Kalori Arkadaşım

kızlar bi işaret gönderin yaşadığınıza dair ayda nerelerdesin

yaşıyorum öğle yemeğinde yediğim şekerpareden sonra bana karada ölüm yok

şekerrrparrreeeeee İlyas Salmanlı ile Şener Şen in filmi geldi aklıma şekerrrparrreeee diye nara atıyorlardı

bu arada diyetarkadaşım.com bana trip atıyor herhalde 1 saattir giremiyorum

Ay kızlar ben bugün sizleri unuttum inanki odam çok kalabalıktı ben de odada durmadım. Ondan .

günaydınlarrr nasılsınızz nerelerdesinizzz...

ben kayısımı yedim suyumu içiyorum şimdi.

gamzenn yarış nasıl gidiyor.

ben bu sefer azcık sinsi ilerlemek istiyorum

saman altından su yürütücem
sağ gösterip sol vurucam
kilo alıyorum diyip kilo verecem
kilo veriyorum diyip kilo alıcam
çok şaşırtacam sizleri

dün akşam işten dönerken benim kız kek de kek diye tutturdu.
pastaneden alıversem mi ki dedim içimden çünkü evde yaparsak ben kendimi tutamıyorum aman yiyiveriyim diyorum. ama pastaneden kek yedirmeyede gönlüm razı olmadı. neyse hem vakit geçti ıslak kek yaptık kızımla.

ben küçükken annem kek yaparken kekin kalan hamurunu sıyırmayı çok severdim. annem de boşa gitmesin diye parmağıyla bile sıyırır kalıba eklerdi. bende banada ayır yalamaya diye kızardım. dün aynısını benim kız bana yaptı anne yeter bana da ayır diyor. çok güldüm yaaaa... eminim ki onun da kızı olursa ona öyle diyecektir ilerde

yaşıyorum öğle yemeğinde yediğim şekerpareden sonra bana karada ölüm yok

şekerrrparrreeeeee İlyas Salmanlı ile Şener Şen in filmi geldi aklıma şekerrrparrreeee diye nara atıyorlardı
afiyet bal şeker olsun şekerpareler cicim... bugün bil bakalım bizim yemekhane de ne tatlısı var.. birazcık kopyaaa vereyim. (hani benim zaafım var demiştim )

yok yok kesin bu gamzenin işi. duydu kemalpaşaya dayanamadığımı yemekhaneye boyuna kemal paşa yaptırttırıyor.

esprik

evet bende site yönetimine msj attım zaten yavaştı iyice kaplumbağa hızına dönmüş

kız yedirtcen mi bana kemalpaşaları yine. ızgara köfte kemal paşa piyaz var. piyazdan nefret ediyorum kusmuk gibi kokuyor. köftelerle kemalpaşayı yerim büyük ihtimalle. akşam da evde kek yerim yeme faslını bitiririm. haa evde mercimek çorbam var onu içerim bi de.

dr ne dedi sonucunu gösterebildin mi.

günaydın cnm
bende kayısımı yedım suyumu ıctım durdu yıne çalışmalar bu hafta sensın bırıncı kesın bu hafta cok gergın gecıyor sınırlerım tavan yapmış bır haldeyım yıne kımı bulsamda catsam dıye bakıyorum spor hıc yapmadım vucudum cok yorgun hep uyumak ıstıyorum ya
cumartesı gunu benımde mısafırlerım vardı demısdım ya kek yaptım kekın yarısını mısafırın elıne verdım gonderdım ama hala var evde ya sabahları ekmek yerıne 1 dılım yıyorum artık ne yapayım olmadı kuslara gıdecekler onlarda artık
bende hep tencere dıbı sıyırırdım annem yeme dugunun yagmurlu olur derdı ne ınancsa derdım kı oylede oldu bende ogluma alıstırdım sımdı kek pudıng dıplerınde kavga edıyoruz ben yıyecem dıye cocuk olmak cok guzel offf

daha izin alıp gidemedim cuma günü oğlumu sünnete götüreceğim o yüzden sürekli izin almayım diye beklıyorum ne olcaksa off calısmakdan da nefret edıyorum ıyıce huysuz sırıne bağladım

daha izin alıp gidemedim cuma günü oğlumu sünnete götüreceğim o yüzden sürekli izin almayım diye beklıyorum ne olcaksa off calısmakdan da nefret edıyorum ıyıce huysuz sırıne bağladım

çalışmaktan bende nefret ediyorum.

artık eskisi gibi sünnet düğünü yapılmıyor fazla. sen ne diye yapıcan . masraf gereksiz yorgunluk. hem sünnet düğünleri bana hava atma gibi geliyor. müslüman olmanın bi şartını yerine getirip bunu neden eğlenceye şölene çeviriyoruz hiç anlamıyorum. ben oğlum olsaydı yapmazdım düğün.

sana da afiyetler olsun benim zaafım şekerpare ve tulumba aslında bütün tatlılara karşı zaafım var ama yemekhanede bunlar güzel çıkıyor

benim annemde yaptığı kekin tüm malzemesini sıyırıp kalıba koyardı bana o kadar az kalırdı ki her kek yaptığında kavga eder küserdim bana bırakmadın diye şimdi kek yaptığımda neredeyse malzemenin yarısını kendime ayırıyorum ben hala çocuğum galiba

Günaydın kızlar.
Benim bu hafta sonu sınavlarım var, o sebeple kendimi çok kasmıyorum. Çünkü ders çalışırken atıştırma ihtiyacım oluyor.
Kuruyemiş yiyorum bende.

kavrulmamış çiğ kuruyemişler çok zararlı değil mesela kavrulmamış badem yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…