Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarrr
Tembelleşme gibi etkisinden soz edıyordum işte siz de öle demşsiniz. Onu içtigimden beri içim daha yumusak onu hıssedıyorum ama. Zamanında çok içtim ben bunu. Hatta sinamekiyi tek demleyip içerdim cahillik işte.kaç yıldır içmiyordum şimdi de dedim zaten öyle de böyle de yapamıyorum bari çay içiyim de en azından hap falan deği yani , çay.. Bilemiyorum ne yapalıyım.. Sen nası kurtuldun Rose ?
Bahtsız bedevi kuzum benim..Günaydınn canlarr
hani geçen hafta hava şartlarında dolayı iptal olan misafirlerim bu hafta sonu gelmeye karar vermişler
ama c.tesi benim doğum günümdü yaaaa![]()
doğum günün için mi geliyorlar canım???
Bahtsız bedevi kuzum benim..![]()
Erken kutlayın canım sizde. Mesela yarın akşam olabilir.benim ne beklentilerim vardı yaaaa romantik bişiler yaparız demiştimm
benim ne beklentilerim vardı yaaaa romantik bişiler yaparız demiştimm
Erken kutlayın canım sizde. Mesela yarın akşam olabilir.
Erken kutlayın canım sizde. Mesela yarın akşam olabilir.
oyyy kıyamam, ne işleri varmış sende koca koca kadınların
bence de![]()
Yemeği ve temizliği bu akşamdan yapsan olmaz mı?yarın akşam temizlik ve yemek yapmam lazımm cuma günü saat 18:00 gibi varırlarmış
yaaa ne yemek yapcam ben onlaraaa
bizi ziyarete geliyorlarmış 2 görümce , 1 enişte , eşimin amcasının eşi , ünv öğrencisi yeğen , 12 yaşında yeğen toplamda 6 kişi olacaklar
hay maşallah yokmuymuş daha, geride kimseyi bırakmasınlar toplayıp gelsinler oldu olacakkesinlikle fırın yemeği seç yoksa yetişemezsin. en azından fırında pişerken bi çorba salata veya pilav salata yaparsın. tatlıyı da bi zahmet eşin alsın(doğum gününmüş ne de olsa).
canım fırında köfteli tarifler var. bir gün köfte, bi gün balık nasıl olur???
hımmm cumartesi tamam o zaman. pazar gününe aklıma bişey gelirse paylaşırım canım.
buarada beni eşim çok güzel yemek yapar, babamda öyledir. o yüzden benim tanıdığım erkekler pek öyle yormaz bizi. hatta babam mangal yapacağı zaman etlerin marinesine falan kimseyi karıştırmaz,kızar bize![]()
hayırlı olsun ayda nın dilinden düşmek için mi değiştirdin![]()