- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
BENDE VAR VEREYİM DE TAKolduuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm. şu an tuvalet çıkışından bildiriyorum.
ve salak gibi yanıma ped almadımmPeçeteyi 50 kat yaptım koydum. Allahtan eteğim bordo

AYRICA ETEĞİN BORDO OLUNCA BELLİ OLMAZ MI SANIYORSUN.
 AYRICA ETEĞİN BORDO OLUNCA BELLİ OLMAZ MI SANIYORSUN. YOOO CANIM YOOO YANILIYORSUN

SEN UYUZ OLDUN KOCAN KİMBİLİR NE OLMUŞTUR. HEM EVDE 2 GÜN AYNI YEMEĞİ KOYUYON ADAMIN ÖNÜNE HEM DE İŞ YERİNDE DE AYNISINI YİYOR. Bİ GÜNDE KAHVALTI HAZIRLIYON AKŞAM YEMEĞİ DİYEçıkan yağ eşittir giren yağ
eti gong u susu tanıtmış bu paketlerin yarım halide satılıyor ben yarım olanlardan yedim denemeni tavsiye ederim
bayat ekmeğin hazmı daha kolaymış ama bende neden belirttiğimi bilmiyorum
menü aylık menü genelde bakarım ama bu hafta hiiç dikkat etmedim ve hep çakıştı yemekler uyuz oldum
 YAZIK YİNE İYİ SESİ ÇIKMIYOR.
YAZIK YİNE İYİ SESİ ÇIKMIYOR.
ARTIK ANLAMIŞTIR İSTANBULDA OLUP DA GÖRÜŞMEKLE EVİNDEN GELİP GİTMEK ARASINDA BİR FARK OLMADIĞINI.Benim regl de yeni bitti allaha şükür ama bende de dönüyor o reklamlar.
Hafta sonu sevdiceğimle beraberim yine
Yarın akşam da buluşacağız.
Ne güzel oluyormuş böyle ya.
Yavrucum 2 saat için toplamda 5 saat yol çekti.

FIRIN DAVUL FIRIN MI SEN ONU SÖYLE ANCAK ONA SIĞAR SİZİN ERİYEN YAĞ DAMLALI POPOŞLARhaklısın..bende farkettim dün topladım karıları..ulen dedim hiç düşünmüyonuzmu,ya bizim totolar yanarsa böle..birinizde demiyo dedim tüpün üstünde squat olurmu diye..neyseki aranızda aklı selim biri olarak ben varım dedim..vurdum yumruğumu masaya "bundan sonra ocak üsütnde squat yapılmayacak..herkez fırının üstüne çıkacak" dedim..
............................................................................................................................................
hakketen ha öle bi kısır döngü işte..bıraksakmı biz bu işi ya...
 KAPAĞINI AÇIP İÇİNE Mİ SOKUŞTURUYONUZ POPOLARI BUNU DA SÖYLE BİTSİN.
 KAPAĞINI AÇIP İÇİNE Mİ SOKUŞTURUYONUZ POPOLARI BUNU DA SÖYLE BİTSİN.

FARKETTİM DE HEMEN İZİN VERDİM GİTTİ. PEDİ OLMADIĞINI SÖYLESEYDİ AKŞAMA KADAR BEKLETTİRİRDİMkız demek aydadan izin bekliyomuş seninki...

.
.
		 .ye kuzum ye..çobanı da ye..
.ye kuzum ye..çobanı da ye..
 .)
.)