- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
Kızlar bu arada tatili belli olanlar tatil sitelerine göz atsın, erken rez. indirimleri çok iyi.![]()
tatilimiz belli ama henüz karar veremedik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu arada tatili belli olanlar tatil sitelerine göz atsın, erken rez. indirimleri çok iyi.![]()
Ben geçen sene marmarise gitmiştim, hatta benimkiylen orada tanıştık
Beğenmiştim, kaldığımız otel de güzeldi.
Ve şuanda fiyatı çok uygun.
All Al elimiz bu ara darda olmayaydı bende alırdım
bol bol şekerli şeyler ye vucuduna enerji yapar ımm su da içersin mis misss
İstanbul Büyükada bir ömür orda yaşamaya razıyım ben aşık oldum oraya mikemmel ömrüm arttı kaldıoğım günlerde![]()
Canım geçen gün Antalya'da saydığın yerler güzeldi.yaa bizde geçen sene Marmaris te selimiye köyü diye bir yere gittik cennetten bir köşe gibiydi 3 gün kaldık orada doyamadan Kuşadası na geçtik ama aklımız Selimiye de kaldı bu sene bir daha gitsek mi diye düşünüyoruz bir yandan da her sene başka bir yer görelim keşfedelim diyoruz
Canım geçen gün Antalya'da saydığın yerler güzeldi.
Bence bu yerlere gidin, çok güzel düşünmüşsünüz.evet olimpos kaş fethiye ölüdeniz falan her yerde 2-3 gün konaklamayı düşünüyoruz belki de bu bizim başbaşa son tatilimiz olabilir bir sonraki sene 3 kişi olabiliriz yada ben hamile olabilirim o zamanlarda da tatil yapılabilir mi bilmiyoruz o yüzden bu yazı çok güzel değerlendirmek istiyoruz
Bence bu yerlere gidin, çok güzel düşünmüşsünüz.
Bebekle çok rahat tatil yapamazsınız. Son tatilin tadını çıkarın.
![]()
Canım şimdi sen sonbaharda hamile kalmayı planlıyorsun, 2016 yazında muhtemelen bebiş yeni doğmuş olur.bebekli arkadaşlar nasıl oluyor bebekle tatil çok mu zor oluyor hamileyken tatile giden var mı??? gerçekten bu son fırsat mı???
Bu akşam tam bi değerlendirmeye alacağım bu konuyu.
Bu akşam tam bi değerlendirmeye alacağım bu konuyu.
Gerçi dün akşam benimki şey dedi "zaten yanıma geleceksin, kesinlikle hediye almanı istemiyorum, yanımda olman en büyük hediye" dedi.
Canım şimdi sen sonbaharda hamile kalmayı planlıyorsun, 2016 yazında muhtemelen bebiş yeni doğmuş olur.
Küçücük bebekle nasıl tatil yapacaksınız, emzireceksin vs. zor olur.
Ancak süt emmeyi bırakınca, altı bezlenmekten kurtulunca rahat gidebilirsiniz. Hem uykusu yemesi içmesi düzene girmiş olur. O da 2-3 yaşından önce olmaz. O sebeple bu yazın tadını çıkarın diyorum.
İşten planlı ayrılmadı canım, zaten işletme kapanacaktı vs. bişeyler bişeyler.. Çok karışık bi durum..o zaman küçük uygun bir şey al çam sakızı çoban armağanı misali
işten planlı mı ayrılmış yoksa canına tak edip mi ayrılmış
İşten planlı ayrılmadı canım, zaten işletme kapanacaktı vs. bişeyler bişeyler.. Çok karışık bi durum..
İşletmeye dava açtı zaten bugün..
3 yıldır çalışıyordu, hiçbir hakkını alamadı maalesef, o sebeple dava açtı.kaç yıldır orada çalışıyordu ?? hakkını vs alarak mı çıktı diyeceğim ama öyle olsa dava falan açmazdı
3 yıldır çalışıyordu, hiçbir hakkını alamadı maalesef, o sebeple dava açtı.