- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
ayyyy kaynanama gittik dün akşamm. Bi tavuk yapmışş var yaaaaaa parmaklarımı yicektim. karakteri de yaptğı tavuk kadar güzel olsaydı keşkeeeeee
Ben kayınvalide adayımı daha tanımadan çok seviyorum.
O dik başlılığı beni benden alıyor.
kızmadım da insan azcık çıtlatır böyle olunca da merak ediyor insan
kız siz akşamları ne konuşuyorsunuz ???
Kız sana bi gün kayfaltıya gelicem, kayınvalidenle de tanıştır beni.
en kısa zamandaaaBana kalsa ben hemen buluşalım derim.
hayata dair herşey: D
Bimin krem peynirini alsana bi de. Allahmmm tam bağımlılık sebebiii. vazgeçemiyoruz bi goncamlan
valla iyi kaynana bile sevilmio kardeşim ben onu gördüm ömrü hayatımda. benm kaynanam iyidir severim ama herhangi bi insanı sevdiğim kadar. bi komşumu bi sıradan arkadaşımı ne kadar seviosam işte. niye böyle acaba.
Ben kayınvalide adayımı daha tanımadan çok seviyorum.
kız krem peyniri hele ekmeksiz hiç yiyemem
bende öyle ya ama ben sebebini biliom. benimki oğluna çoooookkkkk aşırı düşkün haftasonu oturmaya gidioz, kalkıp evimize gelicez ağlıyosinir oluom duygu sömürüsü yapıp duruyo. benim annem kızını verdi ağlamadı, oğlan anası hüngür hüngür zannedersin işkence ediom oğluna. dün aramış eşimi tam yemek yicez(yemeği eşim yaptı, iş dolayısıyla ben geç çıkıorum bi süredir.) ne yiyosunuz,yemeğiniz var mı(benim geç geldiğimi bildiği için soruo), yakın olsaydınız yemeğinizi yapardım felan... çok meraklı benim eve el atmaya amaaaa şehrin öbür ucunda, en son eşim 30 yaşındayım yeter ya diye azarladı. ben sus pus tabi bişey demedim, sonra eşim dioki cuma annememi gitsek. iyi gidelim dedim, o gerginlikte hiç sevgili kaynanamı özlemez olur muyum? çok özlediydim zaten
heeee sen ne yap et yakın oturma, hatta farklı şehirlerde olun mümkünse. bak ben annemi 3 ayda bir anca görüom ama kadın bi duygu sömürüsüyle hafta sonu yanına getirttiriyor
kız anne tarafının hepsi aynı bölgede oturuyor, hayatta gitmem orayane duygu sömürüsüymüş beee lolacım kadın azimli sen yakınına gitmezsen o sizin yakınınıza gelir haberin ola
ay bu kız manyakBen kayınvalide adayımı daha tanımadan çok seviyorum.
torun olunca tırrrrssssıyoruuummmmne duygu sömürüsüymüş beee lolacım kadın azimli sen yakınına gitmezsen o sizin yakınınıza gelir haberin ola
uzaktan davulun sesi hoş gelio, benim kv evlenmeden önce pambıktı. ne zaman işler ciddiye bindi, şimdi oğlunu çalıştırıyorum evde diye ben kötüyüm(ki hayatta hayatım şunu da sen yap demem, kendi yapar sen yoruluyorsun diye)ay bu kız manyak
uzaktan davulun sesi hoş gelio, benim kv evlenmeden önce pambıktı. ne zaman işler ciddiye bindi, şimdi oğlunu çalıştırıyorum evde diye ben kötüyüm(ki hayatta hayatım şunu da sen yap demem, kendi yapar sen yoruluyorsun diye)
işte aynı frekansta insanlar birleşmişizkoclarımız da aynııııııııııkız birimiz 10 tane hesap açıp kendi kendimize konuşmuyoz dimi eminiz? herşey aynı
Biz zaten başka şehirlerdeyiz, evlensekte başka şehirlerde oluruz.kız krem peyniri hele ekmeksiz hiç yiyemem
bende öyle ya ama ben sebebini biliom. benimki oğluna çoooookkkkk aşırı düşkün haftasonu oturmaya gidioz, kalkıp evimize gelicez ağlıyosinir oluom duygu sömürüsü yapıp duruyo. benim annem kızını verdi ağlamadı, oğlan anası hüngür hüngür zannedersin işkence ediom oğluna. dün aramış eşimi tam yemek yicez(yemeği eşim yaptı, iş dolayısıyla ben geç çıkıorum bi süredir.) ne yiyosunuz,yemeğiniz var mı(benim geç geldiğimi bildiği için soruo), yakın olsaydınız yemeğinizi yapardım felan... çok meraklı benim eve el atmaya amaaaa şehrin öbür ucunda, en son eşim 30 yaşındayım yeter ya diye azarladı. ben sus pus tabi bişey demedim, sonra eşim dioki cuma annememi gitsek. iyi gidelim dedim, o gerginlikte hiç sevgili kaynanamı özlemez olur muyum? çok özlediydim zaten
heeee sen ne yap et yakın oturma, hatta farklı şehirlerde olun mümkünse. bak ben annemi 3 ayda bir anca görüom ama kadın bi duygu sömürüsüyle hafta sonu yanına getirttiriyor
aynı durum bizdede var herkes bırak aynı ilçeyi aynı mahallede önlü arkalı sokaklarda oturuolar bide benmkileri hesap et 6 görümce bi elti bide hesapta olmayan meraklı insan sürüsü -yöremiz çok meraklıdır da- asla düşünmedim orda oturmayı aşkilotamda düşünmedi biz orda yapamayız dio bizden kastı tabiki BENNNNNNkız anne tarafının hepsi aynı bölgede oturuyor, hayatta gitmem oraya
gelecekse o gelsin en azından tek olur, yoksa dayısı teyzesi,büyük teyzesi,emmisi,yengesi amcası anaaammmmm çok bekler yakınına gitmemi
ÇOCUK OLUNCA KİM BAKACAK ÇALIŞMAYA BAŞLAYINCAtorun olunca tırrrrssssıyoruuummmm
hayır ben çok sıkıştırılmaya gelemeyen bi insanım, bişey derim zaten ağlak olay büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?