Kalori Arkadaşım

Canım emeğine sağlık aslında fark daha ıyıydı ama dun astım kendımı resmen bu hafta devam toparlanmaya salmak yok fıt olmak cok guzelyaaaa

Bu arada benim belim 1 cm daha incelmiş, artık 65 cm belim var.

Kızçelerrrr. Tebrik ediyorum..

ben de önümüzdeki hafta sanki ilk kez bildirim yapıyor gibi yarışa tekrar mı başlasamm

NE ANLADIN AYOL SEN
tam kremşantilik olmuş artık doya doya yiyebilirsin yeterince zayıflamışsın incelmişsin demek istedim. ben bi 55 oliim neler neler yicem.

evet bende tam öle anladıydım..hakketten bende merak ettim şimdi bu rose niye çemkirdi ki böle

eline emeğine sağlık canım

krem şantiyle başka ne yapılabilir ki.

valla ben pastalara koyuyom,keke sürüyom, etimek tatlısının üstüne sürüyom, olmadı çubuklu donduma kaplarına doldurup dondurma yapıyom(1 kere denedim içimdemi kalsaydı) .. başka da bilmiom.. gali,ba tarifi bizden saklıyo..

kızım şimdi anladım septemberin aklı olsa olsa serdar ortaçın karabiber klibindeki zeytinli sahneye gitti zeytin yerine kremşanti filan mı düşündü ki.

aa eğer öyleyse tövbe gerçekten günah zeytin neyse de kremşanti günah olur.

aaaaaaaaaa ve hatta AAAAAAAA ..

kız her taraf batar ya.. bide çamaşır derdi.. prensip olarak hiç pratik değil..
batıp batmaması karşıdaki şahsın dil marifetine kalmış canım yala yala bitmez diyip silip süpürebilir damla bırakmaz bak ya september aklımıza neler getirttirdin ayol tövbe tövbe pazartesi pazartesi konuştuğumuz şeye bak

dimi ama şimdi bizim bu halımız kimden ötürü..

tebrikler için teşkür ettim. işin sırrına gelince gecenin körlerinde yenilen tostlar hamburgerler dürümler.. valla sporda yapamadım biliosunuz evin telaşından sebep. zannedersem tadilatın koşuşturması ve stresi beni zayıflattı. şimdi baharın evinde tadilat var haftaya kesin o 1, olur...

dipnot:siz beni örnek almayın!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…