- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
hep beraber şişiyok
bende aynı duygulardayım, yalnız değiliz hiçbirimiz
kızzzz susuya derken sende mi? bende çıkamadım yaaaa![]()
bende cumadan beri biriktiriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep beraber şişiyok
Eline sağlık canım.
Hepimizi de tebrikler ama en çok kiloyu ben almışım![]()
çooookkkk tasarrufluyuz canım, bende en son cuma çıkmıştımbende cumadan beri biriktiriyorum![]()
Manyak gibi yedim.kızzzz nazarım değdi, ne güzel 51 lerde derken, ne yedin sen bu hafta
ayda2kilogo cum ellerine sağlık tablo için
ohhhh canını çıkarmışsın. benimde malum misafirim vardı, yidim de yidim.Manyak gibi yedim.
Her sabah peynirli tost yedim, kurabiye yedim her gün, 2 kez pasta yedim, 1 kere büyük ekler pasta yedim, cips yedim, iki kez pide yedim.
Bugün bozdum ki pilavla.ohhhh canını çıkarmışsın. benimde malum misafirim vardı, yidim de yidim.
neyse bu hafta atarsın 1 kilosunu![]()
Manyak gibi yedim.
Her sabah peynirli tost yedim, kurabiye yedim her gün, 2 kez pasta yedim, 1 kere büyük ekler pasta yedim, cips yedim, iki kez pide yedim.
Bugün bozdum ki pilavla.
bende geçen hafta her sabah haşlanmış yumurta yedim yumurta benim bünyede yakılmıyor herhalde daha önce yine denemiştim o süre içinde 100 gr vermeyi bırak + üzerine + oluyordum
sabah kahvaltısı için pratik ve kalorisiz ve severek yiyebileceğim bir şeyler arıyorumm
Eline sağlık canım.
Hepimizi de tebrikler ama en çok kiloyu ben almışım![]()
eline sağlık..
hep beraber şişiyok
evet kızım için yani şöyle ben takacam ama kızımın yedek kıyafetlerini filan koyacam bi takım. su şişesi bilmem ne.Sen ne için kullanacaksın, kızın için mi?
bağırsaklarına sağlık. sindir sonuna kadar bi gr boşa çıkmasın o kadar para veriyoruz.bende cumadan beri biriktiriyorum![]()
bişey değil canımkızzzz nazarım değdi, ne güzel 51 lerde derken, ne yedin sen bu hafta
ayda2kilogo cum ellerine sağlık tablo için
önemlideğil arkadaşlar
evet kızım için yani şöyle ben takacam ama kızımın yedek kıyafetlerini filan koyacam bi takım. su şişesi bilmem ne.
bağırsaklarına sağlık. sindir sonuna kadar bi gr boşa çıkmasın o kadar para veriyoruz.
bişey değil canım
canım dikkat edersin, daha haftanın başındayız. hızlı gelen hızlı gidiyor, en azından ben öyle umut ediyorum
walla peynir ekmeği hiç bişeye değişmem ama ekmekten uzak durmaya çalışıyorum![]()
Bu çanta yeni aldığıma göre daha büyük canım.önemlideğil arkadaşlar
evet kızım için yani şöyle ben takacam ama kızımın yedek kıyafetlerini filan koyacam bi takım. su şişesi bilmem ne.
bağırsaklarına sağlık. sindir sonuna kadar bi gr boşa çıkmasın o kadar para veriyoruz.
bişey değil canım
Buradayım canım.sanırım Rose hariç herkes gitti
Buradayım canım.
Bu çanta yeni aldığıma göre daha büyük canım.
http://www.decathlon.com.tr/abeona-17l-srt-cantas-id_8281570.html
Bu linkini koyduğum çantanın içine bir laptop sığıyor öyle söyliyim.yyaaa sırtına takılı bi foto koysana yarın ben boyutlarını anlayamıyorum çantalarım
Bu linkini koyduğum çantanın içine bir laptop sığıyor öyle söyliyim.
Yeni aldığım küçüğün içine de ıpad, cüzdan, selpak, ıslak mendil, su, hırka vs. sığıyor.