Kalori Arkadaşım

Teşekkür ederim melekcigim ama hızlı ve sağlıksız vermiyorum spor da yapıyorum çok moralim bozuldu bir iki kilo daha verip bıraksam mi ki püff

Rica derim cnm en biliyorsun gerçekten de yüzün çöküyorsa demek ki bi yanlışlık var umarım istediğin gibi olur herşey:26:

acaba nedir nedir.

Günaydın cnmmm
kızlar hepinize günaydın kucakdolusu sevgiler:16:

Günaydın bebişim :16:
Ben diyorum ki -gerçi bunu dün cimcime de şakayla karışık söylemişti sanırım- tartı günümüz p.tesi olsun..
Çünkü cumadan tartıldığımız için hafta sonu çok salıyoruz kendimizi, ve düşünün bugün salı yani cumaya 3 gün kaldı ve ben hala hafta sonu rehavetini atamadım üstümden, toparlayamıyorum kendimi :50:
Benim gibi düşünenler varsa çok mesud olurum.

günaydın kızlar
sabah sporumu yaptım ama bu sabah hiç yapasım gelmedi zorla da olsa yaptım.şimdi kahvaltımı yapacam.diyet gününün değişmesi fikrine gelince herkes ne derse ben ona uyarım bu hafta sonu bende arkadaşlarla görüştüm ipin ucu kaçtı cumaya ne olacak bakalım?

Günaydın bebişim :16:
Ben diyorum ki -gerçi bunu dün cimcime de şakayla karışık söylemişti sanırım- tartı günümüz p.tesi olsun..
Çünkü cumadan tartıldığımız için hafta sonu çok salıyoruz kendimizi, ve düşünün bugün salı yani cumaya 3 gün kaldı ve ben hala hafta sonu rehavetini atamadım üstümden, toparlayamıyorum kendimi :50:
Benim gibi düşünenler varsa çok mesud olurum.

kızlar dediğiniz doğru ama birde şu var haftasonları hep öteye beriye gidiyoruz ark. sevgili ile buluşup kalori alıyoruz pazartesi tartılıp kilo aldığımızı görünce moralmen mahfolucaz en azından şimdi cumaya kadar kendimizi kasıp + ları eksiltmeye çalışıyoruz.
Yinede ortak bir karar ile bende hepinize uyarım sorun olmaz denemek isterseniz deneyebiliriz sorun değil

kızlar dediğiniz doğru ama birde şu var haftasonları hep öteye beriye gidiyoruz ark. sevgili ile buluşup kalori alıyoruz pazartesi tartılıp kilo aldığımızı görünce moralmen mahfolucaz en azından şimdi cumaya kadar kendimizi kasıp + ları eksiltmeye çalışıyoruz.
Yinede ortak bir karar ile bende hepinize uyarım sorun olmaz denemek isterseniz deneyebiliriz sorun değil

Bu yönden düşünmemiştim, haklı olabilirsin bebişim.

Merhaba kızlarrrr:3: Nasılsınız bakim ben maydanoz suyumu içtim kahvaltımı yaptım 200 defa zıpladım ders çalıştım şimdide mola verdim :1: Loopdido ya katılıyorum haftasonu artıları alıp sonra tartılmak bizi üzer gibi:26: cuma iyidir candır cuma:1: Kızlar alkali diyetini duyan var mı???

Merhaba kızlarrrr:3: Nasılsınız bakim ben maydanoz suyumu içtim kahvaltımı yaptım 200 defa zıpladım ders çalıştım şimdide mola verdim :1: Loopdido ya katılıyorum haftasonu artıları alıp sonra tartılmak bizi üzer gibi:26: cuma iyidir candır cuma:1: Kızlar alkali diyetini duyan var mı???

Peki önerimi geri çekiyorum :37:

Duydum ben canım, hatta geçen haftalarda burada da konusu geçmişti, ben bi ara alkali su içmiştim ama bi faydasını görememiştim açıkçası..

selam kızlar :3: incirim aslında bende senin gibi düşünüyorum haftasonu daha çok dikkat etmek lazım tehlikeli çünkü biraz kasmak lazım ki diyette olduğumuzu unutmayalım :) ben hiç normal su içmiyorum hep alkali içiyorum faydası var mi bilemiyorum çünkü diyette var spor da ben zayıflamak için değil de sedef için içiyorum daha çok

merhaba kızlar
oldukça yorgunum valla.. kendime bi yorgunluk yeşilçayı yapıp içeyim :1:

selam kızlar :3: incirim aslında bende senin gibi düşünüyorum haftasonu daha çok dikkat etmek lazım tehlikeli çünkü biraz kasmak lazım ki diyette olduğumuzu unutmayalım :) ben hiç normal su içmiyorum hep alkali içiyorum faydası var mi bilemiyorum çünkü diyette var spor da ben zayıflamak için değil de sedef için içiyorum daha çok

Neyse artık canım olduğu kadar.. :37:

canım ben duydum hatta aşka kapılıp kitabını aldım okumaya devam ediyorum bitirebilirsem sizzi bilgilendiririm :54:

canım ben duydum hatta aşka kapılıp kitabını aldım okumaya devam ediyorum bitirebilirsem sizzi bilgilendiririm :54:

Merakla seni bekliyor olacam birkaç birşey öğrendim onları yapmaya çalışıyorum fir fincan çaydan sonra 1 -2 bardak su içip midemde dengelemek gibi:1: sen iyiyce öğren gel bize de öğret :66:

Merakla seni bekliyor olacam birkaç birşey öğrendim onları yapmaya çalışıyorum fir fincan çaydan sonra 1 -2 bardak su içip midemde dengelemek gibi:1: sen iyiyce öğren gel bize de öğret :66:

inş cnm :) :1::1::1:
Bu arada içimden bir his bu haftanın birincisi senin olacağını söylüyor :15::32::34::39::66::91::119::124::124::124:

inş cnm :) :1::1::1:
Bu arada içimden bir his bu haftanın birincisi senin olacağını söylüyor :15::32::34::39::66::91::119::124::124::124:

Ayyyyşş içindeki sesi şuan kocaman sevdim:1: sağlıklı vereyim de 100 gramda olsa olur daha yaza kadar çok var yavaş ve sağlam vermek istiyorum hemen verip sonradan yine aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum çok zor:5: inşallah hepimiz veririz hepimiz birinci oluruz tek başıma verince keyfi olmaz:17::34::34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar nasıl gidiyor umarım kaçamaksız gidiyordur:20:

Bugünkü menüm sabah kahvaltısından önce 1 bardak maydanoz suyu

Sabah= kepek ekmeğinden peynirli tost+sütlü nar suyu

Öğle=2 haşlanmış yumurta+ 3-4 dilim tulum peyniri+2 yeşil zeytin+1 dilim kepek ekmeği

Ara Öğün= 1 tane Diyet muffin(ben yaptım)+1 fincan sütlü kahve
Bugün 20 şer bacak hareketi:118:ve 600 defa da zıpladım:122:belki şekersiz çay falan içerim gecenin ilerleyen saatlerinde:68: hepinize musmutlu kalpcikler gelsin:16:

bu sefer de benim motivasyonum düştü :14:
biliyosunuz ben jillian yapıyorum her gün.. bugün 30. günüm son günüm yani..
15. gün ölçmüştüm kendimi.. bugün yine ölçtüm belden basenden milimetre bile incelmemişim resmen
eee diyet de 1 ayı geçkin yapıyorum.. toplamda 1 kilo bile gitmedi..
boşuna mı uğraşıyom napıyom anlamadım ya.. eskiden dünyaları yiyodum asla spor yapmıyodum.. ee ne değişiyo.. tamam kilo almıyorum ama eskiden de öyle aşırı kilolar almıyodum dünyaları yerken..
bi sürü şeyden mahrum kalıyom.. sporda canım çıkıyo
kendimi kandırdım sanırım bu zamana kadar inceldim hafifledim diyerek... pöfff

bu sefer de benim motivasyonum düştü :14:
biliyosunuz ben jillian yapıyorum her gün.. bugün 30. günüm son günüm yani..
15. gün ölçmüştüm kendimi.. bugün yine ölçtüm belden basenden milimetre bile incelmemişim resmen
eee diyet de 1 ayı geçkin yapıyorum.. toplamda 1 kilo bile gitmedi..
boşuna mı uğraşıyom napıyom anlamadım ya.. eskiden dünyaları yiyodum asla spor yapmıyodum.. ee ne değişiyo.. tamam kilo almıyorum ama eskiden de öyle aşırı kilolar almıyodum dünyaları yerken..
bi sürü şeyden mahrum kalıyom.. sporda canım çıkıyo
kendimi kandırdım sanırım bu zamana kadar inceldim hafifledim diyerek... pöfff

Canım yapma böyle, belki şişliğin vardır, muhakkak o kadar hareket işe yarıyordur. Hemen umutsuzluğa sürüklenme :50:
Sanırım jillian ın başka bi programına başlayacaksın, bide onu dene bakalım. Böyle böyle deneye yanıla bize neyin iyi geldiğini bulacağız.
Her şey güzel olacak, bahara kadar ipincecik bi hatun olup filmde gördüğün tişörtten giyebileceksin :8::9::54:

Back
X