- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
Geçer sanır beklersin
Üstündeki ağırlık
Nafiledir bekleyiş
Az yemektir tek çare
Yaz geliyorsa hele
Dombik kalmak bir yare
Ilık sular içilir
Ne varsa cırcır yapan yenir..
İşte bunların hepsine
Komple diyet denir..
bu eserimi bize hitap ettim hatun kişiler..
yani varya dün ben giremiodum diye muhabbet gırlaydı bugün ben varım ve sadece ben varım anlaşılan
Ben bu dukana uyamadım ya. Yapmayacağım.
Neden kendimi bu kadar kasıyorum ki.
Abarttığım şeyleri bırakıyorum sadece.
Geçer sanır beklersin
Üstündeki ağırlık
Nafiledir bekleyiş
Az yemektir tek çare
Yaz geliyorsa hele
Dombik kalmak bir yare
Ilık sular içilir
Ne varsa cırcır yapan yenir..
İşte bunların hepsine
Komple diyet denir..
bu eserimi bize hitap ettim hatun kişiler..
Kızlar ben dünden itibaren yine diyet arkadaşımı kullanmaya başladım.
Telefona indirileni beceremedim kullanmayı.
evet..gerçekten öyle..bende yıllarca başlayıp bıraktım hep..şartlayınca itici geliyor..olaya matematik olarak bakıyom, aldığım kalori harcadığım kaloriden az sa gün sonunda taamdır..birazda protein ağırlıklı besleniyom..oh..misss..eziyet gelmio böyle yapınca..
bende sıvı detoksu yapim diyorum 2 günlük şu günlerdir içimde kamp kuran bağırsaklarımı sebepsiz işgal eden çürümüşlüklerden kurtulurum hemBen bu dukana uyamadım ya. Yapmayacağım.
Neden kendimi bu kadar kasıyorum ki.
Abarttığım şeyleri bırakıyorum sadece.
bende biraz protein ağırlıklı beslenicem bu hafta
yımırta, köfteo zaman yumurta tavuk şölenini başlatalım..
Eki Görüntüle 1502889
bu akşam yapim hepsini yarın başlıyorum beybiler
Eki Görüntüle 1502889
bu akşam yapim hepsini yarın başlıyorum beybiler
selam hatuncuklarr
arbici şiirine bayıldım
yımırta ve köfte şöleni başlamış bayılırım her ikisine de
kıızz poko o ne biçim liste hiç beğenmedim bu liste insanı intihara sürükler o sebzeleri blendırdan geçirince hem görüntüsü hem tadı berbat olur
Rose bende telefona indirilen programa sinir olmaya başladım yanlışlıkla bi şeyi 2 defa kaydettim silemiyorum ayrıca egzersiz bölümüne 300 kalorilik egzersiz girişi yaptım o bana 1500 küsür olarak hesapladı bir baktım uyku dinlenme bilmeme ne diye kendisi de ilave etmiş laaaannnn uyuyarak zayıflansaydı bunca insan niye kilolu milletçe ayakta uyuma yeteneğine sahibiz zaten otobüste , serviste koltukta hiç bir fırsatı kaçırmayız
gerçi sen az yiyodun ama okuyunca gözüm seyridi resmen
selam hatuncuklarr
arbici şiirine bayıldım
yımırta ve köfte şöleni başlamış bayılırım her ikisine de
kıızz poko o ne biçim liste hiç beğenmedim bu liste insanı intihara sürükler o sebzeleri blendırdan geçirince hem görüntüsü hem tadı berbat olur
Rose bende telefona indirilen programa sinir olmaya başladım yanlışlıkla bi şeyi 2 defa kaydettim silemiyorum ayrıca egzersiz bölümüne 300 kalorilik egzersiz girişi yaptım o bana 1500 küsür olarak hesapladı bir baktım uyku dinlenme bilmeme ne diye kendisi de ilave etmiş laaaannnn uyuyarak zayıflansaydı bunca insan niye kilolu milletçe ayakta uyuma yeteneğine sahibiz zaten otobüste , serviste koltukta hiç bir fırsatı kaçırmayız
gerçi sen az yiyodun ama okuyunca gözüm seyridi resmen
2 gün sürcek bu detoks kızlar tekrar durma seyri başladı bende yine zor kilo veriorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?