• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

dün akşam bulaştım da tam bulaşamadım zaten. ay bacaklarımı bi sitreçing ettim ki sormayın kadın bacağıyla birleşiyor ben yarım metre uzaktan bacağıma bakabiliyorum falan çok komikdi.

öyle bi yazmışsın ki sanki yazın hiç terlenmezmiş de sen terlemişin gibi. :KK53:yazın sıcağında zaten oturduğun yerde terlersin.:KK53: kışın soğuğunda desen anlayacam da .:KK53: yazın sıcağında akan tere inanabilirim canım. ama kışın soğuğunda akan tere biraz daha zor inanabilirim :KK70:

hakketen öyle olmuş sen yazınca farkettim. de bence sizlere söylemediğim daha iyi olmuş.:KK66: o dediklerini yapmaya başladığımdan beri düzenli olarak kilo alıyorum çünkü :KK70::KK70::KK70:
neymiş neymiş söle söle merak ediverdim:KK53: yazın sıcağında spor yapınca bile terleyen arkadaşım .:KK70::KK70: hiç inanamıyorum inanki :KK70::KK70::KK70::KK70:

kaç kilo verdigini ve o verdiğin kiloyla beni gecemiceeeeeeeni biliyorum
xenforo-smilies-kk59.gif
xenforo-smilies-kk59.gif
xenforo-smilies-kk59.gif
xenforo-smilies-kk59.gif

benm için zaman hersey demek. Kaç parçaya bolunsem bilemiyorum vlla . o yuzden yorsun ama zamanımdan çalmasın sanırım yaradaılışım jilliana daha uygun :KK56:
çocuğun olunca bin parçaya bölünürsün zaten merak etme

Sen pofidikine bin, en rahat onun selesi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ay ben yazacaktım aynısını da yazmiim sinokiyi sapık konuşmaya teşvik etmeyeyim dediydim :KK70::KK70::KK70:

diyetarkadaşıma yazdım ordan mı yada cuma yarışmasına yazdım ordan biliyondur mesaj takibinden vay seni gidi seni vayyyy:KK67:

diyetarkadaşım cok sıkıcı yaa. Çok ağır. ve gr secenegi yok . 34bta26 34bta26 gibi çeyreklerle falan uğraşamam ben :KK25::KK24: Fat secret daha guzel ve hızlı. porsiyon secenegi var gram secenegi var Vs.

cuma yarısmasında gordum :confused::confused::confused::confused::confused:

vaaayy niye haber vermiyosun kızım ıcımız kucucuk kaldı napççak bu kız dıye dusunmekten. :KK14: belki de sırf o yuzden kilo verdim yani :KK70::KK70::KK70:
daha neler aldın anlat bakiiim :63:
Ben yazdım sanıyordum ya, çanta aldım canım. İstanbula gidip gelirken kullansın diye :KK53:
Söyleyemem başka neler aldığımı, çok gizli :oops::oops::oops:

vaaayy niye haber vermiyosun kızım ıcımız kucucuk kaldı napççak bu kız dıye dusunmekten. :KK14: belki de sırf o yuzden kilo verdim yani :KK70::KK70::KK70:
daha neler aldın anlat bakiiim :63:
herkeşe söylenmeyecek gizli şeyler almış anlasana kuzucuk kırmızı suratı görmedin mi yazının sonunda utanmış hanfendi. acaba ne aldı. alsa alsa kırmızı boxer almıştır. yılbaşı sevgililer günü karışık hediyesi :KK9::KK70:

diyetarkadaşım cok sıkıcı yaa. Çok ağır. ve gr secenegi yok . 34bta26 34bta26 gibi çeyreklerle falan uğraşamam ben :KK25::KK24: Fat secret daha guzel ve hızlı. porsiyon secenegi var gram secenegi var Vs.

cuma yarısmasında gordum :confused::confused::confused::confused::confused:

yaa ilk diyet arkadaşıma başlamıştım sonra alışınca değiştirmek istememdim ben yine çeyreklerle uğraşıyorum @sinoki yeni kayıtlar yapmış ilk gördüğümde çok şaşırmıştım :KK70::KK70::KK70:

''1 çay kaşığı çokokrem ( bunu yeme yeme bunu ) ---- .... kalori '' yaa açtığı kayıdın yanına bunu yeme diye parantez açmış :KK70::KK70::KK70:

yaa ilk diyet arkadaşıma başlamıştım sonra alışınca değiştirmek istememdim ben yine çeyreklerle uğraşıyorum @sinoki yeni kayıtlar yapmış ilk gördüğümde çok şaşırmıştım :KK70::KK70::KK70:

''1 çay kaşığı çokokrem ( bunu yeme yeme bunu ) ---- .... kalori '' yaa açtığı kayıdın yanına bunu yeme diye parantez açmış :KK70::KK70::KK70:
Yemin ederim sesli güldüm ya :KK70::KK70::KK70:

Back
X