• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

bende memurum masabaşı aynı

34 bta fotoğraf koymuştu vicudunun görebildin mi geçmiş te.

kim önce bulursa o diğerine söylesin :KK70:

senin sorunun bence belin çok ince :KK70:
ben basenlerden rendeleyip sana vereyim sen belindeki boş kısımları doldur orantılı bi vücuda sahip ol. hem benim vücudumda orantıya kavuşmuş olur

yaa belim deri ve kaburgalarımdan ibaret et veya yağ dokusu birikmiyor vücudumdaki tüm yağ dokusu baldır basende birikmiş durumda

aydacım gel beraber rendeleyip ihtiyacı olanlara verelim çünkü benim belimin kalınlaşması durumunda vücudum kütük gibi bir şeye benzer:KK53::KK53:

geçen gün forumda gezerken kilo alamayanların topiğini gördüm yaa yazık onlarda yemek yiyememekten kilo alamamaktan şikayetçi

bel- 64
göbek-- 78
kalça-- 95
toto--- 95
bacak---57

yaaaa benimde aynı dert, bi elbise giydiğim zaman belin ne kadar ince, toton ne kadar büyük diyolar. ben sana diim rendelesekte bölünerek çoğalır yine çıkar :KK57:

48 e düşünce göze batmayacak seviyeye gelio benimki :KK70::KK70::KK70::KK70:

çok yazışınca gitti araya :KK53:

bel- 64
göbek-- 78
kalça-- 95
toto--- 95
bacak---57

yaaaa benimde aynı dert, bi elbise giydiğim zaman belin ne kadar ince, toton ne kadar büyük diyolar. ben sana diim rendelesekte bölünerek çoğalır yine çıkar :KK57:

48 e düşünce göze batmayacak seviyeye gelio benimki :KK70::KK70::KK70::KK70:

ohaaa 48 e düşünce mii yaa ben aylardır 50 nin hayalini kuruyordum o da mı kurtarmıyorr

biz Rose ile yarıştayız kim daha çok kilo verecek kim daha zayıflayacak diye

gel seninle de incelme yarışına girelim totoları inceltemeye uğraşalımm

olur dicem ama çoookkk tembelim spor konusunda, bi de iş kalori saymak olunca yememek daha kolayıma geliyor:KK45:

ben 48 kilo olamam yaaa 50 bile olamıyorummm :cry::KK42::KK42::KK42:

50 iken kaç cm di :KK70::KK70::KK70: belki kurtarır:KK70::KK70::KK70:

50 yi tam hatırlamıyorum ama 92 falandır herhalde :KK70:

olur dicem ama çoookkk tembelim spor konusunda, bi de iş kalori saymak olunca yememek daha kolayıma geliyor:KK45:

50 yi tam hatırlamıyorum ama 92 falandır herhalde :KK70:

92 beni kurtarır yaaa 50 olsam bana yeter

bizim istediğimiz bölgesel incelme olduğu için spor şart ama sen yapabiliyor musun diye sorarsan hayır derim işten ve gir yemek ye yemek pişir derken saat alıp başını gidiyor insan birazda uzanıp tembellik yapmak istiyor 1 saatte öyle gidiyor sonra doğru uykuya

92 beni kurtarır yaaa 50 olsam bana yeter

bizim istediğimiz bölgesel incelme olduğu için spor şart ama sen yapabiliyor musun diye sorarsan hayır derim işten ve gir yemek ye yemek pişir derken saat alıp başını gidiyor insan birazda uzanıp tembellik yapmak istiyor 1 saatte öyle gidiyor sonra doğru uykuya

aynen eve gidince hiçbişey yapasım gelmiyor, anca yemek, keyif ve uyku

sizler bence zayıfız ama koca g.tlüyüz topiği açın kendinize :KK70::KK70:

resmen sesli sesli güldüm, çok fenasın. herkes delirmişim gibi baktı. merak hat safhada

yoooo çok kızarım, ben onların işlerine burnumu sokmuyosam o buruncuklarını benden uzak tutsunlar bi zahmet

yok canım ne kızmadan ne renciden anlıyor boşuna et beyinli demiyorum ben böyle bir insan görmedim yaaa salağa yatıyor yemediğimi ifade ediyorum ama umurunda değil

bak ya ne lüzumsuzmuş, salağa yatana da ayrı bi gıcık oluyor insan. allah kolaylık versin bi de beraber çalışıosun bu insanla

Back
X