- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içiom 2 tane gündeGünaydın..yeşil çay iç bence..
![]()
Kizcelerim önerileriniz icin tskkrlr, biraz uyukladim ama bi tuhafim yaa hasta olcak gibi...
kabiz arkadaslarim sizle bisey paylascam, gecenlerde marketten eksi yesil elma aldim günlük 2 tane yiyorum, tesadufmu bilmiyorum ama günde 2 defa wcye çikiyorum. Sizede tavsiye ediuorum bi deneyin bakalimm
nere gidiyon kız yanıma mı geliyorsun. hava pek güzel gel gelgünaydın kızçeler bildirimimi yapmaya gidiom![]()
Teyze olamıyoruz mu yani?Günaydin kizlarrr
bu sabah regli oldum yanlis alarmm![]()
kızlar liste hazır ve çok çekişmeli. zayıflar atak yapmışlar bu hafta.
sadece sibel ve arbicigaci kaldı bildirim yapmayan. sibel az önce burdaydı sanırım mesajımı beğenmiş birazdan bildirimini yapar. arbicigaci tatile gidicem demişti sanırım. bildirim yapacak mı acaba. bekleyeyim mi.
listeyi bekliyorum heyecanla işe başlamadımkızlar liste hazır ve çok çekişmeli. zayıflar atak yapmışlar bu hafta.
sadece sibel ve arbicigaci kaldı bildirim yapmayan. sibel az önce burdaydı sanırım mesajımı beğenmiş birazdan bildirimini yapar. arbicigaci tatile gidicem demişti sanırım. bildirim yapacak mı acaba. bekleyeyim mi.
yaa kızlar cuma gününden tam 700 gr artıdayım. hayret bişey yaa.
ben bu cumaya kadar nasıl verecem bu 700 gr mı geri.
700 verip bi de kilo vermem gerekiyor.
antibiyotik beni ishal ediyor. perşembe gece bi boşaltım yapmıştım. cuma sabah incecik çıkmıştım. anladım ki ben karnımda devamlı 1 kilo b.k taşıyorum. hepsini boşalttığım da incecik bi kız oluyorum ayol.
haftasonu geri doldurdum anlaşılan bağırsakları![]()
yaa kızlar cuma gününden tam 700 gr artıdayım. hayret bişey yaa.
ben bu cumaya kadar nasıl verecem bu 700 gr mı geri.
700 verip bi de kilo vermem gerekiyor.
antibiyotik beni ishal ediyor. perşembe gece bi boşaltım yapmıştım. cuma sabah incecik çıkmıştım. anladım ki ben karnımda devamlı 1 kilo b.k taşıyorum. hepsini boşalttığım da incecik bi kız oluyorum ayol.
haftasonu geri doldurdum anlaşılan bağırsakları![]()
VALLA BEN HİÇTE SABIRSIZLANMIORUM + DAYIM ÇÜNKÜM
normal bi insan işkembesinde zaten 8 kilo b.k taşırmış. ben normalde 57 kiloyum yaniD
:
700 gram konusunda ben sana yardm ederim![]()