- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 38
BENİM TEK TAŞ MACERAMI ANLATAYIM ÇOK KOMİK Dİ. BENİM ANNEM BABAM AYRILAR. KIZ İSTEME OLACAK SÖZ KESİLECEK. ANNEMLE BABAMI BİRLEŞTİRMEK İSTEMEDİM. İKİSİNDEN DE AYRI AYRI İSTEYECEKLER. BENİM BEĞENDİĞİM PIRLANTAYI TAKACAKLAR. NEYSE BABAMDAN İSTEDİLER ÖNCE BABAM VERDİM GİTTİ DEDİ. EŞİM ALDI YÜZÜĞÜ PARMAĞIMA TAKTI . SONRA KAYNANAM ORDAN Bİ KART ÇIKARTTI BABAMA UZATIYOR BU DA GERÇEK PIRLANTA OLDUĞUNA DAİR KARTI SAKLANACAKMIŞ DİYOR.GÜLECEM GÜLEMİYOM. BABAM ŞOK OLDU NE DİYO BU KADIN DİYE BANA VERDİ KARTI SAKLA KIZIM DİYE BUNLAR 2 TANE ÇİKOLATA 1 ÇİÇEK YAPTIRTMIŞLAR. BABAMIN ORDAN AYRILDIK ANNEM VE ANANEMLERE GEÇTİK. BEN ÇİÇEĞİ HİÇ ALMAMIŞIM GİBİ GERİ VERDİM ONLARA ANNEMİN YANINDA TEKRAR VERECEKLER YA BANA YÜZÜĞÜ DE VERDİM. KAYNANAM KARTI DA VER ANNENE VERECEM DİYOR. AYNEN DEDİĞİ GİBİ YAPTI ANNEMDEN DE İSTEDİLER YÜZÜK Bİ DAHA TAKILDI KART ANNEME UZATILDI BU DA GERÇEK PIRLANTA OLDUĞUNA DAİR KARTI SAKLANACAKMIŞ DEDİ. ANNEM DE ŞOK DA TABİ
AŞKİTON Bİ DAHA Kİ EVLİLİK YILDÖNÜMÜNE BİLEKLİĞİNİ İSTEYECEĞİNİ BİLSEYDİ HİÇ ALMAZDI
BENİM TEK TAŞ MACERAMI ANLATAYIM ÇOK KOMİK Dİ. BENİM ANNEM BABAM AYRILAR. KIZ İSTEME OLACAK SÖZ KESİLECEK. ANNEMLE BABAMI BİRLEŞTİRMEK İSTEMEDİM. İKİSİNDEN DE AYRI AYRI İSTEYECEKLER. BENİM BEĞENDİĞİM PIRLANTAYI TAKACAKLAR. NEYSE BABAMDAN İSTEDİLER ÖNCE BABAM VERDİM GİTTİ DEDİ. EŞİM ALDI YÜZÜĞÜ PARMAĞIMA TAKTI . SONRA KAYNANAM ORDAN Bİ KART ÇIKARTTI BABAMA UZATIYOR BU DA GERÇEK PIRLANTA OLDUĞUNA DAİR KARTI SAKLANACAKMIŞ DİYOR.GÜLECEM GÜLEMİYOM. BABAM ŞOK OLDU NE DİYO BU KADIN DİYE BANA VERDİ KARTI SAKLA KIZIM DİYE BUNLAR 2 TANE ÇİKOLATA 1 ÇİÇEK YAPTIRTMIŞLAR. BABAMIN ORDAN AYRILDIK ANNEM VE ANANEMLERE GEÇTİK. BEN ÇİÇEĞİ HİÇ ALMAMIŞIM GİBİ GERİ VERDİM ONLARA ANNEMİN YANINDA TEKRAR VERECEKLER YA BANA YÜZÜĞÜ DE VERDİM. KAYNANAM KARTI DA VER ANNENE VERECEM DİYOR. AYNEN DEDİĞİ GİBİ YAPTI ANNEMDEN DE İSTEDİLER YÜZÜK Bİ DAHA TAKILDI KART ANNEME UZATILDI BU DA GERÇEK PIRLANTA OLDUĞUNA DAİR KARTI SAKLANACAKMIŞ DEDİ. ANNEM DE ŞOK DA TABİ
AŞKİTON Bİ DAHA Kİ EVLİLİK YILDÖNÜMÜNE BİLEKLİĞİNİ İSTEYECEĞİNİ BİLSEYDİ HİÇ ALMAZDI
Kizlar su an cok fena durumdayim.
Tavuklari yedim, patates ve sahane gorunen pilava hic dokunmadim. Bana bir akil verin.
ye kız..akşam 2 palates bi squat yapar yakarsın..Kizlar su an cok fena durumdayim.
Tavuklari yedim, patates ve sahane gorunen pilava hic dokunmadim. Bana bir akil verin.
bu tabak için akıl mı istiyosun kızm yaaa. ye gitsin müthiş duruyooooKizlar su an cok fena durumdayim.
Kizlar su an cok fena durumdayim.
kız kartı hala saklıyor musun sonra kv sormasın kartı
oooooovvvvvvv pilav neyse de patatesler yakıyorrrrrr yanında yok mu şöyle acı sos ketçap falan
Kizlar patatesleri ellemedim ama pilavi alt ust ettim. O kadar iradeli degilmisim.
Bu yemek piyangodan cikti, gelmeseydim diyetim bozulmayacakti.
..afiyet ossunn... ama akşam depinmeyi unutma..kendine eziyet etmeye gerek yok ya..yediğinden çok yaktınmı taamdır..Kizlar patatesleri ellemedim ama pilavi alt ust ettim. O kadar iradeli degilmisim.
Kizlar patatesleri ellemedim ama pilavi alt ust ettim. O kadar iradeli degilmisim.
kızzzz patateslerde çok güzeldi nasıl kıydın. dışarda yapılan patates kızartmaları evde yapılandan daha çok hoşuma gidio, hiç dayanamam
bende valla..ama bana yakışmıyo..az çıtır olmak lazım o model için yoksa zerrin özer gibim dolaşırımbu arada gözlüklerine de bayıldım
valla öyle güzel görünüoki ben olsam kesilikle affetmezdimKizlar su an cok fena durumdayim.
bende valla..ama bana yakışmıyo..az çıtır olmak lazım o model için yoksa zerrin özer gibim dolaşırım
aslen kumral olmakla birlikte kendi çabalarımla kestane oluyom.kız sarışın mısın esmer mi?
bana yakışıp yakışmadığını denemedim benim gözlüklerim büyükgillerden gözlerimin kenarları çillenmeye müsait oraları korumak amaçlı büyük almıştım ama küçük gözlüklerde hoşuma gidiyor belkim bi tenede küçük alırım
aslen kumral olmakla birlikte kendi çabalarımla kestane oluyom..kilodan dolayı surat büyük olduğundan o gözlük bende kayboluyo. .az daha zayıflarsam damla modellerden aliim diom bi tane..geçtimi onların modası..
bu sene yuvarlaklar ve büyükler moda.aslen kumral olmakla birlikte kendi çabalarımla kestane oluyom..kilodan dolayı surat büyük olduğundan o gözlük bende kayboluyo. .az daha zayıflarsam damla modellerden aliim diom bi tane..geçtimi onların modası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?