Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar.
Cuma günü tartıldım, 52.7 çıktım ama ertesi gün sürpriz bi şekilde regl oldum. Yani gerçek kilom muydu değil miydi bilmiyorum o_O
Bu sabahta tartılmadım o sebeple. Ama bende kararlıyım, kalori saymaya ve spor yapmaya başlayacağım.
Geçen sene de tam bu zamanda başlamıştım diyete, belki yine uğurlu gelir.

günaydın kızlarrr

bende kararlıyım 28 şubatta 50 kilo olacağım yalnız bu hafta ev tam takır kuru bakır hiç sebzem yok alış verişte yapamam her yer kar dolu

cuma öğlen ani bir kararlar istanbula gittik güzel geçti c.tesi günü saçlarımda renk değişikliği yaptım fırça darbeleriyle aralara kahveler attırdım öyle gölge gibi çizgi çizgi olmadı sanki saçlarımın uçları güneşten renk değiştirmiş gibi oldu zamanla boya akınca renk oturur dedi kuaförüm

Yok ben yazmıyorum zaten yenı keşfettım sıteyı olur cnm cokda guzel olur

gamzenn günlük kaç kalori almayı planlıyorsun. ben 1000 i üst sınır olarak belirledim. ayda 3.18 kilo verecekmişim günlük 1000 kalori alırsam.

bu arada sinoki eliptik bisikletle bi saat spor edivermiş 600 kalori yakmış. 63 lere indi bisiklet sayesinde baksanıza.

gamzenn günlük kaç kalori almayı planlıyorsun. ben 1000 i üst sınır olarak belirledim. ayda 3.18 kilo verecekmişim günlük 1000 kalori alırsam.

bu arada sinoki eliptik bisikletle bi saat spor edivermiş 600 kalori yakmış. 63 lere indi bisiklet sayesinde baksanıza.
Cnm benım yedıklerım gunluk 100 kalorıyı gecmıyor gecmemesı ıcın cabalıyorum ama ıste haftasonları bıraz serbest bırakıyorum kendımı

benimde boy 170 kg 66 benlen kim yarışır:)
merhaba

biz zaten hepimizaramız da yarışıyoruz birinciyi belirliyoruz. sadece daha motive olalım diye yakın kilolu arkadaşlar arada birbirlerine yarış ilan ediyorlar :KK69:
senin kilon sinoki mize yakın o da 63.9 kilo onunla yarışabilirsin fakat biraz dişli bi rakiptir söyleyeyim 95 den indi o kiloya bi senede :KK66:

ayda2 kilo senın nıkın ne canım dıyetarkadasımda bırde ne yapmalıyız başlıyormuyuz yarısa

merhaba

biz zaten hepimizaramız da yarışıyoruz birinciyi belirliyoruz. sadece daha motive olalım diye yakın kilolu arkadaşlar arada birbirlerine yarış ilan ediyorlar :KK69:
senin kilon sinoki mize yakın o da 63.9 kilo onunla yarışabilirsin fakat biraz dişli bi rakiptir söyleyeyim 95 den indi o kiloya bi senede :KK66:
HELAL O ZAMAN:))

merhaba kızlarr dün 1090 kaloriyle kapadım günü spor yapamadım çünkü yemeğim yoktu bugüne yemek yaptım buzluktaki eti önceden çıkarmadığım için çok uğraştım sonra duş alıp yattım

kızlar nerdesiniz günaydınlarrr...:KK57::KK57::KK57:

tartıldınız mı bugün nasıl hemen kendini belli ediyor kalori saymaya başlamak değil mi :D

ben dün birazcık aştım 1000 kaloriyi 1051 kalori aldım.

spor edemedim bi de onu ediverseydim tam olacaktı.. kaynanamlar yine para istedi onu çözecez diye uğraştık kocamlan. telefona ses kaydı yaptık. bu son para verişimiz bi daha isterlerse kesinlikle vermeyeceğiz diye. çünkü her seferinde bu son bi daha bi kuruş vermeyeceğim diyor. ama yine veriyor.:KK67:

ayda2 kilo senın nıkın ne canım dıyetarkadasımda bırde ne yapmalıyız başlıyormuyuz yarısa

kız başladım bile ben dün :KK70:

ecedry nikim. ordan ben ne yemişim ne spor etmişim görebilirsin. ama ben 10 gün yazamıyorum sıfırladığım için. sen yazarsın sanırım.

kızlar nerdesiniz günaydınlarrr...:KK57::KK57::KK57:

tartıldınız mı bugün nasıl hemen kendini belli ediyor kalori saymaya başlamak değil mi :D

ben dün birazcık aştım 1000 kaloriyi 1051 kalori aldım.

spor edemedim bi de onu ediverseydim tam olacaktı.. kaynanamlar yine para istedi onu çözecez diye uğraştık kocamlan. telefona ses kaydı yaptık. bu son para verişimiz bi daha isterlerse kesinlikle vermeyeceğiz diye. çünkü her seferinde bu son bi daha bi kuruş vermeyeceğim diyor. ama yine veriyor.:KK67:
,

ben cumadan beri tartılmıyordum o yüzden farkı bilemiyorum. bide su içme alışkanlığım olsa süper olacak

kaynananın geliri var mı? eğer ihtiyaçları varsa ve keyfi şeyler için istemiyorlarsa verilir ama sizden aldıkları parayı keyiflerine bakıyorlarsa insanın zoruna gider

buldum şimdi senı ne guzel yemekler yemıssın oyle bırde herseyın gızlı yazıyor neden oyle
ben hiçi 1000 kaloriyı geçmiyorum hatta alında bıle kalıyorum

buldum şimdi senı ne guzel yemekler yemıssın oyle bırde herseyın gızlı yazıyor neden oyle
ben hiçi 1000 kaloriyı geçmiyorum hatta alında bıle kalıyorum

kız sen sabah sabah 45 dakika zumba dansını nerede yaptın çok merak ettim ???

Back
X