Kalori Arkadaşım

Manyak gibi yedim.
Her sabah peynirli tost yedim, kurabiye yedim her gün, 2 kez pasta yedim, 1 kere büyük ekler pasta yedim, cips yedim, iki kez pide yedim.
ohhhh canını çıkarmışsın. benimde malum misafirim vardı, yidim de yidim.
neyse bu hafta atarsın 1 kilosunu:KK19:

Manyak gibi yedim.
Her sabah peynirli tost yedim, kurabiye yedim her gün, 2 kez pasta yedim, 1 kere büyük ekler pasta yedim, cips yedim, iki kez pide yedim.

bende geçen hafta her sabah haşlanmış yumurta yedim yumurta benim bünyede yakılmıyor herhalde daha önce yine denemiştim o süre içinde 100 gr vermeyi bırak + üzerine + oluyordum

sabah kahvaltısı için pratik ve kalorisiz ve severek yiyebileceğim bir şeyler arıyorumm

Bugün bozdum ki pilavla.

canım dikkat edersin, daha haftanın başındayız. hızlı gelen hızlı gidiyor, en azından ben öyle umut ediyorum

bende geçen hafta her sabah haşlanmış yumurta yedim yumurta benim bünyede yakılmıyor herhalde daha önce yine denemiştim o süre içinde 100 gr vermeyi bırak + üzerine + oluyordum

sabah kahvaltısı için pratik ve kalorisiz ve severek yiyebileceğim bir şeyler arıyorumm

walla peynir ekmeği hiç bişeye değişmem ama ekmekten uzak durmaya çalışıyorum :cry:

Eline sağlık canım.
Hepimizi de tebrikler ama en çok kiloyu ben almışım :KK70::KK70::KK70::KK70:

eline sağlık..

önemlideğil arkadaşlar

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: hep beraber şişiyok

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: bende aynı duygulardayım, yalnız değiliz hiçbirimiz:KK50::KK19:

kızzzz susuya derken sende mi? bende çıkamadım yaaaa:KK12:

Sen ne için kullanacaksın, kızın için mi?
evet kızım için yani şöyle ben takacam ama kızımın yedek kıyafetlerini filan koyacam bi takım. su şişesi bilmem ne.

bende cumadan beri biriktiriyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bağırsaklarına sağlık. sindir sonuna kadar bi gr boşa çıkmasın o kadar para veriyoruz.
kızzzz nazarım değdi, ne güzel 51 lerde derken, ne yedin sen bu hafta:KK57:

ayda2kilogo ayda2kilogo cum ellerine sağlık tablo için
bişey değil canım

önemlideğil arkadaşlar

evet kızım için yani şöyle ben takacam ama kızımın yedek kıyafetlerini filan koyacam bi takım. su şişesi bilmem ne.

bağırsaklarına sağlık. sindir sonuna kadar bi gr boşa çıkmasın o kadar para veriyoruz.
bişey değil canım

walla sinir ediyor şu bağırsaklarım beni hafta içi sıkıntı yok ama hafta sonu onlarda tatile çıkıyor

vizontelede Yılmaz Erdoğan taklacı güvercinlere ayar veriyordu ne kadar takla o kadar yemek diye benim bağırsaklarada bir ayar zamanı geldi anlaşılan

Back
X