- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
kız çatlak kilo vermeden kaslı g.t senin neyineyağları da kasa çevirirsen görürsün. damperi sen o zaman. kilo versende gitmez koca g.t. squat yapan hatunlara bakarsan fotolarda videolarda filan heryerleri ince bi g.tleri fırlamış dışarıya gidiyor. sen bi de kiloluyken yapınca o mıncık yağlar giderek sertleşecek sertleşecek ve taşlaşacak. önce zayıfla sonra g.tü nü kaldırırsın
ille kaldırcam ben bu g.tü diyorsan da monkey kicks yap. hiç yokdan kasa dönmeden hafif hafif şekillendirirsin minnak poponu
........................
aynanın karşısında koşsaydın hiç de öyle hissetmezdin
ben tiffany rothe yapıyordum bi ara onlar bikiniylen yapıyorlar hareketi. ben pijamayla. eşimde arkada oturuyor salondayız. ben havalı havalı yapıyom sanarsın onlar gibi inceciğim. yana dönüş hareketinde vitrin konsolunun üstündeki ayna da kendimi görüverince tüm havam fıs diye sönüverdi.bi daha da kocamın yanında yapmamaya karar verdim.
......................................
kızım istesende düşemezsin klozete tecrübeyle sabit merak etmebiz de o minik popocuklar oldukça
............................
benim dediğimi demiş işte. diyetisyen gibiyim maşallah banaama sen bu diyetisyene gitmeye devam et tuttum ben bunu
1700 kalori süpper yaaa
dolapda pekmez yala yala bitmez.
neler yer insan 1700 kaloriye uff harika
ben de polikliniğinde yeşil elması olmayan dişçiye gitmem asla. mutlaka cam kasede bissürü yeşil elma olmalı.![]()
Hankırarak, hönkürerek ve hatta höykürerek gülüyomm..