok sağol canim.. Evet para odeniyo sadece, bi sekil halledicez artik.
Zaten yapmicakti askerlik, muafti yani..ama 38 yasina kadar daha 6 sene beklemek istemedik öyle, işyerinde yönetici pozisyonunda şuanda da, ama terfi alamiodu askerlik olayi yüzünden daha üst seviyeye.. İnşallah o kisim hallolur bari dedik..

Selam kizlar..

Çok sağol canim.. Evet para odeniyo sadece, bi sekil halledicez artik.
Zaten yapmicakti askerlik, muafti yani..ama 38 yasina kadar daha 6 sene beklemek istemedik öyle, işyerinde yönetici pozisyonunda şuanda da, ama terfi alamiodu askerlik olayi yüzünden daha üst seviyeye.. İnşallah o kisim hallolur bari dedik..
biz de dün kutladık bedelliyi geçen ki benim eşime de vurmuyordu bu sefer oldu bakalım yatıracağız parayı.:KK9::KK73:

Hayırlı olsun arkadaşım.

game of thrones da son 9 bölümüm kaldı :KK61::KK61::KK61::mad:

olaylar çok yavaş ilerliyor ama ya şu düşüp sakat kalan çocuk büyüdü ergenliğe girdi hala 3 km yol gidemediler. :KK70::KK70::KK70::KK70:

hele starklar nasıl öldü öyle düğün müziği eşliğin de çok komik di ya ayağa kalkıyor bi de geri vuruyorlar ölüyor kadının boynunu kesiyorlar falan güldüm bayağı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

game of thrones da son 9 bölümüm kaldı :KK61::KK61::KK61::mad:

olaylar çok yavaş ilerliyor ama ya şu düşüp sakat kalan çocuk büyüdü ergenliğe girdi hala 3 km yol gidemediler. :KK70::KK70::KK70::KK70:

hele starklar nasıl öldü öyle düğün müziği eşliğin de çok komik di ya ayağa kalkıyor bi de geri vuruyorlar ölüyor kadının boynunu kesiyorlar falan güldüm bayağı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Güzelim dizim hakkında böyle yorumlar yapamazsın :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Back
X