Kalori Arkadaşım

@arbicigaci BEN BEDDUA ETMEDİM. BEN İÇİMİ BİLİYORUM BUNU SÖYLERKEN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ DE BİLİYORUM.
BEN İÇİMDEN GEÇENİ DEDİM. SİGARA İÇEN ANNE BABANIN ÇOCUKLARINA ACIYORUM ZAVALLILAR.ALLAH NASİP EDERDE Bİ MİNNOŞUN OLDUĞUNDA ANLARSIN. KAÇ KERE MASA DEĞİŞTİRİYORUM YAN MASADAKİ SİGARA YAKTI DİYE BEN. BUNU YAŞAMAK ZORUNDAMIYIM. GEÇEN PARKDA BENİM KIZ PUSETİNDE UYUDU ORTADA MASASI OLAN PİKNİK BANKLARI VAR YA ORAYA OTURDUM KIZIM DA UYUYOR. ADAM YAKTI YANIMIZDA SİGARAYI. DEDİM BURASI PARK HER YER ÇOCUK KIZIM UYUYOR BAŞKA YERDE İÇERMİSİNİZ DİYE, İÇİNDEN SÖYLENEREK KALKTI GİTTİ TERBİYESİZ. KENDİNİNDE ÇOCUĞU YANINDA.
YAZ GÜNÜ BAHÇEDE TEMİZ HAVA DA Bİ RESTORANDA YEMEK YİYEMİYORUZ. ÇÜNKÜ HAVA TEMİZ DEĞİL. SİGARA İÇİLMİYOR DİYE O GÜZELİM HAVADA İÇERİ GİRİP KLİMANIN ALTINDA YEMEK YİYORUZ. HASTANEYE GİTTİM SÖZDE DIŞARDA SİGARA İÇİYORLAR KAPININ ÖNÜNDE. KAPI AÇIK OLDUĞU GİBİ HASTANE SİGARA KOKUSUYLA DOLU. BİZ DIŞARI ÇIKARKEN NASIL PİS KOKUYOR ANLATAMAM NASIL HIZLI GEÇTİĞİMİ ORDAN.

NASIL ALKOL ALAN ALKOLİK OLAN ANNE BABANIN ÇOCUĞUNA ACIYORSAM SİGARA İÇENLERİNKİNE DE ACIYORUM.

EĞER EBEVEYNLER ÇOCUKLARI OLDUĞU HALDE ONLARIN YANINDA BU PİSLİK MELETLERİ İÇMEYE DEVAM EDİYORLARSA BENCE ONLAR ANNE BABA OLMAYI HAK ETMEMİŞLER DEMEKTİR. ANNE BABA NE DEMEK BENİMSEYEMEMİŞLER DEMEKTİR. BEN KIZIM HASTA OLUNCA ALLAH IM ONDAN AL BANA VER HASTALIĞI DİYE DUA EDERKEN DİĞERLERİ SİGARA İÇEREK YANLARINDA KENDİLERİ HASTA EDİYORLAR ÇOCUKLARINI.

BEN BUNU DEMEK İSTEDİM.
SEN ŞİMDİ ÇOCUK İSTEDİĞİN İÇİN BİRAZ ALINMIŞ OLABİLİRSİN. AYRICA SEN BİLİNÇ.Lİ BİR İNSANSIN VE DEDİĞİN GİBİ NE YAPMAN GEREKTİĞİNİ BİLDİĞİNİ YAZMIŞSIN. BEBEĞİN OLUNCA BU YAZDIĞIMI DAHA İYİ ANLAYACAĞINI UMUYORUM. BUNLARI SENDE YAŞAYACAKSIN ÇÜNKÜ.

KİMSEYE BEDDUA ETMİYORUM. SEN DOĞURSAN ELİME NE GEÇECEK DOĞURMASAN NE GEÇECEK. KİM NE DOĞURMUŞ DOĞURMAMIŞ UMRUMDA OLMAZ. BEN O MİNİKLERE ÜZÜLDÜĞÜMÜ BELİRTMEK İSTEDİM.

HERKESİN KENDİ HAYATI. İNSANLAR ÇOCUĞUNU DOĞURUP SONRA ELLERİYLE BOĞAZINI SIKIP ÖLDÜREDEBİLİYOR. BUNLARDA ANNE BABA MI OLUYOR PEKİ. BENCE OLMUYOR. DERMİSİN SEN ŞİMDİ BAK NASIL ÖLDÜRMÜŞ BEBEĞİNİ HAK ETMİŞ BU BEBEĞİ DİYE BUNA. İYİ BİR ANNE BABA MI BUNLAR ŞİMDİ.

BENİM DEDİĞİM BU. Bİ SORUMLULUK ALIP ÇOCUK SAHİBİ OLUYORSA İNSANLAR ONA İYİ BAKMAK ELLERİNDEN GELDİĞİNCE KORUMAK ZORUNDALAR.

KISACASI EĞER EBEVEYNLER ÇOCUKLARI OLDUĞU ANDAN İTİBAREN HALA BENCİLCE DAVRANIP SİGARA ALKOL UYUŞTURUCU VB. KÖTÜ ALIŞKANLIKLARINA DEVAM EDİYORLARSA ONLAR ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI HAKETMİYORLARDIR.

SEN DEMİYORMUSUN MESELA BİRİSİ DOĞURMUŞ MİS KOKULU BİR BEBEĞİ CAMİ AVLUSUNA BIRAKMIŞ GİTMİŞ , BİZ ARIYORUZ OLMUYOR ALEME BAK NASIL KIYMIŞ BIRAKMIŞ ÇÖPE MİNİCİK KUZUYU NASIL ANNE BABA BUNLAR DİYE. BU BEDDUA MI DEĞİL. BENİM Kİ DE AYNI BU İŞTE.

Kız kocanın gücü ona yetmiş demek ki, öyle deme çok ucuza gittim falan.
Ben daha sahte tek taş bile göremedim.
BENMKİDE BEYAZ ALTIN ÜSTÜNE İMİTASYON ALMIŞTI
AMA ACISINI GEÇEN EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDE ÇIKARDI ORTASI ZÜMRÜT KENARLARI PIRLANTA DÜŞÜK KARATLI AMA OLSUN AŞKİLOTAMIN DÜŞÜNMESİ YETER

Güle güle kullan canımcım

Bunlar çok pahalı oluyor mu?

Kaç bilezik taktılar?

Valla kısmetse ben bir evin bir gelini olacağım.
İki görümce kayınvalide ve kayınpeder, heralde ucuza gitmem. Bi de benimki gözbebeği gibi büyümüş.
3 bilezik bi de set ama ben oluşturdum onu ayrı ayrı şeylerden, ama salak gibi gittim kolyesini ince seçmişim kendime kızıyorum. ama bileklik değil de kelepçe seçmiştim . kuyumcudayken 3 bilezik bi set yapabilcem olur mu dedi adam , ben de hayır en az 5 tane diyemedim . siparişi verdik, teslim alamya gittiğimizde benim 2 bileziğim kadar tek bilezik de eltime yaptılar : @ kolları dana gibi olduğu için tekerlek gibi bişey işte. o köpek de kardeşine ve bana 100'er tl taktı düşünebiliyomusun, kardeşiii yaniii.

zoruma giden de çeyizimde tek bir eksiğim yok , hatta fazla herşey eve sığamıyorum. eşime aynı gelin gibi her istenileni olması gereken her şeyi yaptılar ailem. benim ablamlar ve abim kelepçe taktılar. ama bundan utanmıyolar işte..

valla hiç ucuza gitme , aman gücü yetmiyomuş falan hepsi hikayeeeeeeeee. madem düğüne kalkıştın yapıcaksın herşeyi . neticede benim babam da öpücükle almadı herşeyi. bir iğnem yoktu 20 gün içinde aldık hepsini modası geçmesin diye almıyodum .
erkek tarafına acımak yardımcı olmak aklından geçmesin bunu bilir bunu sölerim

kız evlilk yıldonumum geliyo 5 taş istiyorum kıyamıyorum pırlantaya falan. hatta altın bile aldırmak istemiyorm. 600 tl falan begendiğim . aynısı instgramda gümüş sayfası var swarovski taşlı çok şık duruyo hiç de ayırt edilmiyo onu aldırıyım diyorum 150 Tl , ama içimdeki kadın almışken altın aldır diyo:)

ayy ne alaka yaaa gelin olan sensin ona niye bilezik yapılıyor ki

ALTIN ALDIR GÜMÜŞLE UĞRAŞMASI ZOR AMA PIRLANTAYMIŞ DEĞERLİ TAŞMIŞ BENCE GEREK YOK İŞİN USTASI ANCA ARADAKİ FARKI ANLIO BEN TAKILMIORUM HİÇ VALLA KUZENİM ALDIRDI EŞİNE PIRLANTA BÜYÜTEÇLE ANCA GÖRÜNCEK NERDEYSE TAŞ. NİYE ADI PIRLANTA PEHHHH

CANM BENM EŞİMDE HERŞEYİ KENDİ YAPTI. AİLESİ ZATEN 70 YAŞINDA İNSANLAR. BEN BU KONUDA SANA KATILMIORUM ÖNEMLİ OLAN HUZUR. BAHSETTİĞİM KUZENİMİN ALTIN TAKI GIRLAYDI AMA HUZUR SIFIR. O HUZUR VARYA TRİLYONLARA DEĞİŞTİRİLMEZ. SENDE HİÇ TAKMA BOŞVER EŞİNLE KEYFİN YERİNDE OLSUNDA

http://www.serdiamond.com/default.html CANM BU FİRMAYDI BAK İSTERSEN MODELLERİ ON NUMARA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…