Canım emeğine sağlık aslında fark daha ıyıydı ama dun astım kendımı resmen bu hafta devam toparlanmaya salmak yok fıt olmak cok guzelyaaaaPOKO NE BU AYOL İZİN VER GALİ DE ARADA BİZDE BİRİNCİ OLALIM.
GAMZEN DÜĞÜN BİTTİ AMA SEN HALA ERİMEYE DEVAM EDİYORSUN
SEPTEMBER IN SEVGİLİSİ YANINA GELİP GİTMEYEYDİ ZOR GÖRÜRDÜ BU KİLOLARI
BİLDİRİM YAPAMAYANLAR VAR ONLARIN GEÇEN HAFTAKİ KİLOLARINI YAZDIM. VERMEMİŞDE ALMAMIŞDA SAYDIM.
LOLA GERÇEKTEN KİLO ALMAMIŞDA VERMEMİŞDE.
SİBEL ANLAT BAKALIM NOLDU
CALLANCIM LİSTEYE KOYDUM SENİ DE. HAFTAYA EKSİK BİLGİLERİN VAR TABLODA ONLARI BANA MESAJ GÖNDERİVERİRSİN BOŞ KALMASIN.
SİBEL SENİNDE EKSİK BİLGİLERİN VAR SENDE GÖNDER CANIM.Eki Görüntüle 1523521
Bu arada benim belim 1 cm daha incelmiş, artık 65 cm belim var.POKO NE BU AYOL İZİN VER GALİ DE ARADA BİZDE BİRİNCİ OLALIM.
BİLDİRİM YAPAMAYANLAR VAR ONLARIN GEÇEN HAFTAKİ KİLOLARINI YAZDIM. VERMEMİŞDE ALMAMIŞDA SAYDIM.
CALLANCIM LİSTEYE KOYDUM SENİ DE. HAFTAYA EKSİK BİLGİLERİN VAR TABLODA ONLARI BANA MESAJ GÖNDERİVERİRSİN BOŞ KALMASIN.
POKO NE BU AYOL İZİN VER GALİ DE ARADA BİZDE BİRİNCİ OLALIM.
Bu arada benim belim 1 cm daha incelmiş, artık 65 cm belim var.
Hafta sonu kutlayacağımvuhhuuu... tebrikler..bence bunu kutla
DİNLETTİM KIZ UYUMADAN DİNLEDİYDİ DE ANNENLE SENİN SESLER ÇOK BENZİYOR BİZ SEN SANDIK. SEN DİYİNCE ANLADIK.Ay senin zilli geldi aklıma, o gece ona ses kayıtları göndermiştim, dinletmedin dimi hain köfte..
TAM KREMŞANTİLİK İŞTEBu arada benim belim 1 cm daha incelmiş, artık 65 cm belim var.
Sen bide kardeşimin sesini duysan, babam bile ayırt edemiyorDİNLETTİM KIZ UYUMADAN DİNLEDİYDİ DE ANNENLE SENİN SESLER ÇOK BENZİYOR BİZ SEN SANDIK. SEN DİYİNCE ANLADIK.
TAM KREMŞANTİLİK İŞTE
NE ANLADIN AYOL SENSen bide kardeşimin sesini duysan, babam bile ayırt edemiyor
Kremşanti filan aaaa ne ayıp, nimetle şaka olmaz kızım
NE ANLADIN AYOL SEN
tam kremşantilik olmuş artık doya doya yiyebilirsin yeterince zayıflamışsın incelmişsin demek istedim. ben bi 55 oliim neler neler yicem.
eline emeğine sağlık canımPOKO NE BU AYOL İZİN VER GALİ DE ARADA BİZDE BİRİNCİ OLALIM.
evet bende tam öle anladıydım..hakketten bende merak ettim şimdi bu rose niye çemkirdi ki böle
krem şantiyle başka ne yapılabilir ki.
kızım şimdi anladım septemberin aklı olsa olsa serdar ortaçın karabiber klibindeki zeytinli sahneye gitti zeytin yerine kremşanti filan mı düşündü ki.valla benpastalara koyuyom,keke sürüyom, etimek tatlısının üstüne sürüyom, olmadı çubuklu donduma kaplarına doldurup dondurma yapıyom(1 kere denedim içimdemi kalsaydı) .. başka da bilmiom .. gali,ba tarifi bizden saklıyo..
batıp batmaması karşıdaki şahsın dil marifetine kalmış canımaaaaaaaaaave hatta AAAAAAAA ..
kız her taraf batar ya.. bide çamaşır derdi.. prensip olarak hiç pratik değil..
batıp batmaması karşıdaki şahsın dil marifetine kalmış canımyala yala bitmez diyip silip süpürebilir damla bırakmaz bak ya september aklımıza neler getirttirdin ayol tövbe tövbe pazartesi pazartesi konuştuğumuz şeye bak
Benim üstümden pirim yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?