• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

kızlar nerelerdesinizzz...

günaydınlarrr....

dün akşam kayısı yediydim hiç bu kadar çabuk etki edeceğini tahmin etmemiştim. onun yüzünden sabah işe geç kaldım. kızın servisini kaçırdık. önce onu okula bıraktım ordan işe geldim. olsun yine de değdi. akşam 2 tane daha yiyim bari :KK70::KK70:

cumartesi aylık ödem toplama günüm başladı. cumaya kadar inşallah topladığım tüm ödemlerimi atacağım.:KK66::KK66:

Günaydın kızlar hafta sonu ne garip ti öyle cumartesi günü ani bir telefon ile misafirlerim geldi yemeğim de koçiş ile oğlana pizza vardı yanına eklemelerle 2 saat içinde yaptım ya yemekleri helal olsun diyorum artık kendime ben pizzadan yemedim ama kendime ıspanak kavurdum şekerler dünde bütün gün yattım ev temizlencek di ama yook dedim yatacağım yine erken regli oldum birde çıktı son 3 aydır 1 hafta erken oluyorum bırde olcagım zamanda bır daha oluyorum cem yılmazın dedıgı gıbı ayın 30 gunu oyle gezıyorum

günaydın kızlaarr

sanırım hafta sonu herkes kendini yemeğe vermiş afiyetler olsuunn

bu hafta ne markete gittim ne pazara evde meyve var ama sebze namına havuç , turp ve kıvırcıktan başka sebzem yok bu haftayı nasıl geçiştirebilirim önerisi olan var mı?

Günaydın kızlar.
Hafta sonu hiç durmadan yedim, çığırımdan çıktım resmen ve tartılmadım..

neden tartılmadın ??? zaten kalori girişi yapmayı da bıraktın bu hafta regl dönemimde olmama rağmen bu gidişle seni yeneceğim

neden tartılmadın ??? zaten kalori girişi yapmayı da bıraktın bu hafta regl dönemimde olmama rağmen bu gidişle seni yeneceğim
Fırsat bulamadım ki hiç. Cuma günü sabah çıktım evden, dün akşam döndüm, hiç fırsat olmadı bir de ne yediğimi takip edemedim ki yazabileyim :KK70:

Fırsat bulamadım ki hiç. Cuma günü sabah çıktım evden, dün akşam döndüm, hiç fırsat olmadı bir de ne yediğimi takip edemedim ki yazabileyim :KK70:

bende hafta sonları giriş yapmıyorum ama kafamda toparlıyorum yediklerimi coşmuyorum

bu c.tesi işe gelmem pazar günüde keyfimin hiç olmamasından dolayı pek coşmadım sadece cumartesi akşamı cips yedim ama oda çok azdı

Resmen vurgun yapmışım utanıyorummm:((((((((((( tgd yi genelde %60 a kadar doldururdum hep. Dün %102 :mad::mad::mad::mad::mad:

Eklentiler

• Başlıksız-1.webp
    Başlıksız-1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 80
Back
X