Kalori Arkadaşım

canım hoşgeldin.. :16::16: matematiği de çözersin inş. :26:

Bir ayda 4.5 kilo bence çok iyi en doğru kilo vermek haftada 1 en fazla 1. 5 kilo vermek en güzel şekilde veriyorsun tebrik ederim. :46::46::46:
ben 9 aralıkta beri 8.5 kilo verdim yaklaşık 2 ay eder. Arada kaçamaklarımla birlikte herşeyi yiyerek verdim. Bence aylık 4.5 kilo mikemmel :30::30:

Hoşbulduk canım:16::16::16:

hafta da 1 en fazla 1.5 vermek iyide benim şöyle oldu ilk hafta 3 kilo verdim sonraki haftalarda 1.5 kiloyu verdim çok yavaşladı kilo vermem resmen gram gram vermeye başladım :43::43: 1 ayda 6 kilo veririm diyordum ama olmadı ben yavaşlamayı şunu da bağlıyorum Ankaraya geldim ya burada 10 gün kabız oldum hava değişikliği yaramadı bana hiç son 4 gündür rahatım çok şükür kayısı kompostusu bol su ve çayla atlattım metabolizmamı hızlandırdım.

selam kızlarrr..aramıxa yeni gelenler hoş gelmiş sefalar vermiş...kızlar bende sizin gibiyim gram düşüyüor sonra bir bakıyorum gram çıkıyor :15: anlamadım neden böyle oluyor.
bir arkadaş yağ yakıcı tabletten bahsetmiş nasıl bişey ki ???

slm kızlar
giremedim bu ara siteye kusura bakmayın spor ev işi ders takı yaparken ne ara bitiyor gün anlamıyorum:52::52::52:kpss ye hazırlanıyorum matematikle başım dertte onu bir çözsem kps yi kazandım demektir:21::21::21:ama sayısal da hiç iyi değilim ama inat ettim en az 15 matematik çözecem:9::9: hiç halim yok hafta sonu regli oldum koşuşturmaca derken zorla yapıyorum yapacaklarımı :5::5:
kilo vermemde baya yavaşladı ama kafama takmıyorum marta daha çok var veririm geri kalanı da yarın diyete başlayalı tam 1 ay olacak ve ben 1 ayda 4.5 kilo ancak verebildim.siz 1 ayda kaç kilo verdiniz kızlar az değil mi verdiğim kilo?

Offfff :43: ben neden veremiyorum ya :43:
Ben de az yiyorum sporumu da yapıyorum, neden yerimde sayıyorum :43::43::43::43:
Çok mutsuzummmm :43::43::43:

Son düzenleme:
Offfff :43: ben neden veremiyorum ya :43:
Ben de az yiyorum sporumu da yapıyorum, neden yerimde sayıyorum :43::43::43::43:
Çok mutsuzummmm :43::43::43:

canım moralini bozma bende senin gibiyim sporumu da yapıyorum gün içinde hareketliyim ama metabolizmam yavaşladı sanırım artık gram gram veriyorum geçen kızdım 5 tane milföy börek yedim sabah da 2 tane krep yedim ama sinirim geçti pişman oldum sonraki gün hep hafif şeyler yedim sporumu da 15 dk fazla yaptım.diyetlerde belli bir süre sonra metabolizma direniyormuş fazla kilo veremiyormuşsun o sırada sabredip devam etmezsen kilo alıyormuşsun devam edersen de savaşmayı bırakıyormuş metabolizma kilo vermeye devam ediyormuş napacaz sabredecez artık yapacak bir şey yok :24:herkes aynı durumda bir de o yönden bak canım bozma moralini buraya motive olmak için geldik bırakmak yok döverim seni haaa:47::47:anca beraber kanca beraber:52::52::52::52:

kızlar size yaptığım takılardan bir örnek göstereyim bakalım siz de beğenecek misiniz? $1469942_441193556003536_1732065564_n.webp

yok artık kızarım bak :20:
bende 3 ayda 4 kilo verdim ama bırakmıyorum çok iyi gidiyorum aksine bak iyi yönünü gör hiç veremiyor değilsin yavaş veriyorsun bebişim :29:

canım moralini bozma bende senin gibiyim sporumu da yapıyorum gün içinde hareketliyim ama metabolizmam yavaşladı sanırım artık gram gram veriyorum geçen kızdım 5 tane milföy börek yedim sabah da 2 tane krep yedim ama sinirim geçti pişman oldum sonraki gün hep hafif şeyler yedim sporumu da 15 dk fazla yaptım.diyetlerde belli bir süre sonra metabolizma direniyormuş fazla kilo veremiyormuşsun o sırada sabredip devam etmezsen kilo alıyormuşsun devam edersen de savaşmayı bırakıyormuş metabolizma kilo vermeye devam ediyormuş napacaz sabredecez artık yapacak bir şey yok :24:herkes aynı durumda bir de o yönden bak canım bozma moralini buraya motive olmak için geldik bırakmak yok döverim seni haaa:47::47:anca beraber kanca beraber:52::52::52::52:

Moralinizi bozuyorum, özür dilerim :14:

İyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Ayyy sizi özledim kızzzz:1::1:

Dün kalıcı misafirliğe gittiğimiz için yoktum menülerim berbat dün bir öğünde hem bardakta mısır hem bamya hem pilav hemde 4 tane haşlanmış içli köfte yedim çatlayasın kız dediğinizi duyar gibiyimm:1::1::1: dün 1340 gibi bir kaloriyle günü kapattım bugünde bir kahvaltıda 413 kalori aldım öğle yemeği yemedim şimdi yemek yiycem ohhhhhhh :32:

İyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Ayyy sizi özledim kızzzz:1::1:

Dün kalıcı misafirliğe gittiğimiz için yoktum menülerim berbat dün bir öğünde hem bardakta mısır hem bamya hem pilav hemde 4 tane haşlanmış içli köfte yedim çatlayasın kız dediğinizi duyar gibiyimm:1::1::1: dün 1340 gibi bir kaloriyle günü kapattım bugünde bir kahvaltıda 413 kalori aldım öğle yemeği yemedim şimdi yemek yiycem ohhhhhhh :32:

Çatladım burada meraktan, sorumsuz ilan ediyorum seni :20: insan giderken bi haber vermez mi "ben 2 gün yokum" diye. :19::20:

Back
X