Kızlar geçmiş olsun dileklerini z için hepinize tsk ederim. Verdiğiniz taktikler için de tsk ler. İnşallah iz kalmadan iyileşir eli.
Öz z liste için tsk ler eline sağlık. Bu hafta bu kadar kilo aldığı ma sevindim desem olur yani.10 tane baklava yedim hafta sonu.ekmekli sulu yemekler. Cipsler kurabiye ler vs. Ve wc sorunu. Şu anda size klozet den bildiriyorum

Kontes cim tebrikler. Meğer sende kilo yapan kurtlar mış ay ol

döktün hafta sonu 1 kilo gitti baksana

Ben biraz dobra lık yapıp acımasızca eleştiri cem kıyafetlerini

ben facebook da görmüştüm düğün ve kına fotoğraf larını. Kına gecesi giydiğin seni çok ama çok şişman göstermiş kesinlikle o kadar şişman değilsin. Altına giydiğin gömlek in yaka kısmı hoşuma gitmedi. Kına gecesi tarz değildin canım.

düğün kıyafetin ceket etek di diye hatırlıyorum onda da senin tombik memiş ler çok ön plana çıkmış bir de eşarp ın rengi yüzünle aynı renk olmuş . Oğlunun düğünün de sen sünnet annesi olacaksın bu elbise hafif kaçar .daha abiye birşeyler bak mutlaka. Bir ara si no ki için zümrüt yeşili tesettür elbise aramıştım çok güzel ve ucuz şeyler var tek parça...
Ayrıca fotoğraf lar da gördüm de damat neyin oluyor bilmiyorum ama dans ettiğin kişilerden birisi damat di sanırım. Kızım düğün gecesi damat gelin den başkası ile dans eder mi. İsterse ablası olsun yine dans etmez. Ben orda gelinin yerinde olacak tım ortalığı dağıtırdim

düğün de kocam beni bırakacak da kardeşiyle yada kuzeni y le dans edecek vay haline.

oyun havası falan oynanır da dans edilmez bence.

yoktur bişey merak etme canım. İlaçlarını kullanma bile başka bir dr a git hemen. Belki antibiyotik lik bişey değildir. Alerjik dir. Boş yere vücuduna antibiyotik sokma derim. bir .ok bildiği yok anlaşılan dr un belli.