• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Kızlar survivor izliyor musunuz?

akşam izledim :KK59:

Bu arada Günaydin Hanimlarr, sohbetiniz cok tatli ya surdan firlayip bir bir sarilasim geldi :-)

Sabah sekersiz cayim, bir haslanmis yumurta,2 ince dilim kepekli ekmek 10 adet zeytin yedim
aldigim kalori 270

Sonrasinda bir saat yürüyüse gittim agir agir ama verdigim kalori 115

Ögle yemeginde ne yapsam diye kivranmaya basladim, pirasa olcak gibi gibi

bi çorba yap sıcak sıcak iç yanında 1 dilim ekmek ye
1 kase yoğurt da afiyetle ye
1 porsiyonda salata ye
yanınada sebze yemeği pırasa yaparsan ohhh miss:KK50::kk77::kk77::kk77:

Canımlar günaydınnnn. Hayırlı sabhalarr. Gücü kuvveti bitmiş bi ben olarak karşınızdayım. :KK43: Size dünün bilançosunu vermek isterdim ammavelakinn Pazartesi günü dana gibi yemiştim hatırlıyorsanız. Dün sabah işe çook geç kaldm uyuyakalmışım tuvaletemi bile yapmadan giyindm çıktım:KK55: tartılmayı da unuttum :KK43: akşam tartıldm 66,2 Dim demek sabah 66 ,8 falan olmuştum :/ Ama ne yedim beeeehhh :confused::confused: bu sabah tartıldm 65,8 Çıktım . O akşam o kadar yemeseydim Şimdi net 65 Görcektim. Neyse ama ya değdi valla Çok güzeldi :KK37::KK37::KK37: :KK70::KK70:

ayda2kilogo ayda2kilogo sen niye bu kadar iradesizsin yaaaa:KK67:

Hamburger Hamburger -desin galiba kusum keyfın yerınde maşşalh.

34bta26 34bta26 KirazHanim KirazHanim :KK37::KK37::KK37: gunaydın cıcımler :)

gamzenn gamzenn Gördün mü ben sana rakip olalım dediğimde kabul etmemiştin ama ayda2kilogo ayda2kilogo seni tek kalemde sildi :KK59::KK70: Hadi hayırlı yarışlar bakalım, Güzel güzel ye kuzum :KK37::KK37:

kız niye kilonu yazıyorsun :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydın kızlarrr yine kaynatmışsınız

ayda nasıl yersin yaaa sabah ne diyorsun akşam ne yapıyorsun offff offff pastaya dayanamayıp yedin magnum nereden aklına girdi sen kal hep 70 te tamam mı ?????

sinoki kuzum yeşil mercimeklerini düdüklüde haşla 25 dk da helva kıvamına geliyor sonra diğer malzemelerini koyar kavurur yaparsın böreğini veeeeee ayrıca kaç haftadır ya + dasın yada sabit kilodasın nereden geliyor bu börek merakı burada börek tarifi bakınacağına spor araştır da sarkıklıkların toparlansın

gamzenn duş jelimi kullanıyorsun sabun mu ??? sabunsa zeytinyağlı sabun var yeşil o cildi çok güzel yapıyor nemlendiriyor beyaz sabun cildi acayip kurutur
diğer bir ihtimal az su içiyorsundur cildin içten nemsiz kalıyordur

tatlım 3 bardak yemiş mercimeği düdüklüye atsam üzerini geçene kadar su koyup 25 dk pişirsem olur mu?

gamzenn gamzenn ve kızlar suyla zerree kadar alakası yok ben haftada 1 bardak zor içerdim su. ve gayet normaldi cildim. diyete başlayalı ne günde en az 2 Lt içiyorum benm de derim pul pul oldu . hatt eşime dedim guya su ıcıyorum hale bak falan diye. ama sebebi nedir bilemiyorm:KK16:

canim ya senin memleket nire ?
Afyon olabilir mi don yagi mercimekli bükme falan ?
Bende afyonluyum da hemseri olma ihtimalimiz yüksek gibi göründü gözüme :-)
Evet en önemlisi 1000 kalorinin altina düsmemek aman verdiklerimizi almayalim,kilo da takilmaya raziyim yani almayayim yeterrr
kız yoksam emirdağlımısın gurbetçi seniii:KK70: afyonluyumm evet hemşerim :KK15::KK15:badılcan böreğinede bayılırım afyonun:KK70:

Canımlar günaydınnnn. Hayırlı sabhalarr. Gücü kuvveti bitmiş bi ben olarak karşınızdayım. :KK43: Size dünün bilançosunu vermek isterdim ammavelakinn Pazartesi günü dana gibi yemiştim hatırlıyorsanız. Dün sabah işe çook geç kaldm uyuyakalmışım tuvaletemi bile yapmadan giyindm çıktım:KK55: tartılmayı da unuttum :KK43: akşam tartıldm 66,2 Dim demek sabah 66 ,8 falan olmuştum :/ Ama ne yedim beeeehhh :confused::confused: bu sabah tartıldm 65,8 Çıktım . O akşam o kadar yemeseydim Şimdi net 65 Görcektim. Neyse ama ya değdi valla Çok güzeldi :KK37::KK37::KK37: :KK70::KK70:

ayda2kilogo ayda2kilogo sen niye bu kadar iradesizsin yaaaa:KK67:

Hamburger Hamburger -desin galiba kusum keyfın yerınde maşşalh.

34bta26 34bta26 KirazHanim KirazHanim :KK37::KK37::KK37: gunaydın cıcımler :)

gamzenn gamzenn Gördün mü ben sana rakip olalım dediğimde kabul etmemiştin ama ayda2kilogo ayda2kilogo seni tek kalemde sildi :KK59::KK70: Hadi hayırlı yarışlar bakalım, Güzel güzel ye kuzum :KK37::KK37:
ooo maşallah senin kolonoskopi kilona yaradı valla. neyse işlem bittikden sonra kıtlıkdan çıkmış gibi yiyip alırsın verdiklerini geri :KK70::KK70::KK70::21:

bu arada sen neden böyle ortalık karıştırıp milleti millete kırdırmaya çalışıyon haa.:KK11: çocuk olsaydık seni topumla oynatmazdım valla. :KK67:

+ dayım diye ben mercimekli börek yememyim mi :KK14:
kız misafir çağırmam lazım onlar için gerekiyor ellerin dert görmesin Allah razı olsun vallahi çok güzel yazmışsın hemen deneyeceğim çoooooooooooooooooook kocaman teşekkür ederim.
Ponpon kızlar senin için geliyor :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: 34bta26:KK73::KK73::KK73:hobbaaaaaaa:KK60:

sarkık konusunu açmayaydın eiydi kalbim ve beynimden vurdun beni :KK14::KK14::KK14::KK14:
ben o kadar tarif verdim bi tşk yok. kadın düdüklüye at haşla demiş o na teşekkür etmişsin. inşallah onun dediği gibi yaparsın da patlayan mercimeklerinde böreğinin içine oturur hamur gibi çirkin mi çirkin bi böreğin olur:KK53::KK53::KK53: amaç tane tane mercimekle yapmak. patlattukdan sonra bide rondodan geçir bari tam olsun :KK70::KK70::KK70::KK70: sana misafirliğe gelirken tok gelmek gerek anlaşıldı:KK70::KK70::KK70::KK70:

Dün akşam bomba gibi bi bölümdü. :KK57:
ben duygu gidemez diye üzülüyordum. ki hilmicemin süper taktiğiylen kurtulduk duygudan :KK24:

tatlım 3 bardak yemiş mercimeği düdüklüye atsam üzerini geçene kadar su koyup 25 dk pişirsem olur mu?
ay hala anlamamış daha soruyor :KK70::KK70::KK70:

kız yoksam emirdağlımısın gurbetçi seniii:KK70: afyonluyumm evet hemşerim :KK15::KK15:badılcan böreğinede bayılırım afyonun:KK70:

ooo maşallah senin kolonoskopi kilona yaradı valla. neyse işlem bittikden sonra kıtlıkdan çıkmış gibi yiyip alırsın verdiklerini geri :KK70::KK70::KK70::21:

bu arada sen neden böyle ortalık karıştırıp milleti millete kırdırmaya çalışıyon haa.:KK11: çocuk olsaydık seni topumla oynatmazdım valla. :KK67:

ben o kadar tarif verdim bi tşk yok. kadın düdüklüye at haşla demiş o na teşekkür etmişsin. inşallah onun dediği gibi yaparsın da patlayan mercimeklerinde böreğinin içine oturur hamur gibi çirkin mi çirkin bi böreğin olur:KK53::KK53::KK53: amaç tane tane mercimekle yapmak. patlattukdan sonra bide rondodan geçir bari tam olsun :KK70::KK70::KK70::KK70: sana misafirliğe gelirken tok gelmek gerek anlaşıldı:KK70::KK70::KK70::KK70:

ben duygu gidemez diye üzülüyordum. ki hilmicemin süper taktiğiylen kurtulduk duygudan :KK24:

pis kızz nefis olsun resimlerini atıp ağzını sulandırayımda sen gör :KK11:

Yemin ediyorum k.çıma kına yakacaktım nerdeyse. O kadar sevindim ki anlatamam :KK70:
İyice çirkinleşmiş zaten, eskiden hiç değilse az da olsa güzeldi.

pis kızz nefis olsun resimlerini atıp ağzını sulandırayımda sen gör :KK11:
tabi canım böreğinin dışı ye beni der içi aman uzak dur yeme der :KK70::KK70:

bu arada hala bana tarifde yardımcı olduğum için tşk etmedin :KK12::KK12::KK12:

böreği yaparken ben gelecem aklına. misafirlerin börekden ıssırıp yerken yüzlerine bakacan ve beni görecen :KK70::KK70::KK70::KK70:

1 porsiyonda salata ye

Qes. Heve

Ayy Allah korusunnn ne kırdırmasıııı. SAna gıcıklık olsun dıye yazmıştım :P

1 porsiyonda salata ye

Ya kırk yılda bi 65 leri görümüşümm yazarm tabiiiiii :D:D:D:D:D Nasılsa ayda2kilogo ayda2kilogo nın dediği gibi işlem bittikten sonra yiyip alıcam geri bırak bole oyalanıyım biraz :KK16:

Yemin ediyorum k.çıma kına yakacaktım nerdeyse. O kadar sevindim ki anlatamam :KK70:
aynen ya hepsinin kaşlar aynı berna merve oflaz seda duygu.

hele merve oflaz nolmuş öyle takma ipek kirpikler alnına yapışacak nerdeyse. dudaklar şişirilmiş bi tarafa kaymış kaşlar desen ayrı telden. insan kendini daha ne kadar çirkinleştirebilirki

bu arada öğlen yine kemalpaşa var yaaaaaaaaa delirecceeemmmm yicem bide canım tatlı çok istiyor. 2 tane yiyim bari yaa durabilirmiyim ki. aşçıya koyma mı desem ki. ama koysun ya canım da istiyor tatlı. ufff

+ dayım diye ben mercimekli börek yememyim mi :KK14:
kız misafir çağırmam lazım onlar için gerekiyor ellerin dert görmesin Allah razı olsun vallahi çok güzel yazmışsın hemen deneyeceğim çoooooooooooooooooook kocaman teşekkür ederim.
Ponpon kızlar senin için geliyor :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: 34bta26:KK73::KK73::KK73:hobbaaaaaaa:KK60:

sarkık konusunu açmayaydın eiydi kalbim ve beynimden vurdun beni :KK14::KK14::KK14::KK14:

rica ederim canım ne demek

az yersin işte yedikçe beni hatırla beni hatırladıkça sarkıklarını hatırla

aynen ya hepsinin kaşlar aynı berna merve oflaz seda duygu.

hele merve oflaz nolmuş öyle takma ipek kirpikler alnına yapışacak nerdeyse. dudaklar şişirilmiş bi tarafa kaymış kaşlar desen ayrı telden. insan kendini daha ne kadar çirkinleştirebilirki

bu arada öğlen yine kemalpaşa var yaaaaaaaaa delirecceeemmmm yicem bide canım tatlı çok istiyor. 2 tane yiyim bari yaa durabilirmiyim ki. aşçıya koyma mı desem ki. ama koysun ya canım da istiyor tatlı. ufff

ayy evet duygunun alt dudağı çenesiyle beraber bitiyor :KK70::KK70:

bir an dedim Hilmicem gidecek çünkü Duygu çok kameralara oynuyor Hilmicem gitseydi üzülürdüm çünkü ben Hilmicem le Nadya yı tutuyorum

Yok canim Sultandagliyim ,ahh ahhhhhhhh Gurbetlerde ben napayim :-)

Hashasim bitti malesef,yazi bekliyorum yoksa hic durmam bükme diye ölüyorum , bu kilolar nerden geldi saniyorsun :-)
Badilcan böregi deme demeeee ahhhhhhhhhh

bağırsaklarıma kıl kurdu salasım var.

çocukken kilo almıyordum zayıfdm bi baktım kakamda bişeyler kıvrılıyor incecik kıl gibi beyaz. doktora gittik kıl kurdu varmış ondan zayıfmışım. ilaç kullandık geçti. geri kıl kurdu mu koysam ki bağırsaklarıma. yediğim ekler pastaları falan onlar yese içim de :KK70::KK70::KK70:

bağırsaklarıma kıl kurdu salasım var.

çocukken kilo almıyordum zayıfdm bi baktım kakamda bişeyler kıvrılıyor incecik kıl gibi beyaz. doktora gittik kıl kurdu varmış ondan zayıfmışım. ilaç kullandık geçti. geri kıl kurdu mu koysam ki bağırsaklarıma. yediğim ekler pastaları falan onlar yese içim de :KK70::KK70::KK70:

yaaaa deme öylee yaaa :KK11: içim havalandııı

Efsam09 Efsam09

kız bende çaylıyım.çok yakınmışız.

topikdeki arkadaşlar afyonlu bir di iki oldu korkun bizdenn:KK70::KK70: ben yılbaşında getirdim bi paket haşgeş yanımda :KK70::KK70::KK70:

yaaaa deme öylee yaaa :KK11: içim havalandııı
nere havalandı ayol. havalanmışken bu taraflara gel bahar geldi buralara gerçek bahar da gelsin havalanıp :KK70::KK70::KK70:

Back
X