Kalori Arkadaşım

günaydin kizlar.ben kilo veremiyorum.istifa ediyorum.hepiniz cok tatlisiniz.cok teşekkür ederim.zayıflamaya calistikca daha cok üzülüyorum.

bırakma biraz kilo vermeye başlayınca motivasyonunda yerine gelir üzülmezsin hırslanırsın inceldikçe zayıfladıkça mutlu olmaya başlayacaksın

şimdi bırakırsan bir daha cesaretin olmayabilir hem anlık zevkler için mutsuz olmanın gereği yok mesela uzun zamandır karışık kızartma yapmıyordum dün girdim mutfağa havuç, kabak, patlıcan, biber, patates doğrayıp kızarttım yanına sarmısaklı yoğurt yaptım incecik bir dilim ekmekle saat 18:00 de koca bir tabak yedim sonra eşimle dışarı çıktık 2 saat sonra eve geri döndük bir limonlu yeşil çay içtim ardında 70 dk bisiklet çevirdim ve bacak hareketi yaptım yediğimi enerjiye çevirdim hepsini olmasa da büyük bir bölümünü yaktım hem suçluluk duygusundan kurtuldum hem de özlemini çektiğim bir şeyi yemiş oldum

kesinlikle bırakma önümüz yaz hatta şurada 1 ay sonra yaz kilo vermek daha da kolaylaşacak

günaydin kizlar.ben kilo veremiyorum.istifa ediyorum.hepiniz cok tatlisiniz.cok teşekkür ederim.zayıflamaya calistikca daha cok üzülüyorum.
hişt olur mu canım öyle şey. dikkat etmezsen veremezsin tabi. buraya biraz daha fazla takıl bizimle zaman geçir. diyette olduğunu unutma. oluşturduğumuz listeye değer vermediğinden oluyor. haftada bi gün girip bildirim yapıp gidince havaya giremezsin tabi. dikkat edip de kilo verememe gibi bi olayın kesinlikle olmaz. kesinlikle gider o kilolar. sakın pes etme.

bu hafta zayıfların yapmış olduğu müthiş atağı ayakda alkışlıyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:
gamzenin kilo vereceği zaten kesindi de. septemberla yüzdelerinin bile aynı olacağına inanmazdım.:KK70:
tebrik ediyorum ikinizi de.:KK9::KK9:
bahar sende maşallah demekki kızartma seni zayıflatıyor:KK9::KK9:
lola tebrik ederim seni de eriyip gidiyon kız.:KK9::KK9:

evet bu hafta ilk 3 de görmeye pek alışık olmadığımız isimlerin hepsi de ilk 3 e girmiş. gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim :KK9::KK9::nazar:
27,04,15.webp

ayy gamzenn kesin 1. olur demiştim de Rosela aynı oluruz diye düşünmüştüm ama olmadı olmadı anca lola yı geçmişim olsun sapıtık bir regl dönemi ile bakalım haftaya ne olacağım heyecanla önümüzdeki haftayı bekliyorum

şşiiitt Rose sende acuk pasta börek çörek bişey ye aaaaaaa

Ayda kızartmalar harikaydı hatta bir daha mı yapsam diye düşünümüyor değilim

ayda2kilogo ayda2kilogo canım eline sağlık, haftasonu dikkat etsen seninde baya iyi gidecekmiş demekki
KirazHanim KirazHanim canım hızlı aldım diye üzülmüştün, bak atmışsın hemencecik:KK9:
gamzenn gamzenn canım sakın verdim diye rehavete kapılma, düğün sırasında çok yeme ki kalıcı olsun:KK9:
:KK9::KK9:
34bta26 34bta26 kız ben seni geçtiydim, sen beni geçmişsin bu seferde terbiklerrr:KK9::KK9:

ayy gamzenn kesin 1. olur demiştim de Rosela aynı oluruz diye düşünmüştüm ama olmadı olmadı anca lola yı geçmişim olsun sapıtık bir regl dönemi ile bakalım haftaya ne olacağım heyecanla önümüzdeki haftayı bekliyorum

şşiiitt Rose sende acuk pasta börek çörek bişey ye aaaaaaa

Ayda kızartmalar harikaydı hatta bir daha mı yapsam diye düşünümüyor değilim

hımmm hırs yaptım bak şimdi:KK34:

34bta, ayda cok teşekkür ederim cok tatlisiniz.dukan yaptigim icin vucudum yüksek proteine alismis.kilo vermiyor.daha önce diyetisyene gittim veremedim.o arastirma hastanede calisiyordu.muayenehane acmis.150 milyon sanirim muayene.zayıflama konularina para vermekten,veremeyip esime mahcup olmaktan biktim.iyice diyetisyenle konusayim dedim faceden.beni taniyor zaten.dukan yaptim,kalori saydim veremedim falan.sizinle konusmak istiyorum bu konulari.yarin ofisteyseniz ugramak istiyorum yazdim.aksam 10.30da.esimle yattik 11.30da diyetisyen mesaj atti faceden su saatlerde ordayim diye.esimle papaz olduk.aksam o saatte erkege ne diye mesaj atiyorsun,o sana niye 11,30da mesaj atiyor:'(

bu hafta zayıfların yapmış olduğu müthiş atağı ayakda alkışlıyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:
gamzenin kilo vereceği zaten kesindi de. septemberla yüzdelerinin bile aynı olacağına inanmazdım.:KK70:
tebrik ediyorum ikinizi de.:KK9::KK9:
bahar sende maşallah demekki kızartma seni zayıflatıyor:KK9::KK9:
lola tebrik ederim seni de eriyip gidiyon kız.:KK9::KK9:

evet bu hafta ilk 3 de görmeye pek alışık olmadığımız isimlerin hepsi de ilk 3 e girmiş. gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim :KK9::KK9::nazar:Eki Görüntüle 1509486

herkese tebrikler, bana yok:( dövücem kendimi . 66 dan kurtulmaya çalışırken şimdi 65 yapıştı kaldı yaaaaaa. Allammmm ttaz zamanda 62 leri göster yarabbiii amiiiiiiinnnnnnnnnn

Bu zayıflama isleri beni cok yordu.zaten yogunum.canimdan bezdim yeminle
Sibelcimmmmm canimmmmmm yapma böyle sakın bırakma.biraz uzulmussun canin sıkılmış cok normal, kocaninki badit bi kiskanclik boswer onu unutur 2 gun sonra, olmadi sende baska bi diyetisyen bulursun..

Sen 3 cocukla uniwesite okuyan bi bayansin, bunlarmi yildircak seni, sakın haaa:KK62:

Bak önümüz yaz simdi birakirsan gectigimiz hergun aleyhine olcak, aradan 1-2 ay gecince arkani donup baktiginda cok pisman olursun.

tekrar düşun silkelen kendine gel kuzum.şimdilik amacin kilo almamak olsun, sonra yawas yawas gitcek o kilolar.

ne olursa olsun birakmaaaaaa

Back
X