Kalori Arkadaşım

Kızlar bu hafta tablo yapmıyorum önümüzdeki hafta artık yeni bir aya başlayacaz böylelikle ay ay kaç kilo verdiğimizi de görebiliriz hem daha düzenli olur herkes söyler kilosunu:34::34:

Ay bu çok iyi oldu :16:

Kızlar bu arada tartılamadım ama 2-3 haftadır giymediğim bi pantolonum vardı, onu giydim bugün, belden biraz boşluk oluşmuş :9:
Çok mutlu oldum :16:

Kilo Bildirimi

Geçen hafta = 78.9

Bu hafta = 77.9

Nasıl verdim bilmiyom on kere tartıldım valla ama aynı çıktı maşallah :66::66::66:
tebrik ederim canım maşallah çok iyi gitmiş yine kiloların :46::46::54::54:

2.2 çok iyi şahanesin ve çok kıskandım :37:
tatlııımm darısı başına inş... Şahaneliğimi sizlere borçluyum :16::16::54::54:
vuuuuuvvvvvvvvv tebrikleeeeeeeerrrrrrrrrrrr:46::46: resmen dönüşün muhteşem oldu kız :32::16::16:
ayyyyy canımmmmmm saolll çok sevindirik oldun şuan :30::54::54::54:

Loopdido hepimizi yerlere serdi :43:

Tebrikler, alnından öpüyorum. :16::21::8::10::7::46::46::122::129::131::64::64:
bende seni öpüyom canım yanacıklarından :54::54::54::54:

Kızlar bu hafta tablo yapmıyorum önümüzdeki hafta artık yeni bir aya başlayacaz böylelikle ay ay kaç kilo verdiğimizi de görebiliriz hem daha düzenli olur herkes söyler kilosunu:34::34:

ama kızlar ben ilk defa 1. oldum neden tablo yok :14::14::14:
hep sonuncu oluyordum 1. oldum neden tablo yok:14::14::14:
Ben yapayım tabloyu yeterki 1. olduğumu gözünüze sokayım :27::37::17::16::16::53::47::47::52::52:

loopdidooo çok tebrik ederim darısı başıma artık :16:

Son düzenleme:
loopdidooo çok tebrik ederim darısı başıma artık :16:

oyy canımmmm çok saaaolll inş. bir sonraki hafta sende 2.5 kilo vermiş olursunnn..

Ben kaç haftadır yerimde sayıklıyordum o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Su içmenin faydası bende çok oldu. Aldım yanıma 1,5 litre su iş yerinde onu bitiriyorum arada yeşil çaylarla takviyede yapıyorum akşamada eve gidinci bir kaç bardak içiyorum günde en az 2,5 litre içmeye çalışıyorum. Şimdi sodayada başlayacam hergün 1 soda içicem faydasını görürsem söylerim cnmmm hepinize :16::16::16:

Ay bu çok iyi oldu :16:

Kızlar bu arada tartılamadım ama 2-3 haftadır giymediğim bi pantolonum vardı, onu giydim bugün, belden biraz boşluk oluşmuş :9:
Çok mutlu oldum :16:

Çok sevindim canım :1:

ama kızlar ben ilk defa 1. oldum neden tablo yok :14::14::14:
hep sonuncu oluyordum 1. oldum neden tablo yok:14::14::14:
Ben yapayım tabloyu yeterki 1. olduğumu gözünüze sokayım :27::37::17::16::16::53::47::47::52::52:

Tamam canım öyle diyorsan:1::1:

oyy canımmmm çok saaaolll inş. bir sonraki hafta sende 2.5 kilo vermiş olursunnn..

Ben kaç haftadır yerimde sayıklıyordum o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Su içmenin faydası bende çok oldu. Aldım yanıma 1,5 litre su iş yerinde onu bitiriyorum arada yeşil çaylarla takviyede yapıyorum akşamada eve gidinci bir kaç bardak içiyorum günde en az 2,5 litre içmeye çalışıyorum. Şimdi sodayada başlayacam hergün 1 soda içicem faydasını görürsem söylerim cnmmm hepinize :16::16::16:

ben de alkali su içiyom 1 haftadır.. suyun içine İngiliz karbonatı ekliyom yani.. bakalım kaloriyi daha da düşürcem inş zayıflıcam ben de sonunda :1:

canım tebrik ediyorum tam gaz ilerliyorsun kocaman alkış sana :46::46::46::46:

tatlı krizleri çok fena :14::14::14: hiç üzülme canım aynen devam :16::16:

Canımmmm baktım menülerine kalorini aşmamışssın korkmaaa :8::8::8:

Hepinize günaydın kızlar. Azmettim gayret ettim bu hafta kilo vermiş şekilde çok şükür geldim.
Geçen hafta 88,3 kiloydum
Bu sabah 86,1 çıktım çok mutluyum kızlarr :32::32::32::32::32:
havalara uçabilirimm :8::8::8::9::9::9::1::1::1::1:
İnş. Birinci ben olurum :27::37::47::52::53:
vayyy vayyy vayyy bu süper işte çooook mutlu oldum canım benim ya maşallah tebrik ede:46::46::46: devamı da gelir aynı tempoda inşallah:16:
merhaba kızlar , size bir sorum olacak dün bir siteye üye oldum kalori sepeti adında orda kendi vücut bilgilerini yazıyorsun hedef kilonu yazıyorsun ve zaman belirliyorsun uçuk bir zaman istediğinde sistem uyarıyor sağlıklı değil diye makull bir süre belirliyorsun hedefe ulaşmak için ve sistem senin verdiğin bilgiler doğrultusunda günlük kalori sınırı belirliyor. gün içinde ne yediysen oraya yazıyorsun sistemde herşeyin kalorisi kayıtlı sana kalorileri topluyor ve verdiği günlük kalori miktarından düşürüyor. aynı yere günlük aktivitelerinide yazıyorsun bu defa eksilen kalorilerin yaptığın aktivite kaç kaloriyse o kadar yükseliyor. Bana sistem 1313 günlük kalori sınırlaması getirdi ben deneme amaçlı normal yediklerimi yazdım oraya ( akşam üye olmuştum) altığım kalori 1603 olarak hesapladı aktivitelerimi yazdım( uyumak, bulaşık yıkamak, pc kullanmak, merdiven çıkmak, bisiklet sürmek, yemek yemek, yürümek...) 1241 kalori oluşturdu sistem 1603 kaloriden 1241 kaloriyi düşürdü ve bana 362 kalori çıkardı ve 951 kalori daha hakkım varmış gibi gösterdi. ben bu sistemi yanlış mı anladım bu şekilde nasıl kilo verilirki kullanan bilen varsa bana bir açıklama yapabilir misiniz? kafam çok karıştı :)))
spor haricinde uyku çalışmak gibi aktiviteler düşülmüyor onun için o kadar düşük çıkmıştır burada herkes diyetarkadaiımı kullanıyor ama ben sevmedim sevemedim fittingo kullanıyorum:1:
Canım tarçını suda kaynatıp iç tatlı krizlerine iyi geliyormuş. Benim su için kullandığım bi şişe var bi kaç gündür içine çubuk tarçın atıyorum, sanırım gerçekten de kesiyor o krizleri, çünkü canım kaç gündür tatlı istemedi.
kaynatmadan direk içtiğin suya mı attın incirim?
Kilo Bildirimi

Geçen hafta = 78.9

Bu hafta = 77.9

Nasıl verdim bilmiyom on kere tartıldım valla ama aynı çıktı maşallah :66::66::66:
oyyy bu da çok güzel haber tebrikler melekciğim :46::46:

veeeee bombayı patlatıyorum kızlar deli gibi yedim bu hafta sporu aksattım adet şişlği de var ve 57.5 kiloyum üstelik hafta içi diyeti bozmadan 56.2 yi görmüştüm ama hakettim az bile bana:43:

Çok sevindim canım :1:

Tamam canım öyle diyorsan:1::1:

yapıcan mı tabloyu :30::53::52::54::54::54:

ben de alkali su içiyom 1 haftadır.. suyun içine İngiliz karbonatı ekliyom yani.. bakalım kaloriyi daha da düşürcem inş zayıflıcam ben de sonunda :1:
canım bende denediydim onu da tadını sevemedim sen kaç litre suya kaç kaşık atıyon :26::26:

vayyy vayyy vayyy bu süper işte çooook mutlu oldum canım benim ya maşallah tebrik ede:46::46::46: devamı da gelir aynı tempoda inşallah:16:
canıııımm saolasın inş devamı gelir dediğin gibi :52::52:

spor haricinde uyku çalışmak gibi aktiviteler düşülmüyor onun için o kadar düşük çıkmıştır burada herkes diyetarkadaiımı kullanıyor ama ben sevmedim sevemedim fittingo kullanıyorum:1:
fittingoda güzel onuda ben beceremedim :14:

veeeee bombayı patlatıyorum kızlar deli gibi yedim bu hafta sporu aksattım adet şişlği de var ve 57.5 kiloyum üstelik hafta içi diyeti bozmadan 56.2 yi görmüştüm ama hakettim az bile bana:43:

kız geçen hafta kaç kiloydun :27::27::27: hafta içi düşük görüp cuma fazla görmenin yıkımıda çok başka :14::14::14: Bana geçtiğimiz 2 hafta öyle oldu:43::43::43::43:

canım bende denediydim onu da tadını sevemedim sen kaç litre suya kaç kaşık atıyon :26::26:

kız geçen hafta kaç kiloydun :27::27::27: hafta içi düşük görüp cuma fazla görmenin yıkımıda çok başka :14::14::14: Bana geçtiğimiz 2 hafta öyle oldu:43::43::43::43:

tadını ben de sevmiyom :120:
canım göz kararı yapıyom ben.. işyerinde bi sürahim var 1 litreli sanırım içine yemek kaşığının ucuyla atıyorum hemen.. çok atmıyorum ama tadı yine de kötü :1: ama biraz alıştım yine de

tadını ben de sevmiyom :120:
canım göz kararı yapıyom ben.. işyerinde bi sürahim var 1 litreli sanırım içine yemek kaşığının ucuyla atıyorum hemen.. çok atmıyorum ama tadı yine de kötü :1: ama biraz alıştım yine de

faydasını görürsen hemen bildiriyorsun :37::37::37::7::8:

bende içiyorum alkalı su tadına da lıştım bile 1 aydır içiyorum yaklaşık olarak ama hangisi kilo verdirdi bilemiyorum :1:

geçen hafta 57.2 hafta içi 56.2 bugün 57.5 :37:

kaynatmadan direk içtiğin suya mı attın incirim?

oyyy bu da çok güzel haber tebrikler melekciğim :46::46:

Evet canımcım. 1 litrelik bi şişem var, sürahi niyetine kullanıyorum o şişeyi, içine çubuk tarçın atıyorum, bütün gün aynı tarçını kullanıyorum.

Ne güzel birazcık hareketlendi bugün. Ama genel olarak çok sessiz bi topiğiz.
Ben başka yerlere de takılmıyorum, çok sessiz bırakmayın buraları, yalnız hissediyorum kendimi :43:

bende içiyorum alkalı su tadına da lıştım bile 1 aydır içiyorum yaklaşık olarak ama hangisi kilo verdirdi bilemiyorum :1:

:32::32::32::37::37: kilo verelimde ayrıntı önemli dil.:37::37:

geçen hafta 57.2 hafta içi 56.2 bugün 57.5 :37:

aynı ben gibi oldun canım :43::43::43::43: inş. haftaya gider o kiloların :52::52:

Bi ara bende denemiştim o suyu ama benim midemi bulandırıyor ya :25:
Ne kadar suya ne kadar karbonat atıyorsun canım?
bende sevmemiştim tadını :53::53:

kızlar sizde farklı smiller oluyor nerden buluyonuz onları bakim:37::37::37:

:32::32::32::37::37: kilo verelimde ayrıntı önemli dil.:37::37:

aynı ben gibi oldun canım :43::43::43::43: inş. haftaya gider o kiloların :52::52:

bende sevmemiştim tadını :53::53:

kızlar sizde farklı smiller oluyor nerden buluyonuz onları bakim:37::37::37:

Canım mesajı yazdığımız yerin altındaki smillerin altında "fazlası" diye bi ibare var, orayı tıkla göreceksin.:16:

faydasını görürsen hemen bildiriyorsun :37::37::37::7::8:

tabikineee :16: henüz bi faydasını görmedim ama olsun :9:

bana da henüz verdirmedi ama ben umutla devam ediyorum :1:

Bi ara bende denemiştim o suyu ama benim midemi bulandırıyor ya :25:
Ne kadar suya ne kadar karbonat atıyorsun canım?

canım 1 litrelik bi sürahinin içine yemek kaşığının hemen ucuyla atıyom çok yoğun olmuyo tadı.. ilk seferlerde çok koydum galiba çok ağır geldiydi şimdi daha hafif gelio ama hala iğrenç :1:

tabikineee :16: henüz bi faydasını görmedim ama olsun :9:

bana da henüz verdirmedi ama ben umutla devam ediyorum :1:

canım 1 litrelik bi sürahinin içine yemek kaşığının hemen ucuyla atıyom çok yoğun olmuyo tadı.. ilk seferlerde çok koydum galiba çok ağır geldiydi şimdi daha hafif gelio ama hala iğrenç :1:

Acaba tarçınla karbonatı birlikte atsam nasıl olur :9::9::9::37::37::37:

Back
X