Kalori Arkadaşım

yuuuuhhhhhhh görmemiş kaynana

benimkinin de içi gitmişti bilezikleri takarken, tektaştan sonradan haberi oldu. aşkitom çokttaaaannn alıp parmağıma takmıştı

Kizlar su an cok fena durumdayim.
Tavuklari yedim, patates ve sahane gorunen pilava hic dokunmadim. Bana bir akil verin.

Eklentiler

• 20150420_142327.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 105

kız kartı hala saklıyor musun sonra kv sormasın kartı

Kizlar patatesleri ellemedim ama pilavi alt ust ettim. O kadar iradeli degilmisim.
Bu yemek piyangodan cikti, gelmeseydim diyetim bozulmayacakti.

Kizlar patatesleri ellemedim ama pilavi alt ust ettim. O kadar iradeli degilmisim.

kızzzz patateslerde çok güzeldi nasıl kıydın. dışarda yapılan patates kızartmaları evde yapılandan daha çok hoşuma gidio, hiç dayanamam

ohh
..afiyet ossunn... ama akşam depinmeyi unutma..kendine eziyet etmeye gerek yok ya..yediğinden çok yaktınmı taamdır..

listede bugün yalan oldu kim hazırlıyorsa bir açıklayıversin canım saat 3 oldu

bende valla..ama bana yakışmıyo..az çıtır olmak lazım o model için yoksa zerrin özer gibim dolaşırım

kız sarışın mısın esmer mi?

bana yakışıp yakışmadığını denemedim benim gözlüklerim büyükgillerden gözlerimin kenarları çillenmeye müsait oraları korumak amaçlı büyük almıştım ama küçük gözlüklerde hoşuma gidiyor belkim bi tenede küçük alırım

aslen kumral olmakla birlikte kendi çabalarımla kestane oluyom..kilodan dolayı surat büyük olduğundan o gözlük bende kayboluyo..az daha zayıflarsam damla modellerden aliim diom bi tane..geçtimi onların modası..

aslen kumral olmakla birlikte kendi çabalarımla kestane oluyom..kilodan dolayı surat büyük olduğundan o gözlük bende kayboluyo..az daha zayıflarsam damla modellerden aliim diom bi tane..geçtimi onların modası..

yooo hala revaçta yada moda olduğu zamandalar da alanlar kullanmaya devam ediyor

bu sene yuvarlaklar ve büyükler moda.
emme bende damlacılardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…