Kalori Arkadaşım

kalorimi gururla yazabilirim az olduğu için :1:

AldığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Porsiyon (40gr) Nestle Nesfit Karışık Meyveli (188 kcal)188 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Ton Balıklı Gemici Salatası (225 kcal)225 kcal
1.00 x 1 Kutu (330ml) Cappy Vişne Meyve Suyu (178 kcal)178 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantar Sote (98 kcal)98 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
Alınan Kalori Toplamı920 kcal

iki gündür kendimi çok beğeniyorum kaloriler konusunda :1:
sporumu da yaparsam on numara olcak ama acayip yorgunum

kalorimi gururla yazabilirim az olduğu için :1:

AldığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Porsiyon (40gr) Nestle Nesfit Karışık Meyveli (188 kcal)188 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Ton Balıklı Gemici Salatası (225 kcal)225 kcal
1.00 x 1 Kutu (330ml) Cappy Vişne Meyve Suyu (178 kcal)178 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantar Sote (98 kcal)98 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
Alınan Kalori Toplamı920 kcal

iki gündür kendimi çok beğeniyorum kaloriler konusunda :1:
sporumu da yaparsam on numara olcak ama acayip yorgunum

O meyve suyu oraya hiç yakışmamış. İçinde gereksiz şeker var, içmesen de olacak şeyleri boşuna içip hamallık yapmışsın. Hiçbir besin değeri yok sırf şeker. Çok kızdım :20::57::100::113:

Moralim sıfır :43:
Madem veremiyorum, yiyim tatlıları şeyleri o zaman :43::43::43:

Ayy bak sakın öyle düşünme öyle yapa yapa bu hale geldik inan ki bu aralar diyet falan hak getirse de cumartesi günü yine kaldığım yerden devam edecem inşallah hepimiz zayıflayacaz bir kerede olacak bir şey değil sabır istiyor gram gram bile olsa gidecek:124::128:

kızlar size yaptığım takılardan bir örnek göstereyim bakalım siz de beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 963042

Çok hoş olmuş orkide ellerine sağlık

aa tazesiniz siz yanlız etikette var göüme girecek hala soruyorum
melek dabidap orkide senses kızlar hu hu nerelerdesiniz:26:

Canım buradayım gezmelerdeydim:3:

ayy canım inş. sizde o günleri hayırlısı ile görürsünüz. Biz biraz beceriksiz olduğumuz için pek ahım şahım birşey olmadı:16::16:
Dün En güzel şey kocişimin beni evlenme teklifi ettiği yere getirmesiydi. Aynı yerde resim çekilirkene çok güzel buket çiçeği bir anda kollarımda buldum :16::16: Benimle evlenirmisin demezmi :9::9::9:
çook güzeldi. :31::31:
Daha güzelleri sizin olsun inş.. :54::54::54:

Canım güzel geçmesine çok sevindim inşallah hep romantik olur aslında bu %50 de bizim elimizde erkekten ne kadar beklersek bizde o kadar yapınca herşey hem dengeli hem adaletli hemde iki taraf içinde mutluluk verici olur Eşin sende o aşkı görmüş ki sana layığıyla bi yıl dönümü yaşatmışşş :16:mutluluğunun devamın dilerim :16:

Çünkü daha yüksek lisansı var ve sonra formasyon ve askerlik :43::43::43:

Oy ben ölem, oy ben nerelere gidem :43::43::43:

Tek ölme canım birlikte ölelim:1::1: aynı kaderi paylaşıyoruz hemen hemen:1:

Kizlar bende yeni katildim araniza bende 19 gundur kalori dieti yapiyorum 65bile basladim simdi 61.200 ;)

Hoş geldin esrakumassssss:80::80:çok hoş kilo vermişsin maşallah Rabbim devamını nasip etsin :79::79:

O meyve suyu oraya hiç yakışmamış. İçinde gereksiz şeker var, içmesen de olacak şeyleri boşuna içip hamallık yapmışsın. Hiçbir besin değeri yok sırf şeker. Çok kızdım :20::57::100::113:

aboooo nasıl kızdı :30: dövseydin :14:
öğlen dışardan salata söledim sadece kuru kuru onu yiyemezdim kola içmeyeyim asitli şey içmeyeyim diye meyvesuyu söledim yaaa :14: :14:

bizde seni :16:
İyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Ayyy sizi özledim kızzzz:1::1:

Dün kalıcı misafirliğe gittiğimiz için yoktum menülerim berbat dün bir öğünde hem bardakta mısır hem bamya hem pilav hemde 4 tane haşlanmış içli köfte yedim çatlayasın kız dediğinizi duyar gibiyimm:1::1::1: dün 1340 gibi bir kaloriyle günü kapattım bugünde bir kahvaltıda 413 kalori aldım öğle yemeği yemedim şimdi yemek yiycem ohhhhhhh :32:

kaçaaaaak geldin sonunda ihmal etme bizi :1:

bugün çok sevindim 916 kalori aldım bir ilk yaşıyorum sanırım :1:

aboooo nasıl kızdı :30: dövseydin :14:
öğlen dışardan salata söledim sadece kuru kuru onu yiyemezdim kola içmeyeyim asitli şey içmeyeyim diye meyvesuyu söledim yaaa :14: :14:

Ayran her halükarda ilk seçeneğiniz olsun hanımefendi.:16:
Çok gevezeyimdir he bi dahakine bu kadar kolay kutulamazsın çenemden.

İyi geceler kızlar çalıkuşunu izlediğim için bayağı geç oldu ve yoruldum menümü paylaşamayacam ama toplamda 831 kalori almışım
Tatlı Rüyalarrrrrrrrrrrr:16::16:

Moralinizi bozuyorum, özür dilerim :14:

Estağfurullah canım sakın öyle düşünme hepimizin zaman zaman morali bozuluyor biz sana ve arkadaşlarımıza destek olmak için bir topikte toplandık ne demişler birlikten kuvvet doğar asıl biz seni motive edelim derken kırdıysak özür dileriz:43:

Estağfurullah canım sakın öyle düşünme hepimizin zaman zaman morali bozuluyor biz sana ve arkadaşlarımıza destek olmak için bir topikte toplandık ne demişler birlikten kuvvet doğar asıl biz seni motive edelim derken kırdıysak özür dileriz:43:

Canım benim çok teşekkür ederim destekleriniz için, ben de her zaman bunun için buradayım.. :16: çok öpüyorum.

Kızlar günaydın :16:
Dünkü kalori miktarımı yazmayı unutmuşum, dün toplamda 939 kalori aldım.
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum düne göre :9:

iyi geceler canım bende çalıkuşunu izledim takı yaparken:1::1: özlettin kendini yokluğun belli oluyordu özletme kendini bu kadar:50::50:

Günaydın kızlarrrrrrr:3::3: ayy canım çok teşekkür ederim inşallah daha olmaz çünkü cumartesi gidiyo ablamlar:14:

Kızlar çok kötü bişey yaptım :18::17::14::43:

ne yaptın kız çok merak ettim :53::53:

kızlar yazdıklarınızı okudum ama tek tek cevap veremiyorum k.bakmayın çok geveze olmuşsunuz okuyana kadar gözlerim ağırdı :47::47::47::1::1:

hejira canikom hiç mutsuzluğa kapılma bende hala 85 e inememişim 2 ay olacak ya ben ne yapayım:2::2::2:
Senin şurda 3-4 kilo fazlalığın var hiç üzülme ergeç gidecek o kilolar.

Orkide canm takın çok güzel olmuş maşallah yapıp yapıp satıyor musun?:26:

Kızlar dün bir kıymalı pide yemişimki sormayın öyle bir lezzizdiki :52::52::52: Dayanamadım yedim :2::2:

Bugün aynen devam.
Melekciğim gerçekten özledik seni topiğimizin başkanı :46::46::46::46:

Back
X