Kalori Arkadaşım

Bimin krem peynirini alsana bi de. Allahmmm tam bağımlılık sebebiii. vazgeçemiyoruz bi goncamlan

kız krem peyniri hele ekmeksiz hiç yiyemem

bende öyle ya ama ben sebebini biliom. benimki oğluna çoooookkkkk aşırı düşkün haftasonu oturmaya gidioz, kalkıp evimize gelicez ağlıyo sinir oluom duygu sömürüsü yapıp duruyo. benim annem kızını verdi ağlamadı, oğlan anası hüngür hüngür zannedersin işkence ediom oğluna. dün aramış eşimi tam yemek yicez(yemeği eşim yaptı, iş dolayısıyla ben geç çıkıorum bi süredir.) ne yiyosunuz,yemeğiniz var mı(benim geç geldiğimi bildiği için soruo), yakın olsaydınız yemeğinizi yapardım felan... çok meraklı benim eve el atmaya amaaaa şehrin öbür ucunda, en son eşim 30 yaşındayım yeter ya diye azarladı. ben sus pus tabi bişey demedim, sonra eşim dioki cuma annememi gitsek. iyi gidelim dedim, o gerginlikte hiç sevgili kaynanamı özlemez olur muyum? çok özlediydim zaten

Ben kayınvalide adayımı daha tanımadan çok seviyorum.
O dik başlılığı beni benden alıyor.

heeee sen ne yap et yakın oturma, hatta farklı şehirlerde olun mümkünse. bak ben annemi 3 ayda bir anca görüom ama kadın bi duygu sömürüsüyle hafta sonu yanına getirttiriyor

ne duygu sömürüsüymüş beee lolacım kadın azimli sen yakınına gitmezsen o sizin yakınınıza gelir haberin ola

ne duygu sömürüsüymüş beee lolacım kadın azimli sen yakınına gitmezsen o sizin yakınınıza gelir haberin ola
kız anne tarafının hepsi aynı bölgede oturuyor, hayatta gitmem oraya
gelecekse o gelsin en azından tek olur, yoksa dayısı teyzesi,büyük teyzesi,emmisi,yengesi amcası anaaammmmm çok bekler yakınına gitmemi

torun olunca tırrrrssssıyoruuummmm
hayır ben çok sıkıştırılmaya gelemeyen bi insanım, bişey derim zaten ağlak olay büyür

koclarımız da aynıııııııııı kız birimiz 10 tane hesap açıp kendi kendimize konuşmuyoz dimi eminiz? herşey aynı

Biz zaten başka şehirlerdeyiz, evlensekte başka şehirlerde oluruz.

kız anne tarafının hepsi aynı bölgede oturuyor, hayatta gitmem oraya
gelecekse o gelsin en azından tek olur, yoksa dayısı teyzesi,büyük teyzesi,emmisi,yengesi amcası anaaammmmm çok bekler yakınına gitmemi
aynı durum bizdede var herkes bırak aynı ilçeyi aynı mahallede önlü arkalı sokaklarda oturuolar bide benmkileri hesap et 6 görümce bi elti bide hesapta olmayan meraklı insan sürüsü -yöremiz çok meraklıdır da- asla düşünmedim orda oturmayı aşkilotamda düşünmedi biz orda yapamayız dio bizden kastı tabiki BENNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…