• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Ben geçen sene marmarise gitmiştim, hatta benimkiylen orada tanıştık :KK68:
Beğenmiştim, kaldığımız otel de güzeldi.
Ve şuanda fiyatı çok uygun.

yaa bizde geçen sene Marmaris te selimiye köyü diye bir yere gittik cennetten bir köşe gibiydi 3 gün kaldık orada doyamadan Kuşadası na geçtik ama aklımız Selimiye de kaldı bu sene bir daha gitsek mi diye düşünüyoruz bir yandan da her sene başka bir yer görelim keşfedelim diyoruz

All Al elimiz bu ara darda olmayaydı bende alırdım :KK14::KK14::KK14:

bol bol şekerli şeyler ye vucuduna enerji yapar ımm su da içersin mis misss :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

İstanbul Büyükada bir ömür orda yaşamaya razıyım ben aşık oldum oraya mikemmel ömrüm arttı kaldıoğım günlerde :rolleyes::rolleyes:

adalar gerçekten çok güzel ama denize giremezsiniz denizi kayalık ayaklarınıza hep taşlar batıyor ama orman, manzara , havasına diyecek söz yok keşke bir piyango vursa da ömrümün geri kalanını orada bahçeli bir evde yaşayabilsem gerçi ömrümün 3 ayını orada geçirdim

yaa bizde geçen sene Marmaris te selimiye köyü diye bir yere gittik cennetten bir köşe gibiydi 3 gün kaldık orada doyamadan Kuşadası na geçtik ama aklımız Selimiye de kaldı bu sene bir daha gitsek mi diye düşünüyoruz bir yandan da her sene başka bir yer görelim keşfedelim diyoruz
Canım geçen gün Antalya'da saydığın yerler güzeldi.

Canım geçen gün Antalya'da saydığın yerler güzeldi.

evet olimpos kaş fethiye ölüdeniz falan her yerde 2-3 gün konaklamayı düşünüyoruz belki de bu bizim başbaşa son tatilimiz olabilir bir sonraki sene 3 kişi olabiliriz yada ben hamile olabilirim o zamanlarda da tatil yapılabilir mi bilmiyoruz o yüzden bu yazı çok güzel değerlendirmek istiyoruz

evet olimpos kaş fethiye ölüdeniz falan her yerde 2-3 gün konaklamayı düşünüyoruz belki de bu bizim başbaşa son tatilimiz olabilir bir sonraki sene 3 kişi olabiliriz yada ben hamile olabilirim o zamanlarda da tatil yapılabilir mi bilmiyoruz o yüzden bu yazı çok güzel değerlendirmek istiyoruz
Bence bu yerlere gidin, çok güzel düşünmüşsünüz.
Bebekle çok rahat tatil yapamazsınız. Son tatilin tadını çıkarın.
:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Bence bu yerlere gidin, çok güzel düşünmüşsünüz.
Bebekle çok rahat tatil yapamazsınız. Son tatilin tadını çıkarın.
:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

bebekli arkadaşlar nasıl oluyor bebekle tatil çok mu zor oluyor hamileyken tatile giden var mı??? gerçekten bu son fırsat mı???

bebekli arkadaşlar nasıl oluyor bebekle tatil çok mu zor oluyor hamileyken tatile giden var mı??? gerçekten bu son fırsat mı???
Canım şimdi sen sonbaharda hamile kalmayı planlıyorsun, 2016 yazında muhtemelen bebiş yeni doğmuş olur.
Küçücük bebekle nasıl tatil yapacaksınız, emzireceksin vs. zor olur.
Ancak süt emmeyi bırakınca, altı bezlenmekten kurtulunca rahat gidebilirsiniz. Hem uykusu yemesi içmesi düzene girmiş olur. O da 2-3 yaşından önce olmaz. O sebeple bu yazın tadını çıkarın diyorum.

Bu akşam tam bi değerlendirmeye alacağım bu konuyu.

Gerçi dün akşam benimki şey dedi "zaten yanıma geleceksin, kesinlikle hediye almanı istemiyorum, yanımda olman en büyük hediye" dedi.

o zaman küçük uygun bir şey al çam sakızı çoban armağanı misali

işten planlı mı ayrılmış yoksa canına tak edip mi ayrılmış

Canım şimdi sen sonbaharda hamile kalmayı planlıyorsun, 2016 yazında muhtemelen bebiş yeni doğmuş olur.
Küçücük bebekle nasıl tatil yapacaksınız, emzireceksin vs. zor olur.
Ancak süt emmeyi bırakınca, altı bezlenmekten kurtulunca rahat gidebilirsiniz. Hem uykusu yemesi içmesi düzene girmiş olur. O da 2-3 yaşından önce olmaz. O sebeple bu yazın tadını çıkarın diyorum.

eğer bebiş 2-3 aylık olursa belki apart kiralamaca yada kiralık devre mülk falan düşünülebilir hava değişimi stres atmak için ama onu o zaman düşünmek gerekir o yüzden bu yazı dolu dolu geçirmek istiyorummm

o zaman küçük uygun bir şey al çam sakızı çoban armağanı misali

işten planlı mı ayrılmış yoksa canına tak edip mi ayrılmış
İşten planlı ayrılmadı canım, zaten işletme kapanacaktı vs. bişeyler bişeyler.. Çok karışık bi durum..
İşletmeye dava açtı zaten bugün..

İşten planlı ayrılmadı canım, zaten işletme kapanacaktı vs. bişeyler bişeyler.. Çok karışık bi durum..
İşletmeye dava açtı zaten bugün..

kaç yıldır orada çalışıyordu ?? hakkını vs alarak mı çıktı diyeceğim ama öyle olsa dava falan açmazdı

3 yıldır çalışıyordu, hiçbir hakkını alamadı maalesef, o sebeple dava açtı.

bu davalar çok uzayabiliyormuş inş hakkını alır ama kendi çıktıysa biraz zor işletme sahipleri çok kurnaz çalışanlarını sömürmenin her yolunu biliyorlar

Günaydınn kızlaaarrr :KK37: haftaya bomba gibi geri donuyorum hazır mısnız? :KK59:
Sinoki yokken biraz konuşalım da o gelince calısırız :KK70::KK70::KK70:

Back
X