Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya üstümde öyle bir ağırlık var ki çalışamıyorum, işe konsantre olamıyorum.
İşleri bitiremiyorum bi türlü, ne yapmam lazım?
3 Felak 3 Nas 1 Ayetel kursı kesin ve hızlı cozumKızlar ya üstümde öyle bir ağırlık var ki çalışamıyorum, işe konsantre olamıyorum.
İşleri bitiremiyorum bi türlü, ne yapmam lazım?
kız noldu sana wc de patlama yaşadın galibanereden geliyor bu iddaaaaa
Neler yediğimi yazmaya utanıyorum inan.sert bir kahve iç yanında küçük bir çikolata ve açık havaya çıkıp 10 dk hava al
Neler yediğimi yazmaya utanıyorum inan.
Kahve de içtim, bahçeye de çıktım ama olmuyor bi türlü.
Hava çok güzel bi kaç gündür, onun mu etkisi diyorum.
Yarın da işe geleceğim bide.
Offff çıldıracağım ya.
Canım dediklerini yaptım şimdi.3 Felak 3 Nas 1 Ayetel kursı kesin ve hızlı cozumArkasında da 1 tan inşirahh oohh hmissss bişeyciğin kalmaz kuzum
![]()
Neler yediğimi yazmaya utanıyorum inan.
Kahve de içtim, bahçeye de çıktım ama olmuyor bi türlü.
Hava çok güzel bi kaç gündür, onun mu etkisi diyorum.
Yarın da işe geleceğim bide.
Offff çıldıracağım ya.
anlat anlat heyecanlı oluyorrr![]()
Sabah;utanma kuzum ne yedin bakimmm![]()
Sabah;
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates (yarım)
Salatalık (yarım)
2 adet siyah zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
Zeytinyağı
Ara;
Sade türk kahvesi ve yarım çokonat
Öğle;
Bir kase ezogelin çorba
Çorbayla birlikte gelen çok tatlı bi ekmek (poğaça büyüklüğünde)
Evden getirdiğim beyaz lahana sarmasından 4 adet
2 tane biscolata pia
Şuanda da kivi yiyorum.
![]()
Çikolatalar ne olacak?ayyy hiç bir şey yememişsin normal bir kahvaltı ve çok masum bir öğle yemeği
Dolapta duruyorsa ve ısıtılmadıysa bence yenebilir.p.tesi akşamı salı ve çarşamba günü yemek için mantarlı tavuk sote pişirmiştim
salı günü yedik çarşamba bir arkadaşımıza yemeğe davet edildik geride çeviremeyip gittik yemek kaldı dünde eşim tutturdu kahvaltı yapalım diye yenmedi
sizde o yemeğin vadesi dolmuş mudur piştikten sonra hiç ısıtılmadı ben yememe taraftarıyım ama kafamda soru işareti kaldı ??
Çikolatalar ne olacak?
Üstelik akşam kuzenler de bizde olacak, bi tanesinin doğumgününü kutlayacağız.
Annem tuzlu kek, çikolotalı milföy böreği yapacakmış, ben de pasta alacağım giderken. Gelsin kalorilerrrrr.
Dolapta duruyorsa ve ısıtılmadıysa bence yenebilir.
Emeğine yazık kızım, yiyin gitsin.
Milföy aynen dediğin gibi oluyor.tuzlu kek ?? çikolatalı milföy böreği ??? bunları ilk defa duyuyorum çikolatalı milföy böreğini duymuştum milföylerin içine nutella sürüp pişiriyorlarmış ama hiç yemedim
Atma kuzum yemekleri sokak canlılarına ver. Hem yemeklerin boşa gitmemiş olur.şu yemekleri atarken maddi kısmına hiç üzülmüyorum ama işten dönmüş yemek yemiş ve o rehavetle mutfakta 2 saat o yemekle uğraşmış olmama çok üzülüyorum
Milföy aynen dediğin gibi oluyor.
Tuzlu kek peynirli zeytinli oluyor.
Atma kuzum yemekleri sokak canlılarına ver. Hem yemeklerin boşa gitmemiş olur.
Milföy aynen dediğin gibi oluyor.
Tuzlu kek peynirli zeytinli oluyor.
Atma kuzum yemekleri sokak canlılarına ver. Hem yemeklerin boşa gitmemiş olur.