• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

bende akşam eve gidince koca bi tabak dolusu meyve yicem kivi portakal armut üçlüsü bide yulaf ezmesi yerim kuru kayısı doğrarım içinede kapatırız günü
tabi tospamla kocama mantı var :KK42::KK42::KK42: zavallı ben de onlar yemeklerini yerken koşu bantının üstünde kepişio olurum

var canm 5 yaşında bi oğlum var aslında evi aldığımızda 2+1 di. küçük bi oda vardı salona açılan kırdık kapısını kemer yaptırdık yemek grubunu koyduk oraya. oğlumda bu zamana kadar salonda yattı. şimdi 23 nisanda eve tadilat yaptırıyoruz kemer yerine akordiyon kapı koyup çocuğa oda yapcez orayı. mutfaktaki tadilatta bu yüzden dolapları büyütmem gerekiyor yemek grubunun konsolü iptal olacak içindeki porselenler vs mutfağa geçecek

valla bende bu evde çocuk yapmak istiorum, çocuk büyüyene kadar anca ev borcu biter. olmadı bizde salonda yatırıcaz çocuğu

bende akşam eve gidince koca bi tabak dolusu meyve yicem kivi portakal armut üçlüsü bide yulaf ezmesi yerim kuru kayısı doğrarım içinede kapatırız günü
tabi tospamla kocama mantı var :KK42::KK42::KK42: zavallı ben de onlar yemeklerini yerken koşu bantının üstünde kepişio olurum

walla iyi irade

azimli gördüm seni :KK70:

bende eve gidip kahvaltılıkları çıkaracağım yanına portakal ve greyfurt suyu sıkarım tereyağınada 3 tane yumurta kırdık mı tamamdır sonrasında ütüye oturacağım

valla bende bu evde çocuk yapmak istiorum, çocuk büyüyene kadar anca ev borcu biter. olmadı bizde salonda yatırıcaz çocuğu

walla iyi irade

belli bir yaşa gelene kadar idare edilir tabi kıyafet ve ıvır zıvırları için yeterli başka bir çözüm varsa

Ben anadolu yakasındayım canım, evi o taraflardan bakmayı düşünüyorum.
Bizim buralarda 200.000 den aşağı ev yok.
Ben 1+1 alsam bile kar benim için.
Kiraya vermeyi düşünüyorum zaten, allah kısmet eder de alabilirsem.

ESENYURT MUUUUU. sakiiiiiiinnnnnnnn. terorist yuvasi

acayip yoruldum geldim öyle bir yürüdüm ki. şimdi google earth den ölçeceğim bakalım ne kadar yol yürümüşüm. yokuşlu filandı bir de.

quote lerin arasına yazmayacaksın işte bu kadar :KK70: al sana kelli felli alıntı :KK53::KK53:

aman hiç de merak etmiyorum olsa olsa b.klan kabızlıklan ilgili bişeydir.:KK70::KK70::KK70::KK53: çürük sarımsak kokacak mı siz bana onu söyleyin bakiiim :KK70::KK70::KK70:

kız ayda, guotelerin arasına yazmıcaksam neresine yazcam..:KK70::p:KK70::KK70::KK70:

acayip yoruldum geldim öyle bir yürüdüm ki. şimdi google earth den ölçeceğim bakalım ne kadar yol yürümüşüm. yokuşlu filandı bir de.
bende şimdi geldim yürüyüşten geç çıktım bugün biraz ama çıktığıma pişamn oldum ben dün malum emniyete saldırı oldu oraya çok yakın çalışıyorum. o caddede yürüyorum. eli satırlı insanlar vardı kavga ediolardı. birde dünkü eylemler yüzünden her yer canlı yayın araçları özel harekat falan vardı noluo bize nereye gidioruz sokağa çıkmaya korkar olduk valla yaa

istanbulda lale zamanı çok güzller
20150402_133509.webp

ana para üzerinden dedim canm eğer peşin almış olsan 5 senede hiçbir yaptığın yatırım kendini 2 ye katlamaz inşallah sende tez zamanda ev sahibi olursun
AMİN CANIM HAYIRLISIYSA İNŞALLAH OLURUZ.

kız ayda, guotelerin arasına yazmıcaksam neresine yazcam..:KK70::p:KK70::KK70::KK70:
AYNEN ŞUANDA TAM YAZDIĞIN YERE CANIM. ÖĞRENİYORSUN TEBRİKLER :KK70::KK70::p BİZ Bİ sinokiye fotoğraf koymayı öğretemedik :KK70::KK70::KK70::KK70:

bende şimdi geldim yürüyüşten geç çıktım bugün biraz ama çıktığıma pişamn oldum ben dün malum emniyete saldırı oldu oraya çok yakın çalışıyorum. o caddede yürüyorum. eli satırlı insanlar vardı kavga ediolardı. birde dünkü eylemler yüzünden her yer canlı yayın araçları özel harekat falan vardı noluo bize nereye gidioruz sokağa çıkmaya korkar olduk valla yaa
duymadım ben emniyet saldırısını.
saatte 5.25 km hızla 3,5 km yürüyüvermişim. hiç yokdan iyidir.bi sn hesaplıyorum heh 5000 adım atmışım.:confused: bu bana 1 hafta gider:KK70: manyetical eliptical bisikletical için kocamı ikna ediversem siz beni görün o zaman neler yapıyorum ben :KK70::KK70::KK70:

Ama işte evlilik falan olursa ne yaparım bilmiyorum.
O zaman bütün yük babamın üstüne kalmış olur.
Kafam çok karışık, bide tam netleştirmeden bu konuyu açtım babama.
Dedim ki adama "zaten dedim bi talibim falan yok, kimse beni istemeye gelmiyor, sanırım evlenemeyeceğim, o yüzden kendime bi ev alayım da başımı sokacak bi yerim olsun" :KK70:

hehe..süper taktik..önce adam yıkılacak kızım evde kaldı diye, sonrada taam ya ben birini buldum deyip rahatlatacaksın..möhendiside aradan çıkarcan dimi..çakaaalll..
bende düğün sırası ailemde hüzün ortamı oluşunca , evde kalsam dahamı iyidi diyodum.. dağılıyodu kafalar..:KK70::KK70:

AMİN CANIM HAYIRLISIYSA İNŞALLAH OLURUZ.

AYNEN ŞUANDA TAM YAZDIĞIN YERE CANIM. ÖĞRENİYORSUN TEBRİKLER :KK70::KK70::p BİZ Bİ sinokiye fotoğraf koymayı öğretemedik :KK70::KK70::KK70::KK70:

duymadım ben emniyet saldırısını.
saatte 5.25 km hızla 3,5 km yürüyüvermişim. hiç yokdan iyidir.bi sn hesaplıyorum heh 5000 adım atmışım.:confused: bu bana 1 hafta gider:KK70: manyetical eliptical bisikletical için kocamı ikna ediversem siz beni görün o zaman neler yapıyorum ben :KK70::KK70::KK70:

etme sen ozaman sayın rakibem benmkide bugün ses çıkmadı yarın gelecek heralde haftaya wuuhuuuu yine kontesim

Back
X