Kalori Arkadaşım

Canım yapma böyle, belki şişliğin vardır, muhakkak o kadar hareket işe yarıyordur. Hemen umutsuzluğa sürüklenme :50:
Sanırım jillian ın başka bi programına başlayacaksın, bide onu dene bakalım. Böyle böyle deneye yanıla bize neyin iyi geldiğini bulacağız.
Her şey güzel olacak, bahara kadar ipincecik bi hatun olup filmde gördüğün tişörtten giyebileceksin :8::9::54:

son cümlen ile beni can evimden vurdun resmen :69:
mayıs sonu tatile gidiyoruz minicik şortumu göbeği açık tişörtümü giyip salınıcam sokaklarda :52:
tamam yılmak yok, bu hafta ara veriyorum p.tesi jillianın yeni bölümüne başlıcam

son cümlen ile beni can evimden vurdun resmen :69:
mayıs sonu tatile gidiyoruz minicik şortumu göbeği açık tişörtümü giyip salınıcam sokaklarda :52:
tamam yılmak yok, bu hafta ara veriyorum p.tesi jillianın yeni bölümüne başlıcam

Biz de fotoğraflardan seyreyleriz seni artık :9:
Kocanın sana güzel bakışlarını düşün, başka insanların bakışlarını düşün, mini etek-şortları düşün, küçücük tişörtleri düşün ve yılma!!! :51::51::51:

Biz de fotoğraflardan seyreyleriz seni artık :9:
Kocanın sana güzel bakışlarını düşün, başka insanların bakışlarını düşün, mini etek-şortları düşün, küçücük tişörtleri düşün ve yılma!!! :51::51::51:

bitanesiiiin :16:
ben bu gazla neler yapmam :9:
umutsuzluk yok, diyete devam :16:

:69::69::69:

Yeni Jillian'a başla da fikirlerini alacağım. Bende 2. levelin sonuna gelmek üzereyim, sanırım cuma günü 3'e başlıyorum. Bende de öyle çok bi fark olmadı sanki, belki hareketleri yanlış bişey yapıyoruzdur. :37::37::37:

olabilir canım ama canımız çıkıyo yine de acayip terliyoruz mesela
millette çok fazla fark oluyo bi sürü inceliyolar.. benim vücut geç algılıyo belki de :1:

ripped in 30 a başlıcam o daha uzun 35 dk falandı galiba.. bakalım o da çok yorucuymuş
1 hafta kendime mühlet.. vücudum dinlensin

günaydın kızlar nasılsınız bakayım.
Ben bu hafta hiç kilo veremeyeceğim sanırım, kaç gündğr haftasonu yediklerimi eritmeye çalışıyorum hala 83.9 a inemedim :(

Günaydın bebişim..
Bu hafta ben de artıya çıkmazsam şükredeceğim :9:
Bozma moralini yaza daha çok var..

yaza çok var ama benm verilecek çooooooooooooooooooooooooook kilom var be bebişim :(

Ama moral bozmak yok tam gaz diyete devam :)
Smillerimi kullanamıyorum :S

kızlar bende dün başladım kalori sayımına sizin sayfanızı yeni gördüm elimden geldiğince geçmişleri okudum.

bende sizle devam etmek istiyorum çok ama çok gazlıyım gazım sönmeden bu kiloları vermem lazım :)

79.7 ile başlıyorum kilo verme yolculuğuma hedefim 55 olmak. eskiden öyleydim çünkü.

gün içinde bilgisayar başında oluyorum sık sık girerim.

ben fittingo ya üye olmuştum ama sizler diyet arkadaşımı önermişsiniz ikisine birden üye olmuş olan var mı hangisi daha iyi sizce?

benim kalori günlük 902 olarak hesaplandı eğer günde 902 kalori alırsam 24 haftada 55 kilo olurmuşum öyle diyor fittingo. bakalım göreceğiz.

sizlerle devam etmem de bi sakınca yoktur inşallah ;)

hoş geldin dry :16:
seni aramızda görmekten mutluluk duyarız tabi ki
evet çoğumuz diyetarkadaşım kullanıyoz, memnunum ben kendi adıma

kızlar bende dün başladım kalori sayımına sizin sayfanızı yeni gördüm elimden geldiğince geçmişleri okudum.

bende sizle devam etmek istiyorum çok ama çok gazlıyım gazım sönmeden bu kiloları vermem lazım :)

79.7 ile başlıyorum kilo verme yolculuğuma hedefim 55 olmak. eskiden öyleydim çünkü.

ben fittingo ya üye olmuştum ama sizler diyet arkadaşımı önermişsiniz ikisine birden üye olmuş olan var mı hangisi daha iyi sizce?

benim kalori günlük 902 olarak hesaplandı eğer günde 902 kalori alırsam 24 haftada 55 kilo olurmuşum öyle diyor fittingo. bakalım göreceğiz.

Hoşgeldin Dry :16:
Kalorisiz günler dilerim. :9:

aramıza hoşgeldin cnm . İnş hep birlikte sağlıklı birşekilde istediğimiz kilolara ulaşacağız :):52:

hoş geldin dry :16:
seni aramızda görmekten mutluluk duyarız tabi ki
evet çoğumuz diyetarkadaşım kullanıyoz, memnunum ben kendi adıma
hoşbulduk bende hem fittingoya hemde diyet arkadaşıma üye oldum bakalım kıyaslama yapacağım.

Hoşgeldin Dry :16:
Kalorisiz günler dilerim. :9:
teşekkür ederim hoş buldum :)

aramıza hoşgeldin cnm . İnş hep birlikte sağlıklı birşekilde istediğimiz kilolara ulaşacağız :):52:

inşallah inşallah ;) herkes faal yazıyor anlaşılan bu daha da güzel motive olmamız için ;)

hoşbulduk bende hem fittingoya hemde diyet arkadaşıma üye oldum bakalım kıyaslama yapacağım.

teşekkür ederim hoş buldum :)

inşallah inşallah ;) herkes faal yazıyor anlaşılan bu daha da güzel motive olmamız için ;)

Faal olmaya çalışıyoruz işte canım, ben sürekli buralardayım bilgisayar başında çalıştığım için, seni de beklerim :9:

Kızlar yemekten sonra bahçede 15 dk kadar hafif tempoda koştum, karnım nasıl acıdı anlatamam. Sabahta 10 dakika yürümüştüm yine bahçede, akşam 5 gibi yine koşacağım. Hareketin 10 dksı bile kardır. :8::8::8:

merhaba :3::3:
fittingoya da diyetarkadaşıma da üye oldum ilk başta fittingo daha kullanuşlı geldi ona devam ettim ama kalori değerleridietarkadaşımla kıyaslayıncabazı yiyeceklerde çok fazla bende artık diyetarkadaşımı kullanıyorum bu yüzden :3:

kızlar bu hafta ben birinci olacağım hehehehhh:9: 3 gündür gram oynamıyor:27:

Canım aramıza hoşgeldinnnnnnnnn:3::71::71::71::71: ne sakıncası mutluluk duyarız inşallah istediğin sürede istediğin kiloya gelirsin:17:

merhaba :3::3:
fittingoya da diyetarkadaşıma da üye oldum ilk başta fittingo daha kullanuşlı geldi ona devam ettim ama kalori değerleridietarkadaşımla kıyaslayıncabazı yiyeceklerde çok fazla bende artık diyetarkadaşımı kullanıyorum bu yüzden :3:

kızlar bu hafta ben birinci olacağım hehehehhh:9: 3 gündür gram oynamıyor:27:

Canım gidecek sabır sabır:23::17:

Leslie'yi biliyorum canım, ama akşam evde jillian yapıyorum biliyorsun :8::21:

aslında bende jilliana başlamyı düşünmüştüm ama şimdi siz pek faydası olmadı deyince bilemedim aslında plates yapmıştım geçen yıl kilom daha fazla olmasına rağmen göbeğim midem dümdüzdü ama çok sıkılıyorum plates yaparkende yie bir karmaşa içerisindeyim leslie çok iyi gidiyor aslında iyi terliyorum ama daha bi sonuç alamadım gibi:26: bananeee ya sihirli değnek istiyorum ben dokunsun fit olalım:37::37:

Back
X