• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar. :KK60:

Günaydın kızlarrr:KK15:

Tembelleşme gibi etkisinden soz edıyordum işte siz de öle demşsiniz. Onu içtigimden beri içim daha yumusak onu hıssedıyorum ama. Zamanında çok içtim ben bunu. Hatta sinamekiyi tek demleyip içerdim cahillik işte. :KK43: kaç yıldır içmiyordum şimdi de dedim zaten öyle de böyle de yapamıyorum bari çay içiyim de en azından hap falan deği yani , çay.. Bilemiyorum ne yapalıyım.. Sen nası kurtuldun Rose ?

Bıraktım o çayı, şimdi ayda 1 kere falan ancak içiyorum. O da çok zor durumda kaldığımda yani.
Sonra da doktora falan gittim işte..
Zaten kolonoskopi yaptıracaksın, doktora gittin vs. şu anda ben çay falan içmeni doğru bulmuyorum.

bizi ziyarete geliyorlarmış 2 görümce , 1 enişte , eşimin amcasının eşi , ünv öğrencisi yeğen , 12 yaşında yeğen toplamda 6 kişi olacaklar

hay maşallah yokmuymuş daha, geride kimseyi bırakmasınlar toplayıp gelsinler oldu olacak :KK62: kesinlikle fırın yemeği seç yoksa yetişemezsin. en azından fırında pişerken bi çorba salata veya pilav salata yaparsın. tatlıyı da bi zahmet eşin alsın(doğum gününmüş ne de olsa).

hay maşallah yokmuymuş daha, geride kimseyi bırakmasınlar toplayıp gelsinler oldu olacak :KK62: kesinlikle fırın yemeği seç yoksa yetişemezsin. en azından fırında pişerken bi çorba salata veya pilav salata yaparsın. tatlıyı da bi zahmet eşin alsın(doğum gününmüş ne de olsa).

bir de bunların hepsi yatılı misafir düşün artık 2 gün bizdeler :KK61:

mercimek çorbası fiks
gelirken börek yapıp getireceklermiş onları ısıtırım
yeşil salata yaparım , ayran , rus salatası falan

ana yemek lazım bana dediğin gibi fırın vs olur ama eşim eve tavuk sokmuyor fırına da başka ne verilir bilemedimm

canım fırında köfteli tarifler var. bir gün köfte, bi gün balık nasıl olur???

c.tesi günü evcil lahmacun ( bu tabire de bitiyorum evcil :KK70::KK70: ) yaptırmayı planlıyorum çünkü c.tesi günü hamama gitmek istiyorlar kahvaltıdan sonra hamama gidilir sonra eve gelince herkes aç kurt olur ve hamamda çok yoruluyor insan gevşiyor falan oradan eve gelip yemek yapamam hele balıkla hiç uğraşamam kokacak falan her yer eşim mangalda yapsın dersem 2 katı yorgunluk

Türk erkeği mangal yakarak büyük marifet yaptığını sanıyor ama her derdi kadın çekiyor mangalda pişecek olan herşeyi temizleyip soslamasını kadın yapıyor mangalda lazım olan tüm kap kacağı kadın ayarlıyor erkeğe sadece mangalı tutuşturup pişenleri çevirmek falan kalır yetmiyormuş gibi mangalın tepesinde dikilirken bin tane isteği olur onu getir bunu götür kadın koştur dur mutfakla mangal arasında sonra pişenler yenir ve dünya kadar bulaşık çıkar erkekte gerim gerim gerilir mangal yaptım diye

hımmm cumartesi tamam o zaman. pazar gününe aklıma bişey gelirse paylaşırım canım.
buarada beni eşim çok güzel yemek yapar, babamda öyledir. o yüzden benim tanıdığım erkekler pek öyle yormaz bizi. hatta babam mangal yapacağı zaman etlerin marinesine falan kimseyi karıştırmaz,kızar bize:KK53:

hımmm cumartesi tamam o zaman. pazar gününe aklıma bişey gelirse paylaşırım canım.
buarada beni eşim çok güzel yemek yapar, babamda öyledir. o yüzden benim tanıdığım erkekler pek öyle yormaz bizi. hatta babam mangal yapacağı zaman etlerin marinesine falan kimseyi karıştırmaz,kızar bize:KK53:

pazar günü gidiyorlar sadece kahvaltı yapacağız cuma ve c.tesi yemek lazımmm :KK48:

kızlar bugünden İstanbul için kar duası etsem cumaya kadar yağar mı? haftaya gelsinler :KK53:

Back
X