- 9 Ocak 2014
- 7.688
- 9.686
- 448
Buradan ilk alşverişim değil canım.BEĞENDİM FİYATLAR ÇOK İYİ AMA UCUZLUKTAN MARAZ DOĞMASIN
Daha önce yüzücü mayosu aldım 18 TL ya, yine 10 TL ya çanta aldım, pilates matı aldım vs. hepsinden de memnun kaldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradan ilk alşverişim değil canım.BEĞENDİM FİYATLAR ÇOK İYİ AMA UCUZLUKTAN MARAZ DOĞMASIN
pislik yapma pislik yapmaaaaa![]()
nerdeydin sen :S
ya ben bu muhabbeti bilmiyorum nasıl kaçırdım anlatın bana dapislik yapma pislik yapmaaaaa![]()
ben beğendim canım. pembesi ve 36sı varsa ben de alıcamBuradan ilk alşverişim değil canım.
Daha önce yüzücü mayosu aldım 18 TL ya, yine 10 TL ya çanta aldım, pilates matı aldım vs. hepsinden de memnun kaldım.
az önce verdim canım gazı yukarda![]()
ya ben bu muhabbeti bilmiyorum nasıl kaçırdım anlatın bana da
Çantanın pembesi var ama ayakkabının 36 sı yok sanırım Şüşü.ben beğendim canım. pembesi ve 36sı varsa ben de alıcam![]()
kelli felli alıntı mıhe valla ya..nolcek benim bu halim..aslında canı gönülden istiyom şöyle kelli felli bi alıntı yapayım ortalık yıkılsın ama olmuyo..![]()
he valla ya..nolcek benim bu halim..aslında canı gönülden istiyom şöyle kelli felli bi alıntı yapayım ortalık yıkılsın ama olmuyo..![]()
Çantanın pembesi var ama ayakkabının 36 sı yok sanırım Şüşü.
Bu arada herkesi meraktan çatlattık![]()
sölemeyelim kızzzzz