- 9 Ocak 2014
- 7.695
- 9.690
- 448
Ben yapmıştım canım geçen sene, bu zamanlar her akşam atlayıp zıplıyordum.kızlarrr bir şey soracağım aranızda jillian yapan oldu mu???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapmıştım canım geçen sene, bu zamanlar her akşam atlayıp zıplıyordum.kızlarrr bir şey soracağım aranızda jillian yapan oldu mu???
Ben yapmıştım canım geçen sene, bu zamanlar her akşam atlayıp zıplıyordum.
Bence kilo vermeme yardımcı olmuştu ve inceltmişti beni, 30 day shred programını yapmıştım ben.etkisi nasıldı canım ??? ne kadar süre yaptın ???? nerelerinde değişiklik oldu???
Bence kilo vermeme yardımcı olmuştu ve inceltmişti beni, 30 day shred programını yapmıştım ben.
Bölgesel inceltmiyor bu, genel olarak inceltiyor.
Senin sıkıntın alt kısımla olduğu için oraya yönelik program bulmak lazım sana.
Her gün yapman gerekiyor da benim tavsiye edebileceğim başka bir şey var aslında.kollarımın da incelmeye ihtiyacı var walla denemeyi düşünüyorum ama her gün yapabilir miyim onu bilmiyorum ???
Her gün yapman gerekiyor da benim tavsiye edebileceğim başka bir şey var aslında.
Callanetics diye bi program var, incelesene.
Yine kısa bir süre denemiştim bunu, 1 haftada bile etkisini görmüştüm.
Canım bunlar hep genel inceltiyor.hangi bölgende fark yarattı ?? kaç dk sürüyor ??
kızlarrr bir şey soracağım aranızda jillian yapan oldu mu???
Her gün yapman gerekiyor da benim tavsiye edebileceğim başka bir şey var aslında.
ya dıdooss ben onu okudum gecen gun ama vıdeolarını falan bulamadm:S var mı sende?Her gün yapman gerekiyor da benim tavsiye edebileceğim başka bir şey var aslında.
kız ben bi videosunu buldum callanetics in dün onu yaptım 3 tane kadın eski alamanca mı fransızcamı nedir bişey konuşuyor..
başka videosunu bulamadım sen nerden buldun da yapıyordun varsa yollasana bana videosunu. onun da beginneri varmış 10 saatte 10 yaş gençleşmesi varmış falan ama bulamadım ben onları
Jillian ilk zamanlar çok yoruyor insanı, kendini şaşırıyor insan.ben dün yaptım çok zorladı beni 50 dk dı. bazı hareketlerin hafifini yaptım.
jillian a gelirsek onu bi kere yapayım dedim. aman Allah ım başım döndü.
kadın bi yer hareketi yapıyor sonra hoop kalk ayaağa ayyakda bişeyler yap sonra geri yat yerde bişeyler yap sonra geri ayağa kalk. delimidir nedir ayol yat kalk yat kalk. ayaktakileri bitir sonra yer hareketlerine geç anacım ne bu böyle... başım götürmedi benim.
ya dıdooss ben onu okudum gecen gun ama vıdeolarını falan bulamadm:S var mı sende?
Kızlar bende videosu vardı, indirmiştim bilgisayara ama bilgisayarım çalınınca gitti videolar.kız ben bi videosunu buldum callanetics in dün onu yaptım 3 tane kadın eski alamanca mı fransızcamı nedir bişey konuşuyor..
başka videosunu bulamadım sen nerden buldun da yapıyordun varsa yollasana bana videosunu. onun da beginneri varmış 10 saatte 10 yaş gençleşmesi varmış falan ama bulamadım ben onları
bana gönderir misinnn mailimi yazıyormm şimdii![]()
Benimki de 58 dklıktı sanırım.youtube da 58 dk lik bi videosu var canım onu yaptım. youtube dan açtım bende. diğer septemberin söylediği linklerdeki videolar hep kaldırılmış silinmiş. youtube da en uzun bunu buldum. ama kaçıncı seviye başlangıç mı son seviye mi bilmiyorum. açtım bi kere yapayım dedim her hareketi 100 kere yapıyor 100 de diğer ayağı falan canı çıkıyor adamın.
Sen de bize yollarsın, hep beraber başkasına ağız eğmeyelimsenin yolladığın forum linkinde birisi herkese demiş isterseniz mail atayım diye bende özel mesaj attım bakalım gönderecek mi şimdi yolladım. gelirse sizde istersiniz.
tabii canım ben ağız eğeyimSen de bize yollarsın, hep beraber başkasına ağız eğmeyelim![]()